nejdem tu písať čo všetko sa stalo ale potrebujem jedninú radu.. A to buď ako zabudnúť na človeka s ktorým som každý deň alebo ako si ho získať(stále sa nevzdávam tej myšlienky) už takto nemôžem fungovať
Ak fakt vieš, že to chceš skúsiť, tak to urob, nahroma´d všetko energiu a give it a shot. Ale akonáhle uvidíš, že je to zbytočné, prestaň. V otázke zabudnutia... Pre mňa platí "klin sa klinom vybíja" je to bolestivejšie ako sedieť a plakať do vankúša, ale rýchlejšie.
problém je v tom, že sa stále nevzdávaš tej myšlienky. ako zabudnúť, kým stále veríš alebo dúfaš, že je získateľný? nijak. čím som ti nijak nepomohla, lebo tej myšlienky sa len tak nevzdáš. môžeš urobiť prvý krok (len bohužiaľ na rozdiel od @2 alebo @3 si nemyslím, že ťa odmietnutie zastaví a prestaneš dúfať, že raz možno...), môžeš prerušiť kontakt, ak sa dá a môžeš si sadnúť a čakať, kedy príde niekto nový, alebo dúfať, že ti zázrak odhalí, že ti niečo na ňom strašne vadí a vlastne by si s ním nechcela byť, viac možností nevidím.
daj si dva a dve dokopy..nemysli na to ake to bolo pekne.. spomen si preco niekeddy boli zle momenty (urcite boli) a porovnaj si to a zistis ake momenty malu vacsiu vahu,resp.na kolko zavazi zly moment..
trvá to už rok a stále som na nič čo by mi naňom vadilo neprišla.. boli chvíle keď som si povedala ..ja ho vlastne nechcem.. no nikdy to netrvalo dlho. bolo obdobie keď mi polroka písal/volal každý deň. často sme sa stretávali mimo školu. asi práve vtedy sa s klasického "Páči sa mi" stalo niečo viac. podla rečí jeho kamarátov to bolo obojstranné a myslím si že vedel o tom čo cítim. no cez prázdniny sme mali každý svoj program a na seba sme nemohli/nechceli si nájsť čas. a teraz je to už také nijaké..
daj sa do to ho, nemôžeš predsa nič stratiť, všetko je pominuteľné a keď to len necháš tak a budeš sa dňom čo dňom zožierať nevyrieši to nič, keď si nájde inú bude to pre teba bolestivé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
rozhodnúť sa však musíš sama
je
v hlave.