Ahojte,všetci čo to čítate túto diskusiu. Prosím, poraďte mi ako mam zapôsobiť na spolužiaka ,ktorý sa mi už dlhšie páči.No keď mu to povedala spolužiačka tak sa urazil.prosím poraďte mi som zúfala.
najdi niaky zaujem co mate obidvaja rovnaky napr.obidvaja lovate hokej tak sa otom snim zacni bavit mozno ta aj na zapas pozve obidvaja lovate rytmusa tak mate hned ocom kecat potom si ta mozno casom oblubi
@Bananiq001 riešiť tieto veci cez spolužiačku, považujem za veľmi nešťastný spôsob. Asi ani nevieš, čo ho to vlastne urazilo - mýlim sa? Skús sa ho diplomaticky spýtať.
k teme - neda sa nasilu zaposobit - bud sa do teba zalubi preto, aka si - a v tom pripade nemusis nic vynimocne robit, ziadne zakulisne tahy ani nic, alebo proste nemas sancu a vtedy sa mozes aj roztrhat a nepomoze to...
@2 ma pravdu ... teda, ak aj on ma 15, tak ho este mozno baby nezaujimaju. dobre spravis ak s nim budes zatial len ako kamaratka. zaujimaj sa o jeho mobil a pocitac a vyhrala si
ahojte. najlepsie zaposobis, ked budes sama sebou. nema vyznam sa pretvarovat. tá chémia buď zapracuje, alebo nie. proste musí preletieť iskra. ked sa tak stane, chlapec ta zacne dobýjať, dávať z teba dole brnenie. potom môžte ísť aj na pobyt a môžte ziskat pekne srdiecka u mna v studiu vo Finale.
aj ja som mala taký problém ale už som na inej škole čiže už nemám...ja som mu chcela napísat list ale nakoniec som to neurobila a ked som ho vydela s jednou babou a sa spolu držali a mna si ani len nevšimol tak mi bolo smutno...ale dal mi číslo raz mi zavolal a teras si zmenil číslo a ani mi nezavolal z noveho........proste bud samam sebou ale ked je ten ,,tvoj" taký že mu záleží na výzore nemá t cenu
Mno som zamilovany do jedneho dievcata ale ona povedala ze ma ma zatial rada ako kamarata ale uz sme raz spolu chodili a neviem ja si ju mam ziskat spet nejake rady?
No bude krute to co ti poviem ale je to pravda! Nepacis sa mu! Nehovorim ze si skareda ale kazdy ma iny vkus. Nato aby ste spolu chodily a aby vam to klapalo musite mat spolocne sympatie. Usmievat sa jeden na druheho spravit pre toho druheho cokolvek. Musite to citit obidvaja ze sa chcete. Inac to nejde len aby neviuzil tvoju lasku na sex. On ta nechce ked sa ofucal poznam to. Kasli na nho neni ich dost na svete?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
k teme - neda sa nasilu zaposobit - bud sa do teba zalubi preto, aka si - a v tom pripade nemusis nic vynimocne robit, ziadne zakulisne tahy ani nic, alebo proste nemas sancu a vtedy sa mozes aj roztrhat a nepomoze to...
Skúšaj za ním dookola niekoho posielať ...
A ak mu to povie Jaro Buček, tak sa za tebou pôjde zaručene potrhať ...
ked sa ty jemu nepáčiš nájdi si druhého a skús sa prejsť zo svojím novým okolo neho vtedy si uvedomí že spravil chybu že sa s tebou nedal do kopy