ako zabudnuť na ex ? nemyslim celkovo aby som o nej nič nevedela , ale aby vyprchali city a tak , rposte v kontakte snou chcem zostať , len má onu koli ktorej ma nechala , a ja ju stále lubim , a ona ma bere ako kamošku a hovori mi , piše mi ako su spolu
alebo prišiel ešte taký napad , že ked snou pojdem najbližšie na kávu , tak jej predtým napišem na ppaier čo knej všetko citim , a bla bla bla a ked budem odchadzať tak jej to dám
ono, keď s ňou ostaneš v kontakte, bude ťa to bolieť. ak chceš, aby to vyprahlo, len kontakt ťa bude vždy brzdiť.
rázne jej vysvetli, že s ňou nechceš byť kamarátka a že nehceš počúvať o tom, ako jej je s jej frajerkou.
mne to tak bolo povedané, že proste žiadny kontakt, dovidenia, nechcem o tebe nič počuť a zabralo to na mňa.
zároveň mi to pomohlo, lebo som sa tak netrápila, keď sme neboli v kontakte.
@lenuska175 ale ja si neviem predstaviť že by som snou nebola v kontakte , aj ked sme spolu boli volali sme asi 5-10x za deň , a to sa opakuje aj teraz ked sme už len "kamaratky" aj ked spolu volame len nejak 3-5x za den , boli ma to ked ju počujem akaje šťastná ale na druhej strane som šťastne že ju počujem lebo ju lubim.A keby o nej nič neviem viem že by som bola stoho dosť v piči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
rázne jej vysvetli, že s ňou nechceš byť kamarátka a že nehceš počúvať o tom, ako jej je s jej frajerkou.
mne to tak bolo povedané, že proste žiadny kontakt, dovidenia, nechcem o tebe nič počuť a zabralo to na mňa.
zároveň mi to pomohlo, lebo som sa tak netrápila, keď sme neboli v kontakte.
alebo....neviem ja sa tiež z takýchto vecí neviem dostať