Ja mam takyto problem. Zostručním to. Chodil som s jednym dievčaťom, mali sme sa radi a väčšinou sme vždy boli spolu vo voľnom čase, až prišla jedna situácia, jedno jej rozhodnutie a rozišli sme sa. Snažil som sa naš vzťah obnovit, no nešlo to. Teraz je v
Hmmm máš to ťažké a ešte ťažšie o to, že ste spolužiaci.... Skúste byť spolu kamaráti, spolužiaci a zabudnúť na to čo medzi vami bolo (aj keď je to ťažké) máte pred sebou ešte nejaký ten rok, dva spoločného trávenia 10 mesiacov v jednej triede, tak by bolo dobré zabudnúť na to čo bolo...
hmm hm hmmm aky liek ti pomoze? Hylak? nie ten obnovuje crevnu floru hmm co ti dat?
na to liek neexistuje. Podla mna komunikacia s tou tvojou ex cize spoluziackou je nemozne a ani sa ti to nepodari urcite.
je to len cito o psychike podla mna. Kazdy clovek sa vie vyrovnat s niecim bud rychlo alebo nie. Ale uznaj aj ty. Na co sa trapyt a nciit si nie len zdravie ale aj zivot. Lebo tym, ze sa nebdues sustredit v skole obnesie aj tvoja ziacka knizka. cize vyskledky v skole budu velmi zle. Ja to poznam. Sice nebol som do mojej spoliziacky ale tiez som sa zalubil a potom prislo to, ze ma necela a tak dalej a v skoel som to pekne schytal(znamky).
rychlo sa pozbieraj hlavu hore. A s laskou sa nezapletaj ked mas skolu. najprv studium a potom laska. Tym nas krmi jedna profka
takze vela casu
netrapenia sa
+ si zober do skoli jojo ale nepozeraj sa na nu. Sadni si do prvej lavice aby si na nu nevidel a tak sa budes sustredit len a len na ucenie. neviem co ti este poradit. je vela moznsoti. no a je na tvojom mieste ci si vyberes tu alebo entu
daj na papier jej dobre vlastnosti a do druheho stlpca zle a potom hodnoť .ak sa ti podari najsť niečo čo sa ti nepači ,vadi tak sa toho drž a vždy si hovor muselo sa to stať a ona nebola pre mna.teraz si asi kopa nešťastia no v buducnosti budeš na to spominať s usmevom.
ja viem ze teraz ti to pripada ze vsetci pisu to iste ale fakt ..chce to cas..mozno par tyzdnov mozno mesiacov ale vsetko sa da prezit...vsetko bude v pohode..mozno to ze je k tebe odmerana je len jej sposob ak sa s tym vyrovnat snazi (lebo anijej to urcite jedno nie je) .... fakt to bude fajn cim dalej tym ti bude lepsie aaa okrem too kolko este dievcat beha po svete
Akurat dneska som citala v jednom casopise o tom, ze rozchody beru ludia velmi tragicky. Ze v skutocnoti to voebc nie je take zle, ako si myslime. Samozrejme ze to vie potrapit cloveka a poriande to nim zakrutit, ale svet sa nezrutil...ludia sa radsej lutuju, akoby s tym mali zacat bojovat a sa s tym nakoneic zmierit...
Povedzme to tak, že lala trafila do čierneho. Ako, ked som sa toto dozvedel, nuž, myslel som, že je to asi sen. Toto by som od nej v živote nečakal. Dik za všetky odpovede.
Fuuu co ti jebe ze mniska.. Ako to je kazdeho vec, ale podla mna to je kokotina jak mraky.. No poviem ti ze to mas dost na picu.. A preco sa rozhodla prave tak?
ako zabudnut?....proste zabudni na nu ked to ona skoncila z dovodu ze nieco druhe je na prvom mieste asi ta ani nemala rada...ale na druhej strane nemozem povedat nebola som pri vasmu vztahu mozno tam bola aj pricina niecoho ineho....a ked nie tak neviem ale vratit k nej sa ti neoplati bude lepsie ked zabudnes.niesi jediny na svete kto dostal kopacky.....a bolo to vetsinou pre inu znamost....
UUsrcite nedaj na Slecinku s tym ze si treba vybrat jej zlu vlastnost a mysliet na nu v zlom.Kokotina ako mraky lebo toto nic nevyriesi,len sa ti este prihorsi.
Ze terba cas,Áno!ale hlavné co by si mal spraviť je si s ňou sadnúť aj ked nebude chciet ale nejako to docielit a uprimne sa porozpravat,vsetko co si sem napisal a este viac povedat jej do oci,to ti prinesie prvy naval ulavy to ti zarucujem(aj ked to divne znie,ale rozhovory s ex vzdy uvolnia atmosferu,len sa nesmies zasa namotavat mysliet to len kamaratsky)
A po druhe pocas rozhovoru jej pochvalit jej volbu.Aj ked sa ti vonkoncom nepaci ze dievca s ktorou si chcel mat vztah bude teraz psychicky sexovat len s bohom musis zatnut zubi a vychvalit jej tuto volbu.
Ona sa uvolni nebude mat v hlave pocity ze spravila kokotinu a tebe nou este ublizizla,ale uvidi ze jej prajes a mas ju uprimne rad a chces pre nu len to najlepsie aj ked to bude na urok tvojho statsia.
dievca bude stastne ze sa to ako tak urovnalo(lebo si nemysli ze to cp prezivas ty nepreziva aj ona,preziva a ako vsetky baby este viec ako ty ale nikdy to nedaju najavo inak ako tym ze budu k nam chlapom odmerane a tak.je to ich obranna reakcia)a uvidis ze lady sa pohnu a budete uz ako tak spolu aspon komunikovat a casom sa z toho opet vyformuje aspon dobry kamaratsky vztah,a myslim to vazne.Mam to odskusane aspon tri razy a viem o com vravim ale aj keby som nic take nezazil tak by som bol takeho nazoru.
V tvojom usili ti prajem teda vela zdaru a hlevne prejem pre obidve strany uspesny koniec kde sa budete mat aspon nejakou formou radi.
ja si myslim ze by si jej mal napisat bud postu alebo sms ze aby ste boli aspon priatelia lebo ti to vadi ze ste mali taky pekny vztah a ono to tak skoncilo skuste si to nejako vysvetlit! a cas nepomoze!
nemyslim... byvaly/a, z toho uz kamaratstvo nebude nikdy. Jednoducho by som nevedela sediet pri svojom byvalom a pozerat na neho inak nez predtym, a zabranit tomu aby sa mi vsetky spomienky opat vynorili. NEdokazala by som normalne komunikovat, stale by som myslela na to co bolo....
tak to je naozaj tazke ja mam skoro podobny problem len to je chalan z inej triedy ale casto sa v skole stretneme...hoci mam teraz chalana tak zabudnut neviem..ale tebe nech to vyjde
No tento problém som mala aj ja..presne..len rozdiel..mna chalan najskôr využil na sex..potom odkopol..ja som ho však veľmi ľúbila..som nanho nemohla zabudnúť asi rok..som si však potom našla dosť nových kamarátov, našla som si nového priateľa a teraz na toho blbca ani nepomyslím..tak prečo si nenájdeš aj ty nejakú lásku, ktorá ťa naozaj bude ľúbiť? Určite sa taká nájde..tak neváhaj..nenechaj utekať len tak čas a smútiť..
aj jaa ,....mma takyto problem newiem..nnaho..zabudnut aj ekd sme spolu nechodily..len sme spolu spawali ale aj takk som sa donho starsne zamilowala..uz mi chybaa ...a on ma teraz nenawidy aja ho dalej lubimm
Presne, suhlasim s L.A.....ja som chodila s priatelom vyse 3 mesiacov...niekto si mozno povie, ze to je malo, ale nas vztah bol velmi intenzivny, a naozaj sme sa lubili.....lenze po 3 a pol mesiaci to skoncilo....nechal ma...teraz je mesiac a pol po rozchode, ale proste stale to dost boli, a naozaj si neviem predstavit, ze by som sa s nim mala len tak nezaväzne stretnut a pokecat ako kamaratka....proste to by neslo.....stale by som spominala na tie krasne veci, co sme spolu zazili, a len by to rozjatrovalo rany.....my sme od rozchodu spolu vobec nekomunikovali, nepisala som mu ani k narodkam,ani k vianociam, prave z toho dovodu, ze to nechcem vsetko cele znovu otvarat.....radsej chcem na to rychlo zabudnut, lebo tak to bude lepsie...nie je to lahke, ale naozaj to chce asi cas.....ja dufam, ze na to co najskor zabudnem.....
Bol to nadherny zaciatok leta..piatok trinasteho...prvy bozk s nim....poznali sme sa uz dlhsie ale boli sme len kamarati..pisali sme si a len tak som napisala ze "kiss"..potom to zacal rozvyjat a o par dni mi zavolal ze pod vonku som pred tvojou bytovkou..aa=D...potom prislo leto a spolocnych 10dni v tabore...zaciatok konca....par nadhernych chvil a potom zlom...doteraz neviem preco ale zrazu bol chladny ako kamen....odvtedy sa ani neozval a moje pokusy o jeho vysvetlenie sa skoncili neuspechom.....ale na ten bozk som este nezabudla....a hviezdy mi ho zakazdym pripomenu.... ((...co mam robit???
No hej, ovela lahsie sa zabuda, ked si v tom vztahu clovek vela vytrpel, a nie vsetko bolo idealne....proste ked tam boli negativne stranky, vtedy sa lahsie zabuda....ale proste ked ja som zazila vo vztahu fakt len pekne chvile, a na byvalom neviem najst takmer ziadne negativa, tak je to vazne tazke :o(
Treba mat silnu osobnost ako ja ked ti volaka povie konec alebo nie alebo budes zalubeny povedz si no a co zivot ide dalej a neni len o laske a najdem si druhu ked budem chciet a hotovo u mna to tak aspon funguje co som bol 2x-3x maximalne zalubeny tak sa to da okamzite vypnut ak si dobry
viem ako sa citis...rozisla som sa pred 3 mesiacmi z chalanom ktory bol pre mna vsetkym nedokazem zabudnut..stale ho lubim..ale verim ze raz pride nieco,co ma donuti zabudnut..alebo niekto ...drz sa a vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
na to liek neexistuje. Podla mna komunikacia s tou tvojou ex cize spoluziackou je nemozne a ani sa ti to nepodari urcite.
je to len cito o psychike podla mna. Kazdy clovek sa vie vyrovnat s niecim bud rychlo alebo nie. Ale uznaj aj ty. Na co sa trapyt a nciit si nie len zdravie ale aj zivot. Lebo tym, ze sa nebdues sustredit v skole obnesie aj tvoja ziacka knizka. cize vyskledky v skole budu velmi zle. Ja to poznam. Sice nebol som do mojej spoliziacky ale tiez som sa zalubil a potom prislo to, ze ma necela a tak dalej a v skoel som to pekne schytal(znamky).
rychlo sa pozbieraj hlavu hore. A s laskou sa nezapletaj ked mas skolu. najprv studium a potom laska. Tym nas krmi jedna profka
takze vela casu
netrapenia sa
+ si zober do skoli jojo ale nepozeraj sa na nu. Sadni si do prvej lavice aby si na nu nevidel a tak sa budes sustredit len a len na ucenie. neviem co ti este poradit. je vela moznsoti. no a je na tvojom mieste ci si vyberes tu alebo entu
Ze terba cas,Áno!ale hlavné co by si mal spraviť je si s ňou sadnúť aj ked nebude chciet ale nejako to docielit a uprimne sa porozpravat,vsetko co si sem napisal a este viac povedat jej do oci,to ti prinesie prvy naval ulavy to ti zarucujem(aj ked to divne znie,ale rozhovory s ex vzdy uvolnia atmosferu,len sa nesmies zasa namotavat mysliet to len kamaratsky)
A po druhe pocas rozhovoru jej pochvalit jej volbu.Aj ked sa ti vonkoncom nepaci ze dievca s ktorou si chcel mat vztah bude teraz psychicky sexovat len s bohom musis zatnut zubi a vychvalit jej tuto volbu.
Ona sa uvolni nebude mat v hlave pocity ze spravila kokotinu a tebe nou este ublizizla,ale uvidi ze jej prajes a mas ju uprimne rad a chces pre nu len to najlepsie aj ked to bude na urok tvojho statsia.
dievca bude stastne ze sa to ako tak urovnalo(lebo si nemysli ze to cp prezivas ty nepreziva aj ona,preziva a ako vsetky baby este viec ako ty ale nikdy to nedaju najavo inak ako tym ze budu k nam chlapom odmerane a tak.je to ich obranna reakcia)a uvidis ze lady sa pohnu a budete uz ako tak spolu aspon komunikovat a casom sa z toho opet vyformuje aspon dobry kamaratsky vztah,a myslim to vazne.Mam to odskusane aspon tri razy a viem o com vravim ale aj keby som nic take nezazil tak by som bol takeho nazoru.
V tvojom usili ti prajem teda vela zdaru a hlevne prejem pre obidve strany uspesny koniec kde sa budete mat aspon nejakou formou radi.
Caves
Skús sa dakedy s ňou o tom porozprávať, nech ti vysvetli čo cíti alebo necíti. Potom v tom budeš mať jasno.
Možno sa ti to zdá ako trápna odpoveď,ale je jediná pravdivá.
Pomôže ti len čas,nič iné ti nepomôže zabudnúť ako čas.