co robite ked sa nemoralne nudite v skole?ja mam taky extra dobry typ....skoro som sa pocikala od smiechu ked som to nedavno skusila. napiste na papierik: vidite ten velky flak na strope?.............a nechajte kolovat po triede..........potom sa uz len b
Hmm, bývalý spolužiak raz urobil to isté, len s tým rozdielom, že napísal: "Ktorý debil nalepil ten chleba na strop?" Každý sa tam pozrel, aj keď bolo jasné, že je to dobrá blbosť Najlepšie bolo, keď nám ten papierik zobral profesor.. Hneď po tom chlebe pátral
no lol... ja sa takto nudim 6 hodin denne som stvrtak, ale robime veeelke NIC. Hlavne v stredu mame 4 informatiky, kde tiez robime to iste nic Ale tam aspon hrame nejake somariny, a ja aspon citam Birdz ale tiez by som potreboval nieco proti nude
no my sme prave dnes dali do tej starej velkej rozhlasovej skatule v triede telefon cize ho nebolo vidno.no a pisali sme pisomku a vsade bolo ticho,pocas hodiny sme na ten mobil volali a ucitelka si myslela ze jej sibe ked pocuje ale nevidi ..docela dobree to bolo..odporucam..ale iba ak mate trochu starsiu ucitelku ktora velmi nerozumie technike
neviem ci ste niekto videli gympl no ale v skole sme skusili scenu s tranzistorom ...proste vsetci budu jednohlasne "hmmmkat" az kym profakovi z toho nedrbne fakt celkom haluz
jeminecku ja som to tym papierikom dnes v skole vyskusala to bolo smiechu a najlepsie bolo ked ucitelka povedala dones mi ten papierik vsetci stichli ale v duchu sa vsetci smiali.precitala si to..a cez okuliare sa akoze nenapadne sa kukla hore boze mi vsetci take ujeby sme chytali z toho sa nedalo vazne....skuste to ja som potom cely den nemohla od smiechu...a este dik za dobry tip
ale myslim ze njväčšia haluz bola co sme raz pisali pisomku ... hrobove ticho cez hodinu a zrazu spoluziak vykrikol... mišo zapni si bluetooth ... no ja som viac nemohla...
aj ja si myslim ze to zalezi od hodiny...cez francuzstinu spievami,lustime krizovky,vykrikujeme...proste ignorujeme profku...ale uz sa to snazime napravit...noa na ostatnych hodinch...asi ta mp3 alebo si piseme s babami cele rozhovory...alebo ked jedna z profesoriek skusala tak sme sa so spoluziackou fotili...ale nie tak normalne ale uplne xichty sme hadzali...total haluz bola...a na zakladke ked sme mavali chemiu...tak jednoznacna zabava...krik,hadzanie slaniny a salamy po ucitelke,pustanie zvukov zvierat na mobile...a raz sme to aj natacali...konec
u nas ked sa nudime, tak zacneme vydavat vseliake zvuky ...a kazdy sa pridava... az pokial to nezacne niekomu vadit...ale najcastejsie si piseme na papieriky..to je bezne este aj so spolusediacou... alebo tiez si kreslim do zositov, na lavicu... alebo si s niekym prezvanam, pisem sms alebo si dam sluchadko aspon na jedno ucho a zakryjem vlasmi ...a tvarim sa ze pocuvam
ja kreslim tu ucku v nejakých situaciach napriklad ked je tortu alebo tacuje na katedre. Strasne na tom zabávam len sa bojím aby mi to nezobrala no to by dopadlo brrrr
hehm tak nudu v skole zabijam ja jednoznacne hudbou, potom hrami na mobile,... je toho kopu, napr. dievcata hadzu na ksicht omietku, my chalani sme minule smskovali vsetci medzi sebou, ze ak neprestane fyzikar hovorit o tom hlupom el. poly, ze ho zakillujeme... to boli flipy, ked to spoluziak precital lavicu pred katedrou a zacal sa rehlit... a najviac zo vsetkeho neznasam, ked je siedma hodina, asi 10 minut do konca... to vtedy ideme vsetci rozkusat stolicky!!!!
vzhladom na to ez chodim do 9.tky tak je nuda stale XD tak si vzdy tak pekne otvorim daku knizku a citam si alebo si kreslim .... ale ked je uz moooc velky kapor vsetci sa pootacaju a zacnu bavit XD minule sme hrali pokra o 50 halierniky XD ucitelka si to vsimla a zacala sa smiat a snazila sa nam to zobrat ale dako sa nedarilo
pozerat sa von z okna, ked vam niekto vysvetluje abiotické faktory prostredia organizmov a mysliet na prazdniny, je naj riesenie ale potom, "rebeka, odpovedz"... a ja... "ehm, no... ANO! "správne" ha podarilo sa
Minule spolužiaci nafúkali kondóm a chceli si ho pohadzovať ako balónik.Lenže čuduj sa svete kondóm sa prilepil na strop akokeby bol nafúkaný héliom (ako je to možné nechápem) Učiteľka prišla do triedy prechádzala sa pod tým kondómom a nič nezbadala.
he....take veci...sak skuste zabrechat akoze bauuu to sa mi lubi...a haluzne veci ste tu popisali aa my napriklad hrame autobus na takych lahsich hodinach...jeden je sofer a hovori ze kadial prave ideme a ked je zakruta vpravo tak sa vsetci nahnu do lava alebo ze brzdddim tak seci dopredu..pecka...a ucitelia nechapavo pozeraju...ale zvykaju si...a mimo hodin...mame taku labilnu ucitelku tak sme raz zvesili dvere a ona zacala po nas vrieskat a isla po riaditelku a ked dosla tak dvere boli opat na mieste...to sme sa pobavili vtedy riadne
nas spoluziak si nahral na mobil zvuky s filmu a raz cez hodinu to pustil sade ticho a potom sa ozve och fernando milujem ta hahha taki ujeb sme chitili
Ked sa zacnete nudit tak si zoberte zo stoliciek take gumy su naspodu aby sa nerobili diery do zeme ked sa hupes zoberte to a zacnite sa s tym hadzat je to uplne ze sranda a este k tomu dobre sa to odraza minule to hodili do tabule a spoluziak co sedel prvy v lavici schytal Headshot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
My keď sa nudíme, tak jednoducho odídeme z triedy...
Teraz na výške do školy moc nechodím radšej
a ucitelka to kto ta mniavka?!
spoluziacky nevedeli ze to som ja a povedali ze to ma spoluziak na mobile ale ze tu teraz nie je a ucitelka: kto sa hra s mobilom?
moja spolusediaca sa zacala pucit od smiechu a spoluziacka sa otocila ku mne a zacala mi hrozit s prstom....no ja som nemohla...
Ste mali povedať že pod katedrou je mačiatko
♥i luw gympl♥
Ale väčšinou sa u nás hádže lopta.