Nemáte nejaké rady ako zakryť jazvy? Jazvy od rezania..áno mám skúsenosť so sebapoškodzovaním..po celom predlaktí..áno, bola som sprostá pi*a..na toto prosím vás ennadávajte a neodsudzujte ma hneď. Tak ako zakryť jazvy? Náramok a potítko..viem..ešte nejak
a su to cerstve jazvy..? aj podla toho ze ake hlboke.. niektore zmiznu same, ze to potrebuje odrast. ja som mala takto celu ruku a do dvoch rokov sa mi to stratilo
@domusik55 ono po po pár rokoch zmizne ak si si nezarezala moc hlboko, čo asi nie teda...
len sa neopaľuj, to vystupuje viac potom...
btw, dáke krémy nie sú?? už dávno som chcela spraviť fórum, lebo mám po rukách tiež jazvy, ale nie také 3D ale farebné, čo som sa v robote popálila, al vyzerá to akoby som si riadne žily šla podrezávať a bojím sa že mi to narúša povesť spoľahlivej a psychicky stabilnej osoby, čo mi v terajšej práci treba
ja som mala taky isty problem so sebaposkodzovanim...mam strasne jazvy, dokonca aj zasite lekarom.teraz ked som opalena tak mi ich pomaha zakryt aknecolor.ale nie je to bohvie co.
ak by si sla ku psychiatrovi tak ti moze vybavit osetrenie laisrom,ktory ti jazvy vypali.
psychiater posle na poistovnu dokument ze jazvy si si spravila pretoze si mala sebaposkodzovacie umysli a poistovna ti to preplati.
určite nie ten dermacol mala by si všetko od neho ,normálne su aj také vecičky čo prekrývajú tetovania tak to si kup síce je to drahšie ale ide to . Myslím ,že je to také koliečko od Kryolanu
ja mám veľké škaredé jazvy na ruke a na kolene ale nezakrývam to, nechce sa mi s tým babrať ale keď som mala jednu čerstvú a bolo ju dosť vidno tak som si na ňu dala make-up, ale to iba raz keď sme šli na svatbu
v takomto pripade by som ja osobne volila urcite tetovanie.
dermacol cover kryje jak dabel, ale na zapastia? no neviem. otries sa niekde rukou (co je uplne bezne) a mas to cele dolu. nehovoriac o tom ze asi najbeznejsie je otieranie o oblecenie, kabelku a tak, takze cover si ja neviem predstavit.
bud naramky, laser alebo tetovanie.
mimochodom ja sa maximalne cudujem ludom ktori sa to ani len nesnazia zakryt, to mi pride este ako manifestacia toho ze som psychicky labilny, aha, rezem sa, kuknite sa vsetci!
no mam kamosku, ktora ma cele predlaktie dorezane a vobec to nezakryva. ja sa ani necudujem, ved to by zaberalo more casu kremovanim, penazi na tie kremy a musela by to robit cely zivot...takto si zvykla na trocha zacudovanych pohladov a obcas otazok, ale aspon nie je nejako obmedzovana svojou marnivostou vyzerat za kazdu cenu dobre. sak v pohode, co ti ludia mozu, kasli na to. mam kopec jaziev od mojho nesikovneho holenia na nohach a jazvy po padoch z korcul na kolenach...keby som sa pred kazdym odchodom v sukni vonku mala kontrolovat, ci to vidno, tak si ani nic neuzijem, lebo vkuse by som myslela na to, ci to dobre drzi...
Ahojte, som študentkou psychológie v Olomouci. Oslovujem vás prostredníctvom tohto príspevku z dôvodu, že *hľadám* ľudí - konverzačných partnerov pre svoju bakalársku prácu, ktorá je zameraná na zámerné sebapoškodzovanie. Výskum bude prebiehať formou rozhovorov. Všetko bude kompletne ANONYMNÉ. Hľadám ľudí vo veku od 18 rokov, ktorí sa v minulosti či naďalej v súčasnosti sebapoškodzujú. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktuje prostredníctvom mailu: vyskumdsh2017@gmail.com. Ďakujem vopred.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
(a som zvedava kolki sa do mna pustia)
len sa neopaľuj, to vystupuje viac potom...
btw, dáke krémy nie sú?? už dávno som chcela spraviť fórum, lebo mám po rukách tiež jazvy, ale nie také 3D ale farebné, čo som sa v robote popálila, al vyzerá to akoby som si riadne žily šla podrezávať a bojím sa že mi to narúša povesť spoľahlivej a psychicky stabilnej osoby, čo mi v terajšej práci treba
nenormálne dobrý, dlhotrvajúci, krásny a vodeodolný je tento
krásne kryje, ale napríklad na tvár by som si ho nedala, lebo kryje až príliš preto si myslím, že na tento "problém" by to bolo ideálne
ak by si sla ku psychiatrovi tak ti moze vybavit osetrenie laisrom,ktory ti jazvy vypali.
psychiater posle na poistovnu dokument ze jazvy si si spravila pretoze si mala sebaposkodzovacie umysli a poistovna ti to preplati.
dermacol cover kryje jak dabel, ale na zapastia? no neviem. otries sa niekde rukou (co je uplne bezne) a mas to cele dolu. nehovoriac o tom ze asi najbeznejsie je otieranie o oblecenie, kabelku a tak, takze cover si ja neviem predstavit.
bud naramky, laser alebo tetovanie.
mimochodom ja sa maximalne cudujem ludom ktori sa to ani len nesnazia zakryt, to mi pride este ako manifestacia toho ze som psychicky labilny, aha, rezem sa, kuknite sa vsetci!
takéto niečo si zožeň...
viem,to len do budúcna