da ukaz mu ze si lepsi ako on a po čase si budes trhať vlasy ako ta niekedy taky clovek zaujimal, nema to zmysel sa zapodievat s niekym kto o teba nestoji kym nemas lepsi zadok, lepsi makeup lepsie auto viac penazi atd.
jednoducho ukaz ze si lepsia a ptm ho iba pozdrav s fotkou z dovolenky s priatelom ktory stoji za to,..to je fajn pocit ..
klin sa klinom vybija, ine riesenie som nenasla zatial. tym ze nanho myslis iba zivis v sebe smutok, spominas, zabudas ze je to tvoja "rozpravka" a nie skutocnost.
zamestnaj sa niecim produktivny, bav sa, neries, pride lepsi
si zamestnaj hlavu s niecim ale tak mega ze nebudes mat cas na to mysliet na tu osobu.... hlavne skusat nieco nove, lebo ak sa budes venovat niecomu co ti danu osobu pripomina tak to asi neprekonas nikdy
Never. Vždy si to budeš pamätať, a spomínať na to ... že ste mohli byť spolu... až mi vyšli skoro slzy jak ma to napadlo ešte predtym než som to napisal.
Zabudnúť nie, ale stratiť city áno.
Tie spomienky ostanú a budeš na ne dovtedy spomínať v smútku, kým si s niekym nevytvoríš lepšie.
Potom už aj keď hocikedy znovu začneš spomínať, nebude ti to chýbať pretože tie nové zážitky s novou osobou budú omnoho lepšie a nikdy by si ich nechcela vymeniť za tie staré
@simka1311 To je vždy tak, myslíš si že "preboha veď to bola tá najlepšia osoba, nikdy nestretnem nikoho kto by bol aspoň z polovice tak super"
Potom príde niekto lepší, s tým sa zas niečo pokazí "ale tu už fakt neni šanca že stretnem niekoho tak úžasného"
Potom príde zas niekto ešte lepší... treba si hlavne uvedomiť že tí ľudia neboli úplne super, pretože keby boli, ste spolu doteraz x) a raz sa objaví niekto s kým to už bude fakt navždy.
(A toto hovorím ja, najväčší pesimista ale v tomto viem že to takto funguje. A to som teraz len krátky čas po rozchode z 3 ročného vzťahu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jednoducho ukaz ze si lepsia a ptm ho iba pozdrav s fotkou z dovolenky s priatelom ktory stoji za to,..to je fajn pocit ..
klin sa klinom vybija, ine riesenie som nenasla zatial. tym ze nanho myslis iba zivis v sebe smutok, spominas, zabudas ze je to tvoja "rozpravka" a nie skutocnost.
zamestnaj sa niecim produktivny, bav sa, neries, pride lepsi
Tie spomienky ostanú a budeš na ne dovtedy spomínať v smútku, kým si s niekym nevytvoríš lepšie.
Potom už aj keď hocikedy znovu začneš spomínať, nebude ti to chýbať pretože tie nové zážitky s novou osobou budú omnoho lepšie a nikdy by si ich nechcela vymeniť za tie staré
No tazko sa vyrovnava s takymito vecami... ale cas vsetko spravi...
Potom príde niekto lepší, s tým sa zas niečo pokazí "ale tu už fakt neni šanca že stretnem niekoho tak úžasného"
Potom príde zas niekto ešte lepší... treba si hlavne uvedomiť že tí ľudia neboli úplne super, pretože keby boli, ste spolu doteraz x) a raz sa objaví niekto s kým to už bude fakt navždy.
(A toto hovorím ja, najväčší pesimista ale v tomto viem že to takto funguje. A to som teraz len krátky čas po rozchode z 3 ročného vzťahu)