Jedine co treba aby to tomas hodil do diskusie tyzdna, pripadne ako povinnu literaturu pri registracii aby nahodou niekdo nezabudol sem jebnut prijebanu diskusiu
bravoo vyborne gratulujem... si to pekne zhrnul... este si mal napisat, ze minimum za den zalozenych diskusii je 5, a samozrejme z kazdej ta ista 3krat, len v inych temach...
parada ...a sammozrejme pravda ...iked mam 14ale suhlasim . s tebou ....nezabudnite ešte 4x spravit tuto diskusiu a som zvedava čo budu nato hovoriť tí čo robia priblbe diskusie taqe ake si vymenoval ..potlesk potlesk
hmm a tato diskusia neni jebnuta??? ved prispevkov o otrepanych diskusiach je tu pomaly viac ako vsetkych HHa emo diskusii dokopy...ale napisane perfetkne...mas pravdu ako vzdy...
...It vzdy pisal dlho, obsirne,trefne...a ani teraz nesklamal confused:en Tomas sa este nevyjadril...na to si pockam, co na to povie...mohol by upravit tie nadavky a mohlo by sa to evru aj novym uzivatelom posielat
IT akoze mas moju plnu podporu aj suhlas ale este ani netusi ako si to dojebal, kedze jebnutost ma nekonecne vela podob tak niektori ukrutne inteligentni debili s nenormalne vyspelimi nazormi zacnu zakladat diskusie podla tvojho navodu a to uz aby som zrusil nick na birdz, lebo to sa bude rozum zastavovat od rozcarovania co to tu bude si mal dat do nazvu ze je to diskusia len pre zaostalych a podpriemerne intalignetnich s aspon 10 prihlaseniami
Fuuuuha no normalne neverim vlastnym ociam A to som ani nemal v plane, proste nebolo v praci co robit a celkom som sa vytocil.
K tomu tomasovi, neviem ale zda sa mi ze to teraz chodi po tajnych postach
AAAAAAAAAAAAA SOM SLAAAAAAAAAAAAAVNY
To chavez - nejak tak, normalne pravidla tychto ludi nezastavia Treba aby si uvedomily este pred tym nez zacnu pisat ze budu zhodeny.
To bluebaystar - no pozri, presne to co som pisal, ked su neni argumenty, aj na gramatiku treba utocit, to je na teba, iba na to sa zmozes Inac gramatiku neviem a zarabam o dost viac ako slovencinar
IZIDA, keby sa kazdy staval k tomu problemu ako ty, tak mozme cely birdz zavret a uz sem nikdy neprist.
Eternalgirl Troska si nepochopila podstatu. Je tu vela diskusii, ale zalezi ako su formulovane. To mas jak s autami, mas pred sebu fabiu, feliciu, punto a ferari. Preco je ferari najlepsie ? Ved ostatne maju tiez plechy, motor aj volant
Olqojchorchoj - pozri, viem ze ich pouzivam casto, ale slubujem, ze ked sa zmensi pocet takychto nechtenych diskusii, tak ja znizim rapidne pocet mojich nadavok.
Hej IT si slavny Ale fakt, ta veta ze aby zakladali diskusiu na temy, ktore tam nie su, asi to musim zvyraznit...
Inak chystame flashove videa s navodmi ako vytvorit diskusiu (a na zaciatku bude "pozrem najprv, ci uz tam daco take nie je", aby som zbytocne nerobila temu, ktora uz je)
it: a vies co by som spravila ja? zakazala by som reagovat na jebnute temy. lebo inac mi to pride jak jeden zacarovany kruh. niekto napise jebnutu temu a 20 ludi reaguje ze je jebnuta. a zakladatel sa na vas iba super bavi. keby tam nik nic neprispel prestalo by ich to bavit lebo by tam NIC nebolo a z "nic" sa neda smiat. alebo da???
k 46-tke - Izida, nemyslim si, cast ludi, co zaklada hlupe temy, ich zaklada vazne (temy typu "myslite si ze ma lubi, ked ma kope do brucha"? alebo take somariny, nie vsetky su zo srandy, su tam aj take co zakladuju s vedomim, ze dostanu radu... ale mam jeden napad, tak ho asi zrealizujem...
jaky? No myslela som to skor na temy typu "da sa otehotniet cez rifle?" Sak kto chce tak nech odpovie vazne k teme, ale kto chce stale dookola tocit o tom ze je to jebute? Mne to aj to pride iba jak zacarovny kruh.
Izida ale vela krat sa uz stalo ze user ktory zalozil diskusiu a nikto mu v nej neodpovedal, zalozil dalsiu, len preto ze mu v tej predchadzajucej nikto neodpovedal.. Preto ta nasa osveta..
Ale len taký dotaz, toto má byť akože diskusia? Lebo nevidím tam ziadny problém, o ktorom by sa dalo diskutovať. Len ironicky zjebané takmer všetky diskusie, čo tu vznikli. A akurát tu väčšina diskutuje o tom, aký si múdry a to už som vedela veľmi dávno.
Takze odsudzujes jebnuté diskusie a pritom ty sám si jednu podobnú zalozil, ak sa to dá vlastne povazovať za diskusiu. Lebo toto mal byť podla mna blog.
A k tomu, že tu vznikajú jeblé diskusie, zato nemôžu tí "jebnuté 14" čo ich zakladajú, nato tu je redakcia a admini, aby s tým niečo spravili.
Prečo by napr. nemohol byť jeden admin, ktorý bude schvalovať kazdú novú diskusiu a bez jeho povolenia by nikto nic nemohol zaloziť?
Ale sak nastastie tu máme takých ako si ty, ktorí v 14, 15 neboli nikdy prijebaní a nikdy nemali problémy v láske, nikdy ich nic netrápilo, a ak náhodu mali, tak predsa neboli takí jebnutí, aby s tým isli na nejaké forum a nechceli od druhých poradiť.
Fakt je tá dnesná mládez jebnutá. Ale sak uz sa opakujem, vdaka bohu, že tu chodis a tie "pubertálne deti" zdrbávas a oznacujes za jebnuté pice. Len tak dalej!
No myslim ze celkom mas pravdu,ale co zakladam blogy ja su o len o jednom chalanovi a...
myslim si ze aj ked je to moja ososbna vec,napisem to tu ,lebo som bud stastna ako to dopadlo(nase stretnutia a tak)alebo som smutna a sklaman ako to je...
lol... no myslim si ze It ma vo vsetkom pravdu... uz mi niekedy leze na nervy ked si precitam nejaku j.bnutost kde sa nejaka prij.bana baba pyta ze robila som chalanovi fajku mozem otehotniet??... akoze to by som rovno posielal na psychiatra
K izide, pozri Tak ako vznikaju novy useri na tomto fore ktory ti e diskusie zakladaju, tak vznikaju aj useri co do nich prispievaju.
Takze aj ked seci jak sme tu povieme ze nebudeme do nej pist, aj tak sa najdu novy. A na ich povzbudenie sa to zacne mnozit.
Jediny napad mam, nech si diskusiu spravi kazdy aku chce, ale nech je tu admin ktory diskusiu zavre, a prenese sa do nejakej x kolonky kde budu uzavrete a nezmyselne diskusie.
To by bohato stacilo.
k 51 prispevku
Ak v celom tomto texte nevidis problem, tak si asi slepy. Ja som tu nikomu nekazal aby ma chvalil.
Proste toto je jeden s podstatnych problemov tohoto fora.
Ak by tato diskusia nepomahala, pochybujem ze by ju tomas, veduci tejto stranky poslal kazdemu userovi do tajnej spravy spolu s dalsimi.
No a ak ty mozem povedat, v 14, 15 som do internetovych kaviarni chodil maximalne hravat csko A ver ze som sa nikoho na to nepytal A ani to nelutujem. Zivot ta nauci. A nie internet
Izida: ja som neni taky ze kto do teba kamenom ty do neho chlebom.. Ked sa niekto pyta serioznu vec, aj mu seriozne odpoviem, ked sa niekto pyta picovinu tak mu aj picovinou odpoviem.. Na jebnutu otazku jebnuta odpoved..
Smilingkiss s tymi jebnutymi picami to je pravda teraz su take 14 nadrzanee jebat by chceli s 20 rocnymi pozerky su vsetky 14 co poznam It má pravdu vyjdi na ulicu a dobre sa poobzeraj
Poyri sa smilingkiss. Nie vzdy sa da vsetko riesit kludnou cestou. Tj cestou "dobra".
Ked tieto diskusie zacibali, riesil som to kludne. Fakt s rozvahou, som im napisal argumenty pre a proti. A co s toho bolo ? Som nechapavy, trapny, a co ja viem aky.
Proste moj nazor a kazdy dalsi vyjadrujuci negativnu myslienku bol out, a ked sa to nedozvedela, tak napisala novu temu.
Takto to islo dlhsie, tak sme sa rozhodli, ze to troska pozmenime, a aha, funguje to. Dokazem povedat, ze ludom co su tu jedenkrat prihlaseny, a zalozia diskusiu, tak vecsine znich to tu tak znechutime ze nezakladaju, alebo uz nepridu.
Viem ze budu chodit dalsi, ale aspom zabranujeme ciastocne premnozeniu.
Proste ja som neni clovek, co ticho sedi a necha si srat na hlavu, ked je problem, vyjadrim sa, ak nestaci kludne, tak idem na to aj po inych strankach.
jaj a naco riesite blbe diskusie...ved nikto vas nenuti zapajat sa do nich...ak im tam nikto nebude pisat ze su blbi lebo sa to pytaju (lebo nic ine tam ani nikto nepise) nebude ich bavit revoltovat proti ostatnym svojou nesputanou originalitou...takze pointa: neprispievat do takych for a prestanu sa zakladat....
Alebo budu tie diskuje zakladat znovu a znovu s inymi nazvami s nadejou ze potom im dakto odpovie.Radsej dakomu vynadat v jednej a da pokoj ako mu nepovedat nic a zalozi 5
Osobne sa snazim vyhybat diskusiam... ale tato je zaujimava... It mal by si teraz pravidelne kontrolovat ci nevznikla diskusia s nazvom "Znicme Ita" pripadne "Co ma It proti nam?"...
Preco si myslite ze vsetky 14 rocne dievcata su **** ja mam skoro 14 a taka nesom ziadne diskusie nerobim!Nechcem vam nic vnucovat ale nemyslite si ze vsetky dievcata take NIESU!!
Siksinka, ak si s pochopenim precitas moj text ester raz zistis, ze som tam napisal ze tieto diskusie zvecsa zakladaju, nepovedal som ze len, a ze je to pravidlo.
No neviem ako ostatni, ale ja normalnu 14tku co nerobi jak decko ani nepoznam.. Resp. ked som bol mladsi a poznal som 14rocne tak robili vsetko ako deti a za tych par rokov (2-3) sa to urcite nezmenilo..
Tommyhot teraz si 14tkam ukrivdil, oni uz nerobia ako male deti. Teraz sa uz nechavaju vyprstovat na doakz lasky a jebu ako zajace.. ehm pardon ako velke
aj ked je to zvacsa pravda je hlupost vrhat to vsetkona vek prretoze ti 14,15 rocni maju casto viac rozumu nez niektori starsi ktorii si myslia ze su boss a ze vseci co su podnimi (vekovo) suu ti najsprostejsi aa najtrapnejsi ludia...urazkami sa tiez svet nikde nedostane podobne ako riesenim tych diskusnych tem ...a samozrejme cakam spravy aka som trapna
REvolucion, myslim ze neni vonkoncom jebnuta, inac by som ju nezakladal.
Romciatko, toto ste vy. Picuejte, ze sa tym nic nevyriesi, lenze sami neviete navrhnut nic lepsie. Keby malo byt podla vas, tak tu vsetci len pozerame jak tupci a nic nerobime, lebo keby sme nieco spravili aj tak by sme nic nevyriesili.
akoze sorry... pekny prispevok... ale ked som došla po tie "hlôavne ženskeho pohlavia" a 13,14,15... tak toto som vonkoncom nepochopila... myslim si, že skôr chalani zakladaju z nevybijateľnej energie prijebane temy... ak už sme sa dostali na taketo nazory... It neviem čo ti dáva právo takto zhodiť mladé dievčatá a ženy vôbec... ja prijebané témy nezakladám, píšem do fóra málokedy pretože niekedy fakt nemám nervy na tie úžasné odpovede... ja si myslím, že nie zakladateľ témy je jebnuty, ale ten, kto neprimerane odpovedá a rozvíri hladinu... toť odomňa...
a ešte jedna vec... ty sám píšeš, že emáci, raperi a neviem kto ešte sa nemajú zhadzovať a neviem ake hluposti ešte... a ty nezhadzuješ ostatných svojím príspevkom?
Je vidiet ze mas 15 rokov a este sa nad tym celym nevies asi poriadne zamysliet.
Takze po prve, ja som touto diskusiou ziadneho emaca, hip hopera ... nezhodil. Ja som zhodil toho , co temu o niecom takom zalozi.
Za dalsie, ja som nekritizoval niekoho za to, ze zhodi jednotlivca, ja som kritizoval niekoho za to, ze zhodi skupinu ludi, ktoru celu nepozna, a ze zhody nejaky zivotny styl ako je napriklad hip hop len preto lebo on pocuva punk napr.
Za dalsie, preco som spomenul 13,14,15 rocne zeny ?
No ved je to jednoduche, pozri si hore zoznam jebnutych tem (jebnute su take, ktore sa tu povecsinu duplicitne opakuju a rozoberaju stale, a pritom riesia problemi banalne, nami uzivatelmi nevyriesitelne , s hlupimi a nezmyselnymi otazkami)
A teraz, skus si cestne pobehat
setky fora, najlepsie aby si to malo co najskor s krku O CHALANOCH, O DIEVCATACH, CO MA NASRALO, VZTAHY, O DOSPELYCH, a to je tak zaklad. ALe mozes kludne vsetky.
Pozri si pri kazdej jebnutej teme zakladatela, a urob si statistiku. Ja som si taku rychlu spravil, ked som toto zakladal, a nieco malo cez 70 percet zakladatelov boli dievcata vo veku 13,14,15 rokov. Takze preto som si dovolil sem to napisat, lebo je to FAKT, a kludne si ho pri troche snahe moze tuna kazdy z nas overit.
Za dalsie, no a co ked nepises do for a podobne ? Ja som napisal ze setky baby od 13 do 15 rokov zakladaju jebnute diskusie ? Ja som napisal ze jebnute diskusie su zakladane zvecsa dievcatami vo veku 13-15 rokov.
A myslim ze slovo vecsinou je opravnene. Pretoze mat 70 percent pri zakladani tichto diskusii je pekne dost. Zvysnych 30 percent ide este medzi chalnov a dalsie baby nad 15 rokov.
A NEZABUDKA
Na teba sa normalne tesim
Clovek by uz normalne cakal od 18 rocnej troska rozumu. Lenze ano, niekto je tu zakomplexovany.
Ja nerozhodujem co je jebnute a co nie, ja vyjadrim svoj subjektivny nazor na to, aka ta diskusia podla mna je, a nenavadzam ludi aby sa ku mne pridali alebo nie. Ked sa za mna ludia pridaju, a suhlasia s mojim nazorom, a diskusia sa odsudi som len ja ten najhorsi ?
A za dalsie, pozri to je tvoj nazor. Opakujem to tu asi x krat. Tvoj nazor je ze je jedna s najjebnutejsich. OK. Lenze nazory ludi v tejto diskusii su ine to je poprve. A po druhe, pokial uz zakladatel tejto stranky TOMAS dokaze rozposielat link na tuto diskuiu po tajnej poste, myslim ze jebnuta nie je a ma nieco do seba.
Lenze to zakomplexovane dievcatko ako ty urcite nemoz epochopit. Ale co uz
A nenahnevaj sa, kedze ty si mozes vyjadrit nazor, ze tato diskusia je jebnuta, a mozes ironicky na mna poukazovat ako na dokonaleho, tak ja kludne mozem povedat ze si podla mna zakomlexovana, a asi aj jebnuta.
V prvom rade it smiem vedieť prečo si sa na mna normálne tesil? lebo akosi nechápem, to som ti tak svojím príspevkom učarovala?
Nuz vies, zivot je taký, že nie vzdy sa ti vsetky ocakávania vyplnia. Takže ma mrzí, že som ta sklamala, ale zvykaj si.
Ale ved jasné, ja som tu tá zakomplexovaná. Ale tiez nechápem prečo. To bude asi tu moju jebnutostou, tak mi to prosím ty nejebnutý vysvetli.
Proste si zalozil túto diskusiu a ja som si povedala nanu nazor, ze sa mi zdá jebnutá. A hned som preto zakomplexovaná a jebnutá. Potom ty si náhodou neni zakomplexovaný voci všetkým tým 13-14 ročným pubertáčkam, ktoré tak rad urazas? A tiez voci tým, čo zakladaju (opakované) diskusie o EME, hip-hope, alebo dokonca sa im nepačia nadávky. Lebo ked ja som zakomplexovaná voci tebe, lebo ty si zalozil "skvelú" diskusiu, tak potom ty si zakomplexovaný voci väčšíne userov, čo zakladajú podla teba jeblé diskusie.
A nehovorim, ludia ta tu zato pochválili, ale boli tu aj takí, čo sa proti tebe ozvali. Ale moj primitivny nazor je ten, ze ludom sa tato diskusia az tak nepacila, ale nechceli sa s tebou hadat, lebo vies dobre zjebavat a chytas sa kazdeho slovicka.
A to že to tomas rozposlal do tajnej správy, to znamená, ze je úplne skvelá? Je to len jeho nazor. Viem, ze tomas zalozil birdz, ale to neznamena, ze s nim musim vzdy súhlasit. Tomas rozposiela TS o kazdej novej zaujmavej diskusii. Napríklad aj o Boj proti nezmyselnym blogom. Tak to bolo tiez skvelé a nakoniec sa prislo nato, ze nikto nemôze rozhodovat o tom, či je ten blog dobrý alebo nie a teda mu ho vymaze.
A takto je to aj s touto diskusiou, je zaujmavá,ale tým, ze v nej zhadzujes takmer vsetky diskusie, čo tu vznikli.
A inak este mi prosím nakoniec vysvetli, aký zmysel má teda táto tvoja uzasná diskusia?
Ano, ked sem pride nejaká 14, tak si prečíta navod ako zalozit jebnutú diskusiu a radsej sa odhlasi aby si tu nahodou o nej nemysleli, ze je jebnuta. A čo ma teda okrem toho este do seba?
A inak vyfarbil si sa, ked si odpisal revolucionovi, ze "nie je jebnutá, inak by som ju nezalozil". To svedcí o tvojej dokonalej nadradenosti. A podla mna je aj tak jebnutá a nemienim sa ti pchat do zadku.
heheee it,ja sa z teba udrbem a na mieste tych 13-15rocnych dievcat by som sa obzvlast neurazal a nebral si to k srdcu,lebo 70%je dost a ani to nebolo myslene konkretne na niekoho,proste iba stastika tod vse
Ja si zvykat na nic nemusim A urcite ma k tomu neprinutis ty
Ja co sa tyka mojej zakomplexovanosti. Nedokazes to pochopit. Proste to je STATISTIKA . JA NEMOZEM ZA TO ZE TAK VYSLA ? UZ NAOZAJ JE TO TAK TAZKE POCHOPIT? KEBY TAKE DISKUSIE ZAKLADALI 18 - 21 rocny chalani, tak by som tam napisal 18-21 rocny chalani. LENZE PISU ICH 13 - 15 rocne baby. Takze ja som si to nevymyslel a ani som im nekazal ich pisat. Takze tak
A ano ? Co ma do seba ? Proste to, ze ked si to nejaka tak aosoba precita, tak bud sa odhlasi alebo nezalozi diskusiu. Mozno nie vsetky, ale nejake percento ano. Takze a to bol ciel , redukovat taketo diskusie. Co ma este byt ?
Proste, ja sa nemienim s tebou hadat o tom ci je tato diskusia jebnuta alebo nie. Staly uzivatelia tohoto fora co su tu uz nejaky cas mi to pochvalili, a to ma tesi. Ich nazor je pre mna podstatny, a rad si ho vypocujem.
Lenze vzdy pride niekto ako ty. Ukaz mi co si zmysluplne zalozila ty? ??? Cakam ?
A osledna vec, este raz, ako ty si mozes myslet ze tato diskusia je jebnuta, a nebuydes sA mi pchat do zadku, tak ja si myslim ze si ty jebnuta, a nebudem sa ty pchat do zadku. Je to taky isty nazor ako mas ty. Rovnoceny, a nieco posudzuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
107 komentov
Ale byt tebou tak by som si daval pozor na mldasich birdzdakov
cervenam sa
Inac len taka mala pripomienka, ked kliknete na to tlacitko zalozit novu diskusiu, je tam hned prva veta
"Chceš diskutovať na tému, ktorú tu ešte nikto nezačal? "
Preco si to este nikto neprecital ?
PS: ludia aby sme sa zbavili jebnutych ludi... skopirujte Itho text do tajnej posty a poslite vsetkym novo registrovanym ludom.
Ale inak fajn claanok, to je fakt
K tomu tomasovi, neviem ale zda sa mi ze to teraz chodi po tajnych postach
AAAAAAAAAAAAA SOM SLAAAAAAAAAAAAAVNY
To chavez - nejak tak, normalne pravidla tychto ludi nezastavia Treba aby si uvedomily este pred tym nez zacnu pisat ze budu zhodeny.
To bluebaystar - no pozri, presne to co som pisal, ked su neni argumenty, aj na gramatiku treba utocit, to je na teba, iba na to sa zmozes Inac gramatiku neviem a zarabam o dost viac ako slovencinar
IZIDA, keby sa kazdy staval k tomu problemu ako ty, tak mozme cely birdz zavret a uz sem nikdy neprist.
Eternalgirl Troska si nepochopila podstatu. Je tu vela diskusii, ale zalezi ako su formulovane. To mas jak s autami, mas pred sebu fabiu, feliciu, punto a ferari. Preco je ferari najlepsie ? Ved ostatne maju tiez plechy, motor aj volant
Olqojchorchoj - pozri, viem ze ich pouzivam casto, ale slubujem, ze ked sa zmensi pocet takychto nechtenych diskusii, tak ja znizim rapidne pocet mojich nadavok.
ale dakujem dakujem vsetkym SOM SLAAAAAAAAAAVNY
Inak chystame flashove videa s navodmi ako vytvorit diskusiu (a na zaciatku bude "pozrem najprv, ci uz tam daco take nie je", aby som zbytocne nerobila temu, ktora uz je)
To by sa inac siklo, strasne vadi ked sa forum zahlcuje. Podstatne a dobre diskusie potom padaju dole, a nik do nich neprispieva a potom to je o hovne
Ale len taký dotaz, toto má byť akože diskusia? Lebo nevidím tam ziadny problém, o ktorom by sa dalo diskutovať. Len ironicky zjebané takmer všetky diskusie, čo tu vznikli. A akurát tu väčšina diskutuje o tom, aký si múdry a to už som vedela veľmi dávno.
Takze odsudzujes jebnuté diskusie a pritom ty sám si jednu podobnú zalozil, ak sa to dá vlastne povazovať za diskusiu. Lebo toto mal byť podla mna blog.
A k tomu, že tu vznikajú jeblé diskusie, zato nemôžu tí "jebnuté 14" čo ich zakladajú, nato tu je redakcia a admini, aby s tým niečo spravili.
Prečo by napr. nemohol byť jeden admin, ktorý bude schvalovať kazdú novú diskusiu a bez jeho povolenia by nikto nic nemohol zaloziť?
Ale sak nastastie tu máme takých ako si ty, ktorí v 14, 15 neboli nikdy prijebaní a nikdy nemali problémy v láske, nikdy ich nic netrápilo, a ak náhodu mali, tak predsa neboli takí jebnutí, aby s tým isli na nejaké forum a nechceli od druhých poradiť.
Fakt je tá dnesná mládez jebnutá. Ale sak uz sa opakujem, vdaka bohu, že tu chodis a tie "pubertálne deti" zdrbávas a oznacujes za jebnuté pice. Len tak dalej!
myslim si ze aj ked je to moja ososbna vec,napisem to tu ,lebo som bud stastna ako to dopadlo(nase stretnutia a tak)alebo som smutna a sklaman ako to je...
A ten kto chce nech si prida nazor.
Niekto nie je taky odvazny ako si ty.
Takze aj ked seci jak sme tu povieme ze nebudeme do nej pist, aj tak sa najdu novy. A na ich povzbudenie sa to zacne mnozit.
Jediny napad mam, nech si diskusiu spravi kazdy aku chce, ale nech je tu admin ktory diskusiu zavre, a prenese sa do nejakej x kolonky kde budu uzavrete a nezmyselne diskusie.
To by bohato stacilo.
k 51 prispevku
Ak v celom tomto texte nevidis problem, tak si asi slepy. Ja som tu nikomu nekazal aby ma chvalil.
Proste toto je jeden s podstatnych problemov tohoto fora.
Ak by tato diskusia nepomahala, pochybujem ze by ju tomas, veduci tejto stranky poslal kazdemu userovi do tajnej spravy spolu s dalsimi.
No a ak ty mozem povedat, v 14, 15 som do internetovych kaviarni chodil maximalne hravat csko A ver ze som sa nikoho na to nepytal A ani to nelutujem. Zivot ta nauci. A nie internet
1. ak sa niekto pyta vazne a dosta aj serioznu odpoved tak sa mu tym pomoze
2. ale ak sa niekto pyta len tak, pre srandu kralikov a dostane vaznu odpoved tak si myslim ze uz pisat nebude lebo to bude pre neho nudne
Mno neviem, ja by som to riesila tak.
Ale nehovorim, uz som napisala, ze to bolo inteligentne napisane a Tomas to potvrdil tym, ze to poslal do TS.
Ale zatoze si ty bol v 14 mudrejsi ako terajsia mladez, to neznamena, ze im môzes nadavat do jebnutých picí.
Ale vlastne mozes, ved aj to svedci o tvojom IQ.
Poyri sa smilingkiss. Nie vzdy sa da vsetko riesit kludnou cestou. Tj cestou "dobra".
Ked tieto diskusie zacibali, riesil som to kludne. Fakt s rozvahou, som im napisal argumenty pre a proti. A co s toho bolo ? Som nechapavy, trapny, a co ja viem aky.
Proste moj nazor a kazdy dalsi vyjadrujuci negativnu myslienku bol out, a ked sa to nedozvedela, tak napisala novu temu.
Takto to islo dlhsie, tak sme sa rozhodli, ze to troska pozmenime, a aha, funguje to. Dokazem povedat, ze ludom co su tu jedenkrat prihlaseny, a zalozia diskusiu, tak vecsine znich to tu tak znechutime ze nezakladaju, alebo uz nepridu.
Viem ze budu chodit dalsi, ale aspom zabranujeme ciastocne premnozeniu.
Proste ja som neni clovek, co ticho sedi a necha si srat na hlavu, ked je problem, vyjadrim sa, ak nestaci kludne, tak idem na to aj po inych strankach.
Moonlightqem - toho sa nebojim
Ja si ale aj tak myslim, ze to ten najlepsi spôsob neni, ale dobre respektujem to, ked to tu nevadi adminom, pokracuj v tom dalej.
Ale je od teba fakt velmi slachetné, ze sa snazis udrzať birzd nad vodou, to by bol malokto taký ochotny
A sazarel, neviem ako mozes povedat o vsetkých 14 ze su jebnuté pice, ked ich všetky osobne nepoznas. Ale sak tvoj nazor ti neberiem.
ale si dobry, no co uz
Skus nad tym porozmyslta.
Zvlastne ze 14tiek sa zastanu len 14tky, cim to asi bude?
Romciatko, toto ste vy. Picuejte, ze sa tym nic nevyriesi, lenze sami neviete navrhnut nic lepsie. Keby malo byt podla vas, tak tu vsetci len pozerame jak tupci a nic nerobime, lebo keby sme nieco spravili aj tak by sme nic nevyriesili.
A môj názor, podla mna táto "ehm" diskusia patrí mezdi tie najjebnutejšie, aké tu kedy boli.
Je vidiet ze mas 15 rokov a este sa nad tym celym nevies asi poriadne zamysliet.
Takze po prve, ja som touto diskusiou ziadneho emaca, hip hopera ... nezhodil. Ja som zhodil toho , co temu o niecom takom zalozi.
Za dalsie, ja som nekritizoval niekoho za to, ze zhodi jednotlivca, ja som kritizoval niekoho za to, ze zhodi skupinu ludi, ktoru celu nepozna, a ze zhody nejaky zivotny styl ako je napriklad hip hop len preto lebo on pocuva punk napr.
Za dalsie, preco som spomenul 13,14,15 rocne zeny ?
No ved je to jednoduche, pozri si hore zoznam jebnutych tem (jebnute su take, ktore sa tu povecsinu duplicitne opakuju a rozoberaju stale, a pritom riesia problemi banalne, nami uzivatelmi nevyriesitelne , s hlupimi a nezmyselnymi otazkami)
A teraz, skus si cestne pobehat
setky fora, najlepsie aby si to malo co najskor s krku O CHALANOCH, O DIEVCATACH, CO MA NASRALO, VZTAHY, O DOSPELYCH, a to je tak zaklad. ALe mozes kludne vsetky.
Pozri si pri kazdej jebnutej teme zakladatela, a urob si statistiku. Ja som si taku rychlu spravil, ked som toto zakladal, a nieco malo cez 70 percet zakladatelov boli dievcata vo veku 13,14,15 rokov. Takze preto som si dovolil sem to napisat, lebo je to FAKT, a kludne si ho pri troche snahe moze tuna kazdy z nas overit.
Za dalsie, no a co ked nepises do for a podobne ? Ja som napisal ze setky baby od 13 do 15 rokov zakladaju jebnute diskusie ? Ja som napisal ze jebnute diskusie su zakladane zvecsa dievcatami vo veku 13-15 rokov.
A myslim ze slovo vecsinou je opravnene. Pretoze mat 70 percent pri zakladani tichto diskusii je pekne dost. Zvysnych 30 percent ide este medzi chalnov a dalsie baby nad 15 rokov.
A NEZABUDKA
Na teba sa normalne tesim
Clovek by uz normalne cakal od 18 rocnej troska rozumu. Lenze ano, niekto je tu zakomplexovany.
Ja nerozhodujem co je jebnute a co nie, ja vyjadrim svoj subjektivny nazor na to, aka ta diskusia podla mna je, a nenavadzam ludi aby sa ku mne pridali alebo nie. Ked sa za mna ludia pridaju, a suhlasia s mojim nazorom, a diskusia sa odsudi som len ja ten najhorsi ?
A za dalsie, pozri to je tvoj nazor. Opakujem to tu asi x krat. Tvoj nazor je ze je jedna s najjebnutejsich. OK. Lenze nazory ludi v tejto diskusii su ine to je poprve. A po druhe, pokial uz zakladatel tejto stranky TOMAS dokaze rozposielat link na tuto diskuiu po tajnej poste, myslim ze jebnuta nie je a ma nieco do seba.
Lenze to zakomplexovane dievcatko ako ty urcite nemoz epochopit. Ale co uz
A nenahnevaj sa, kedze ty si mozes vyjadrit nazor, ze tato diskusia je jebnuta, a mozes ironicky na mna poukazovat ako na dokonaleho, tak ja kludne mozem povedat ze si podla mna zakomlexovana, a asi aj jebnuta.
Nuz vies, zivot je taký, že nie vzdy sa ti vsetky ocakávania vyplnia. Takže ma mrzí, že som ta sklamala, ale zvykaj si.
Ale ved jasné, ja som tu tá zakomplexovaná. Ale tiez nechápem prečo. To bude asi tu moju jebnutostou, tak mi to prosím ty nejebnutý vysvetli.
Proste si zalozil túto diskusiu a ja som si povedala nanu nazor, ze sa mi zdá jebnutá. A hned som preto zakomplexovaná a jebnutá. Potom ty si náhodou neni zakomplexovaný voci všetkým tým 13-14 ročným pubertáčkam, ktoré tak rad urazas? A tiez voci tým, čo zakladaju (opakované) diskusie o EME, hip-hope, alebo dokonca sa im nepačia nadávky. Lebo ked ja som zakomplexovaná voci tebe, lebo ty si zalozil "skvelú" diskusiu, tak potom ty si zakomplexovaný voci väčšíne userov, čo zakladajú podla teba jeblé diskusie.
A nehovorim, ludia ta tu zato pochválili, ale boli tu aj takí, čo sa proti tebe ozvali. Ale moj primitivny nazor je ten, ze ludom sa tato diskusia az tak nepacila, ale nechceli sa s tebou hadat, lebo vies dobre zjebavat a chytas sa kazdeho slovicka.
A to že to tomas rozposlal do tajnej správy, to znamená, ze je úplne skvelá? Je to len jeho nazor. Viem, ze tomas zalozil birdz, ale to neznamena, ze s nim musim vzdy súhlasit. Tomas rozposiela TS o kazdej novej zaujmavej diskusii. Napríklad aj o Boj proti nezmyselnym blogom. Tak to bolo tiez skvelé a nakoniec sa prislo nato, ze nikto nemôze rozhodovat o tom, či je ten blog dobrý alebo nie a teda mu ho vymaze.
A takto je to aj s touto diskusiou, je zaujmavá,ale tým, ze v nej zhadzujes takmer vsetky diskusie, čo tu vznikli.
A inak este mi prosím nakoniec vysvetli, aký zmysel má teda táto tvoja uzasná diskusia?
Ano, ked sem pride nejaká 14, tak si prečíta navod ako zalozit jebnutú diskusiu a radsej sa odhlasi aby si tu nahodou o nej nemysleli, ze je jebnuta. A čo ma teda okrem toho este do seba?
A inak vyfarbil si sa, ked si odpisal revolucionovi, ze "nie je jebnutá, inak by som ju nezalozil". To svedcí o tvojej dokonalej nadradenosti. A podla mna je aj tak jebnutá a nemienim sa ti pchat do zadku.
Ja si zvykat na nic nemusim A urcite ma k tomu neprinutis ty
Ja co sa tyka mojej zakomplexovanosti. Nedokazes to pochopit. Proste to je STATISTIKA . JA NEMOZEM ZA TO ZE TAK VYSLA ? UZ NAOZAJ JE TO TAK TAZKE POCHOPIT? KEBY TAKE DISKUSIE ZAKLADALI 18 - 21 rocny chalani, tak by som tam napisal 18-21 rocny chalani. LENZE PISU ICH 13 - 15 rocne baby. Takze ja som si to nevymyslel a ani som im nekazal ich pisat. Takze tak
A ano ? Co ma do seba ? Proste to, ze ked si to nejaka tak aosoba precita, tak bud sa odhlasi alebo nezalozi diskusiu. Mozno nie vsetky, ale nejake percento ano. Takze a to bol ciel , redukovat taketo diskusie. Co ma este byt ?
Proste, ja sa nemienim s tebou hadat o tom ci je tato diskusia jebnuta alebo nie. Staly uzivatelia tohoto fora co su tu uz nejaky cas mi to pochvalili, a to ma tesi. Ich nazor je pre mna podstatny, a rad si ho vypocujem.
Lenze vzdy pride niekto ako ty. Ukaz mi co si zmysluplne zalozila ty? ??? Cakam ?
A osledna vec, este raz, ako ty si mozes myslet ze tato diskusia je jebnuta, a nebuydes sA mi pchat do zadku, tak ja si myslim ze si ty jebnuta, a nebudem sa ty pchat do zadku. Je to taky isty nazor ako mas ty. Rovnoceny, a nieco posudzuje.
respect