Ahoje Birdzáci! Mám taký problém - keď si kúpim oblečenie s trblietkami, tak mi počas nosenia začnú opadávať. Potom to oblečenie vyzerá obnosené a staré ( a stačí, že bolo 5-6x oblečené!!! Ako sa dá tomu predísť? Nejaké rady?
@momoglamorous@luc.ka ja som myslela presne tie malé kamienky, asi som to nazvala zlým názvom často sa mi stáva, že už pri skúšaní v obchode skončia niektoré na dlážke. mrzí ma to hlavne preto, lebo nekupujem oblečenie u čínana a nie sú to lacné handry :/
@luc.ka Kde? V obchode. Myslíš, že kde niečo stojí 20-30 eur, tak je to na 5 použití? Nekupujem super drahé veci z lukratívnych butikov, ale ani lacné veci, skôr taký stred.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
jedina rada je mozno nenosit take veci prilis casto resp. neprat prilis casto a davat si pozor, aby sa trblietky nesuchali o inu cast oblecenia
a najdu sa aj pekne feci s trbliektami, nemusi hned ist o gycove tricko cele poglitrovane
a kde teda kupuješ to drahé kvalitné oblečenie?
@ladyfox @burble @natyfuckingo Tolerancia tu asi nie je rozšírená, ako tak pozerám.
stred = rovnaká kvalita ako číňan. to je všetko.