sry ak tu uz nieco take bolo...aj ked ochybujem ze wolakto nieco tak sibnute vymysli ale fakt...mne uz vazne nic nepomaaha ani horke laky a vlastne nic ine okrem toho ani nepoznam pls poradte
začni robiť náramky priateľstva, budeš mať zamestnané ruky a ešte aj potešíš niekoh alebo skús si dať motiváciu, napríklad že ten krásny lak na nechty čo sa na teba usmieva z drogérie sai kúpiš až keď budeš mať dlhé nechty mne to pomohlo..
si baba nalep si umele a uvidis tie ti chutit nebudu ......alebo si ich jebni do papriky potom obras.... ked si zacne ohryzat a neuvedomi sa popali shubu a takto ta to rychlo prejde
odporúčam ti tieto, ale najprv v nich treba dva týždne vykonávať činnosti, na ktoré sú určené a potom ich už len nos od rána do noci... ver tomu, že tvoje ruky sa k ústam len tak skoro nepriblížia
ja mam bohuzial ten isty problem a skusala som aj horke laky, korenie, citron, skratka vsetko..a nedavno som si dala umele nechty a to som si neokusovala ale tie nechty mi potom poodpadavali a nove sa mi robit nechcelo
@katka25 gelove som mala vydrzali mi asi tak tyzden....a ani sa mi to nelubilo ....ale ked tak som rozmyslala ze si dam cisto len gel uz je aj taky na prirodzene nechty...tak to bude asi najlepsie riesenie
@danusikpusi urob to...kamoška si desne okusovala nechty,a pri gelových prestala...
ja si ani svoje nemôžem,ani keby som chcela...bo ich mám také tvrdé...ale vážne to skús...vyzerá to dobre...ja mám svoje veľmi dobrej kvality,len ma štve,že mi tam lak vydrží tak 2-3 dni a na gelových dlho...a to si to tak krásne nakreslím...
@katka25 no ale mne sa gelove nechty fakt ze nelubia ako napisala @joelina su skarede a neprirodzene a naozaj po nich ostava priirodny necht krehky a dost zniceny...
maj noznice a pilnik stale so sebou. ked ich mam po ruke nemam potrebu si hryzt nechty, ked su niekde v pici zahrabane tak si ich obhryzam len taky fukot..
Ja som si dlho hrýzla nechty aj kožtičku, ale odkedy ma pochytila lakovacia mánia, ruky sú posvätné a do papule sa proste nedávajú!
Obhrýzanie nie je žiadna ťažká závislosť, skôr podvedomie.Poriadne si uvedomuj, čo robíš, povedz si, že chceš mať pekné a dlhé nechty a odo dneška definitívne prestávaš.
Súhlasím s človekom pár príspevkov nado mnou, za každé dajme tomu dva týždne bez obhrýzania si kúp lak.
zakaždým, keď si budeš chcieť obhrýzať nechty si predstav, že sa ti za to raz pomstia a budú pekne systematicky obhryzávať oni teba ak s tým neprestaneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@yoghurt umele sa mi nelubia
no..a potom prejde aj frajera moja pusa no dikes
@yoghurt no oki berem ze pre krasu sa trpi...ale preco by mal trpet aj chudak chlapec ?
Lak sa mi zdal jediný riešením.. už fakt newem...
ale vraj pomáha dať si gélové ... nechutia dobre...a sú dosť tvrdé...
a ja náhodou v rukaviciach pracujem,a dá sa....nie je v nich až tak horko,to skôr dole chrbtom mi tečie...
ja si ani svoje nemôžem,ani keby som chcela...bo ich mám také tvrdé...ale vážne to skús...vyzerá to dobre...ja mám svoje veľmi dobrej kvality,len ma štve,že mi tam lak vydrží tak 2-3 dni a na gelových dlho...a to si to tak krásne nakreslím...
ja som teda nikdy nemala,ale viem od kamošky...lebo keď mala ísť rodiť,alebo šla na operáciu,gelové nemohla...a videla som to...
Obhrýzanie nie je žiadna ťažká závislosť, skôr podvedomie.Poriadne si uvedomuj, čo robíš, povedz si, že chceš mať pekné a dlhé nechty a odo dneška definitívne prestávaš.
Súhlasím s človekom pár príspevkov nado mnou, za každé dajme tomu dva týždne bez obhrýzania si kúp lak.
@yeya hej hej ale predtym si dam piko alebo nieco ine hej ? lol