Podľa mňa je to skoro nemožné...ale ked si uvedomíte PREČO na neho chcete ZABUDNÚŤ potom to pôjde lahšie...aj ked...werím že ani jeden z nás to nedokáže úplne...ja sa priznám že aj ked budem tvrdiť že som zabudla...stále je tu niečo na čo s tou osobou spo
nooo... clovek nikdy nezabudne, to je pravda. Ale preto na toho druheho treba mysliet len v dobrom, a mozno s nostalgiou. Zial, aj ja tak myslim na svoju ex, ale uz nic z toho. Aj tak to uz neje mozne, aby sme boli zasa spolu... tak mam aspon spomienky, hoci su tam aj tie zle, ktore sa asi tiez tazko zabudaju.
ale chce to cas, aby sa clovek dostal do takej "psychickej pohody"
shaq jasne ludia...netreba nenavidiet cloweka ktoreho si lubil ako sa vravi:Miluj koho milujes nenavid koho nenavidis no nikdy nenavid toho koho si raz miloval...:- disappointed:
ľudia, ja osobne už nikoho nikdy nechcem ľúbiť strašná strata času a človek sa vôbec nezabáva so svojou partiou, keď myslí vkuse na niekoho, kto ho má niekde uprdele
No a keď človek zabudne na toho oného a cíti sa fajn po dlhom čase, tak stretne zase niekoho a je to celé o tom istom a ja osobne potom čakaaam, kým je potom a tak dokolečka
ja neviem ja ked raz niekoho lubim tak navzdy ... aj ked po case mozno inym sposobom ale ked uz niekoho lubim tak nikdy uplne neprestanem ... napr ja som zostala so vsetkymi mojimi byvalymi kamaratka ... pretoze ich mam strasne rada .. niektore kamosky mi hovoria ze mi sibe ze oni si so svojimi byvalymi ani nezdravia ale ja si to ani neviem predstavit ze po tom vsetkom ani len ahoj ... a pri tom mam kopu dovodov aby som sa na nich hnevala .. ale proste nam to nevyslo a kvoli tomu ich neprestanem mat rada ... vsetkych som mala rada ale jedneho som skutocne lubila a ten mi ublizil najviac ... je to asi viac ako polroka co sme sa rozisli a nepresiel den aby som na neho nemyslela a to som uz mala po nom aj ineho chlapca toho som tiez mala rada ale ani jedneho z mojich chlapcov som nelubila tak ako jeho ... ale po rozchode mam s nim lepsie vztahy jak ked sme spolu chodili ... strasne ho lubim a nikdy neprestanem ... mozno by ste sa pytali tak preco som sa snim rozisla? ja uz som nevladala ja som musela ... s nim chodit to bolo len trapenie a plac ... neviem si predstavit zeby sa chcel ku mne vratit co by som robila??? hlava hovori NIE NIKDY .. ale viem ze v skutocnosti by som sa mu hodila okolo krku a vyobimala by som ho ... lubim ho srdcom nenavidim rozumom ... ja si uvedomujem aky je aj ked si to sale v kuse hovorim aj tak s ami o nom sniva .. dokonca sa mis nivalo ked som mala chlapca po nom ze moj chlapec sa premenil na mojho byvaleho ... je velmi zaujimave ako clovek dokaze lubit... PREPACTE kus som sa rozpisala asi sa vam to nechce citat ale to nevadi
Uplne sa zabudnut urcite neda, je som na svojho prveho chalana doteraz nezabudla (a to je uz 3 roky) a asi ani nikdy nezabudnem. Aj ked by som chcela, lebo to bol hajzel. Ale proste mam na neho strasne vela spomienok a este teraz by som sa k nemu nevahala vratit, lebo to bol jediny chalan, ktoreho som mala skutocne rada.
smilemug: hmm dakujem .. ja viem ze to nikdy nikto necita stale sa kazdy stazuje ze romany pisem ale ta ja za to nemozem ... ta ked chytim nit ta nemozem prestat .. bo ked prestanem ta zabudnem co som chcela napisat
Pluthoo uz by sme teda mohli Sama seba nechapem, ako mozem byt taka blba...
A citala som ten tvoj prispevok a smutne, snad sa ti niekedy podari znova zalubit do toho kto si ta zasluzi. Aj ja som cosi podobne prezila, nenavidela som sa zato, ze som s nim ale zaroven som ho nedokazala nechat.Ak by ma nenechal on, tak by som s nim bola asi doteraz. A teraz po case to uz scasti prebolelo, ale uplne nezabudnem nikdy.
neda sa zabudnut a ja by som ani nechcela zabudnut na mojho byvaleho... pretoze sme prezili spolu vela krasneho, dvakrat sme boli na dovolenke a to by som veru vymazat nechcela.... boli sme kamarati...ale teraz zistujem ze mi zacina chybat a lubim ho
...maš pravdu,,to sa enda len tak zabudnuť,,aspon ja to nedokažem,nejde to proste-fakt ho lubim...ale vieš,ja mam aspon kamošov ktori mi pomahaju strašne,hlavne jedneho ktory pri mne stoji stale..a verim že zabudnem,lebo už je načase-ved laska ta zahreje,ale ennasyti ...zide z oči,zide z mysle,neboj...miluj,ale nepros o lasku
Ved prave, zabudnut sa neda, stale sa vracaju spolocne chvile a clovek postupne zabuda aj na tie zle veci, ktore vo vztahu boli. Najhorsie je, ked jeden lubi a necaka rozchod a potom len tapa a nechape co sa vlastne stalo. Ako sa da zabudnut na niekoho koho stale milujeme? Podla mna je to uplne nemozne. Len sa naucime akceptovat situaciu, ze nie sme spolu - ved musime aj napriek tomu zit dalej. Niekto povie uzivaj si, ale ako, ked srdce a myslel je pri inom. To je podla mna pokrytectvo. Na druhej strane sa so vsetkymi tymito myslienakmi a pocitmy bije zdravy rozum a ten hovori: pokial chces byt stastna, tak musis ist dalej a skusit zabojovat o nove stastie.
Cas vraj pomoze, ale ako "prezit" ten cas, to nikto nevie a neporadi. Asi nemame na vyber, musime ist dalej a mozno nas raz zivot aj milo prekvapi. Ja si stale, kazde rano opakujem, ze musim ist dalej, aj ked to je neskutocne tazke. Nic ine... aj ked zvacsa ako tela bez dusi a bez zivota... tak sa momentalne citim ja. Treba sa zamestnat, tak ako ste to uz spominali aj vyssie :o) nezabudneme, len to nebude az tak boliet...
AKO MAM ZABUDNUUT NEMOZEM SPAT A TO IBA K VOLI TOMU ZE MOÉJ CHALAN MI NEVERIII ZE VRAJ SOM HO PODVIEDLA TVRDIA TO INI JEMU ALE NENI TO PRAVDA NIKDI SOM HO NEPODVIEDLA AKED ANNO DAL MI SANCU A PRIZNALA SOM SA A TERAZ SOM HO NEPODVIEDLA KLAPALO NAM TO LN SA STALO ZE MOJ NEPITEL MU ZNICOHO NIC VIBIL ZUBI KED SME SLI PO CESTE A ODVTEDI SU TAKE PROBLEMI NEVIDELI SMKE SA US 3 TIZDNE A TERAZ MI POVEDAL TOTO ZE HO PODVADZAM ALE TO NIEJE PRAVDA CO MAM ROBIT NECHCE MI VERIT JA US NEVLADZEMS ATRAPIT A PRE NHO PLAKAT LUBIM TA TOMI AJ KED MI NEVERIS JA TI NEKLAMEM NECHCME TA STRATIT
Moja mamina by povedala ze laska v 13 je iba take nic..ze takych este bude kopec kym najdes toho praveho...ved hej ma pravdu a nechceme si to pripustit pretoze ked sme zalubeni tak mame pocit ze nam to vydrzi az do 80-tky ze?
Ale viem ako sa citis...ja som bola len raz skutocne zamilovana do chalana z nasej skoly,ktoremu som polroka tajila kto som a ked na to prisiel tak sa nastval a povedal zeby so mnou chodil keby som mu to netajila ale nie..chyba mi
Ale bola to sranda hra...ja som vedela kto je on a on nevedel kto som ja..kludne sme sa stretavali v skole,v obchode a pozeral sa na mna...len nevedel ze som ta ista s ktorou si pise...a bola by sranda keby mi volal prave ked som bola pri nom
ja neviem zabudnut na byvalu ja som ju strasne lubil ale ona si nasla ineho strasne ma to ranilo a bolo to asi tak pred 5 mesiacmi a stale ju lubim...a strasne ma zabija ked ju vidim z inym vtedy mam chut skocit pod vlak aj ja som uz mal inu ale nevydrzal som s nou moc dlho lebo som stale myslel na tu byvalu
lubila som, lubim a aj vzdy budem lubit...nezabudnem...preco by som mala zabudat na obdobie, ked som bola stastna a na cloveka, ktory ma urobil stastnou aj ked sa to uz medzi nami skoncilo? ja to neviem
ahojte mozete mi nejako poradit mal som priatelku ktora byva v prahe ja som zas zo slovenska z hc a ona tu bola len na prazdniny ja som sa do nej zalubil a ona tak isto len jej mama je alkoholicka a vykaslala sa na nu tak jeden mesiac byvala u mna bolo mi tak super moja mama jej chcela aj vybavit papiere ze bude chodit do skoly na slovensku a bude byvat u nas no ked mi to mama povedala tak som plakal od ststia len potom sa do toho zacal starat mamin priatel a boli s toho len hadky tak ona mala ist do decaku ale nakoniec byva u starej mamy a preco chcem na nu zabudnut lebo uz som mal lasku na dialku a nebolo to dobre ona ked odchadzala povedala ze aby nas stah pokracoval ale ja nemoze chcem jej aj napisat dopis ze to chcem ukoncit ale bojim sa ako na to zareaguje ja jej nechcem zle a velmi ma to boli kazdy vecer na nu myslim stale citim jej vonu ved kazdy to pozna a hlavne chcem na nu zabudnut dik
prveho chalana som mala pred rokom...a hold prva laska je prva laska....a nebol to dlhy vztah.. ale bolo to krasne... potom sme sa rozisli...a ja som si nasla inych...a casom som na neho prestala sustavne mysliet...lenze asi pred tyzdnom mi napisal na pokeci... ze na mna myslel...a ze mi musel napisat... a pisal mi ze si uplne vsetko z nasho vztahu pamata...bol to skvely pocit si s nim opat pisat.. cez vikend mal volne minuty tak mi zavolal...volali sme spolu 40 minut..chcel sa so mnou o nieco "stavit" tak teda dobre.. vsetko som vyhrala ale on povedal ze aj tak si zasluzi odmenu a ze si prosi pusu... bolo to uplne uzasne...proste som mala v tom telefone pocit ze si rozumieme viac ako ked sme spolu chodili...v nedelu mi zavolal zas...a smee sa dohodli ze v pondelok spolu pojdeme von... lenze v pondelok sa mi cely den neozval.. a potom ku veceru som mu napisala ci pojdeme... nato mi napisal ze nevie...a ked som sa ho opytala kedy bude vediet tak dodnes nemam odpoved... aaa prosite za tych zopar dni som este ani sekundu na neho neprestala mysliet... co mam robit? mam to brat ako ze si zo mna srandu robil? lenze zas on si fakt vsetko z nasho vztahu pamatal... alebo nema cas?? naladu?? alebo preco sa zacal ZAS spravat tak ze ani nevie ze som??
ja mam tiez dost taketo problemy´, nasla som si frajera ,kt . mal vtedy este frajerku, ale to som este nevedela, zistila som to ked som bola uz maximalne zamilovana, a on mi to potom poveda, ale uz bolo neskoro aj premna aj preneho..zacali sme vztah,ktory bol asi chyba, a uz len preto ze oni nemalli vyjasnene veci vo vztahu... najprv ho psychicky vydierala, vyhrazala sa smrtou, nedala pokoj ani jeden den, on maval zacat z toho strihy ktore sa zacalai pravidelne opakovat, napisala mu strihlo mu isiel za nou, potom prisiel zamnou a vlastne ani nevedel naco zanou isiel.... boli sme spolu neskutocne stastni, nehadali sme sa,rozumeli, milovali jeden druheho,planovali buducnost.. a teraz pred par dnami mu strihlo zas, a strasne sme sa pohadali.. dovolil jej pisat mi, co on ani nevedel.. snazi sa branit laske kumne, povie ze ma miluje a potom tvrdi opak ked je snou.. len aby mu verila a bavila sa snim.. snou bol sice 4 roky, lenze ich vztah bol o nedovere, kazdodenych hadkach, bitkach , milion krat chcel od nej odist, chcel normalnu babu, jeho rodicia ju nemaju radi,lebo videli ze sa pri nej trapi, a on ked stretne cloveka ako som ja, a je snim stastny tak ma odjebe koli nej? co bol tak stastni ze snou nemusi byt? a zomna prednou spravil absolutnu kravu, .. a ona zomna este vacsiu, povedala namna take veci co presne robi ona.. ale nezasluzila som si od neho take spravanie po tom vsetkom... ale on sa uvedomi, ze spravil chybu.. lebo namna nezabudne pokial bude zas snou!!!
zaľúbil som sa do jednej dievčiny s ktorou som chcel chodiť jedneho dna sme si dohodli stretko ale že mam zobrat aj niakich kamošou a akosi sa ona zamilovala do jednoho zmojich kamošou a mna to zložilo ked sa to trosku utriaslo tak si dovolila odomňa vipitat jeho čislo lebo snim chce chodita ja hu stále neviem dostať z hlavy a stále na ňu myslím a to mi robí v živote problémy .
ja teraz rozmyslam ze sa rozidem s frajerkou uz sme 3 roky spolu ale teraz je to nejake cudne nevie si na mna najst cas... Bojim sa toho ze nezabudnem a bojim sa tej bolesti co si budeme muset vytrpet ale neviem co mam robit.Najradsej by som si udrel tak hlavu aby som na setko zabudol a uz by bolo zabudnute jaaaj neviem co mam robit a preto som sa obratil aspon na tieto komentare mozno mi aj poradite
Ja osobne som chcel to iste zabudnut trapil som sa ako svina pred zabyjackow ale po niekolkych mesiacoch sa mi vratila spet a som ten najstastnejsi clovek v galaxii aj ked mame take dni ze sme na seba ako psickowia.Posledna nadej nikdy neumiera ze pawlinka bud forewer primne
Prosim pomoztemi nemozem zabudnut na svoju prvú lasku miloval som ju boli sme spolu štastný. Miloval som ju ale on ma v jeden den napisala zeje konec. Vtedy sa moj svet zrutil.Neviem co mam robit zatial ubehli od nasho rozvodu iba 3 mesiace (mozno ani ton ne)MIloval som ju ale ona mi ani nevysvetlila preco Chcel by som sa k nej vratit ale to sa asi nikdy nestane , vkuse na nu myslim neviem na nu zabudnut
Ahojte je to tak neda sa zabudnut!.. ja som mala,a este mam s nim to nebol ani vztah ale taky volny vztah...casom sa to vsetko zmenilo pokazilo ani nwm ako ale moja chyba to urcite nebola.este to aj stale trva len nwm ci to mam ukoncit lebo sa trapit to nema zmysel. !!! ? .ja ho strasne lubim a neda sa zabudnut co tu niekto pise jako zabudnut to je hovadina!. Proste sa neda! mozte robit co chcete!!! .. Je to marne ked raz niekoho mate v srdci tak sa ho neda len tak vymyzat ako tlacitkom delete !!! :/ je to krute ale je to tak!.. a nech mi nik nepovie ze sa to da !!!!!!!!!!!!! stojim si za svojim !
ja neviem co teraz so sebou. pred tyzdnom my priatelka povedala ze sa jej paci jeden chlapec,ale ze ho nelubi len je simpatak a ze sa pri nom citi dobre a ma s nim o com kecat a tak...a ze neni to ani priatelstvo a ani laska co k nemu citi,ze asi sama nevie.som s nou uz 5 rokov ona ma teraz 21 a ja 25.bol som z toho v riti tak som jej povedal nech si dame prestavku a ona ze u nej je prestavka rozchod.az v piatok som jej povedal ze je koniec a ona ze robim unahlene zaveri...od kedy my to povedala tak som ani poriadne nespal a dokonca ani nejedol ja neviem asi uz jej tak neveerim,neviem a teraz som v riti z toho ci som nezrobil chybu,ze som to ukoncil???teraz my brutalne chyba,byvame od seba asi 7 domov vzdialeny,boli sme spolu kazdy den,skoro ako manzelia...ja jej nedavam nic za vinu ale si myslim ze ona nevie co chce,si myslim ze vztah je aj o tom aby sme prekonali take casi....vceera sme sa stretli a dali sme sa nazad do vztahu s tym ze si dame aspon tyzden pauzu a ze cas ukaze,ale ja viem ze ju chcem ale hlava asi hovori inak a ona my teraz ani neodpisuje ani nic...poradte plsss
este aj priatelov mame spolocnych...da sa to este zachranit???nemam je radsej nic pisat a cakat ten tyzden???alebo mam tam hned teraz ist a povedat jej ze nemozem a nechcem bez nej byt???ale co ked ona my povie ze ona chce tu prestavku a mna to bude este viacej boliet???neviem...ona my povedala ze musi si to premysliet ci chce dalej pokracovat alebo nie...zeby ona mne neublizovala ked budeme dalej spolu...
ja chcem zabudnuť už mesiac..nejde to ked si spomeniem na tie krásne chvíle s ním..ale on odyšiel a pekne daleko..od vtedy vobec nechodim do školy a zmenilo mi to život..asi sa bez neho zbláznim
Už dva roky ma to drží :´( strašne ma to bolí ked zabudnem aspon na krátky čs zase sa mi snivaju krasne sny o nom a vsetko sa to vrati aleebo ked ho uvdim a zase to zacne vsetko odznova nemozme byt spolu aj keby ze chceme...ma dve deti a zenu ale milujem ho strasne moc vzdy ked sme spolu tak je to krasne ale zase viem ze je to len chvlkovy klam a zase to prejde a zase odnzova a zase nic ( ako mam zabudnut ako ((?? NEDA SA TO TIE SLOVA ´´ZABUDNES TREBA CAS´´ TO NIE JE PRAVDA UZ CAKAM VELMI DLHO A NIC ......ALE ASPON ZE SU AJ KRASNE SPOMIENKY...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale chce to cas, aby sa clovek dostal do takej "psychickej pohody"
A citala som ten tvoj prispevok a smutne, snad sa ti niekedy podari znova zalubit do toho kto si ta zasluzi. Aj ja som cosi podobne prezila, nenavidela som sa zato, ze som s nim ale zaroven som ho nedokazala nechat.Ak by ma nenechal on, tak by som s nim bola asi doteraz. A teraz po case to uz scasti prebolelo, ale uplne nezabudnem nikdy.
Cas vraj pomoze, ale ako "prezit" ten cas, to nikto nevie a neporadi. Asi nemame na vyber, musime ist dalej a mozno nas raz zivot aj milo prekvapi. Ja si stale, kazde rano opakujem, ze musim ist dalej, aj ked to je neskutocne tazke. Nic ine... aj ked zvacsa ako tela bez dusi a bez zivota... tak sa momentalne citim ja. Treba sa zamestnat, tak ako ste to uz spominali aj vyssie :o) nezabudneme, len to nebude az tak boliet...
Ale viem ako sa citis...ja som bola len raz skutocne zamilovana do chalana z nasej skoly,ktoremu som polroka tajila kto som a ked na to prisiel tak sa nastval a povedal zeby so mnou chodil keby som mu to netajila ale nie..chyba mi
Ale bola to sranda hra...ja som vedela kto je on a on nevedel kto som ja..kludne sme sa stretavali v skole,v obchode a pozeral sa na mna...len nevedel ze som ta ista s ktorou si pise...a bola by sranda keby mi volal prave ked som bola pri nom
@39 stlac take tlacitko na lavej strane klvesnice... je na nom napisane caps lock
TAK TAK