Ja mam takyto problem. Zostručním to. Chodil som s jednym dievčaťom, mali sme sa radi a väčšinou sme vždy boli spolu vo voľnom čase, až prišla jedna situácia, jedno jej rozhodnutie a rozišli sme sa. Snažil som sa naš vzťah obnovit, no nešlo to. Teraz je v
jednoducho sa s tym musis zmierit..a chce to cas..je to tazke,ale inej cesty niet...musis to prijat ako dalsiu kapitolu v zivote z ktorej si sa poucil...Aspon vidis,ze si mal toho cloveka lepsie spoznat skor ako ste si zacali,pretoze pochybujem ze mala ine plany ked ste spolu zacinali...
Tomik7: ale mal by si si uvedomit ze ona je odmerana len pre tvoje dobro. Aspon baby si to myslia ked nas opustia ze je to pre nas lepsie ked sa s nami nebavia.. Ked na nu prestanes mysliet ako na babu z ktorou si chodil a bude pre teba len kamaratka uvidis ze potom k tebe odmerana uz nebude a bude vsetko fajn..
Neviem preco ste sa rozisli, ale ak s nou este stale chces nieco riesit tak bojuj a ak vies ze na 100% nemas sancu daj tomu par tyzdnov a potom sa s nou o tom vsetkom porozpravaj a povedz jej ze uz ju beres len ako kamaratku (aj ked to tak nebude), ale aspon sa bude k tebe lepsie spravat.. Ja to tiez tak robim, pretoze cim baba na mna viac sere tym po nej viac tuzim a tym sa mi tazsie na nu zabuda.
Pripadne bud k nej odmerany aj ty a dovtiera aj sama. Aj to je velmi ucinna metoda a z vlastnej skusenosti si dovolim tvrdid ze jej uspesnost je takmer 100 percentna..
Tomik7, chápem, že je niekedy veľmi ťažké zabudnúť na niekoho, s kým si strávil dlhší čas a do ktorého si bol zamilovaný.. ale keďže holka sa zrejme snaží na to zabudnúť iným spôsobom a to takým, že ťa odignoruje a vyrieši si to sama, máš to ty o to ťažšie, že sa s tým musíš vysporiadať sám..nechaj tomu čas, ju to prejde aj teba a potom si možno k sebe znovu nájdete cestu..
je tazke zabudnut pravdepodobne to nikdy nebude mozne ale velmi by som chcela aby sa to zmenilo aby som uz k nemu nic necitila pretoze uz presla dlha doba a stale nanho myslim co mi rujnuje moje potencionalne sance na dalsi vztah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Neviem preco ste sa rozisli, ale ak s nou este stale chces nieco riesit tak bojuj a ak vies ze na 100% nemas sancu daj tomu par tyzdnov a potom sa s nou o tom vsetkom porozpravaj a povedz jej ze uz ju beres len ako kamaratku (aj ked to tak nebude), ale aspon sa bude k tebe lepsie spravat.. Ja to tiez tak robim, pretoze cim baba na mna viac sere tym po nej viac tuzim a tym sa mi tazsie na nu zabuda.
Pripadne bud k nej odmerany aj ty a dovtiera aj sama. Aj to je velmi ucinna metoda a z vlastnej skusenosti si dovolim tvrdid ze jej uspesnost je takmer 100 percentna..