Jedná sa o surfbar, po registrácii si stiahnete taký program, nainštalujete a spustíte - dole sa vám objaví taký banner, ten nechajte spustený (môžete si to premiestniť). Tým, že to máte spustené, tak zarábate:
jednoducho...nauc sa anglicky, zacni sa ucit html, css a php, nauc sa pracovat s CMS - s wordpressom, preskumaj ako funguje sql databaza a nakoniec si stiahni samotny wordpress. Nauc sa robit webdesign v photoshope, stiahni si nejaku free wordpress temu a pokus sa porozumiet jej strukture, ked sa to vsetko naucis, vytvor vlastnu wordpress temu, zaloz si zivnost a zacni to predavat na nete, jedna tema ti moze zarobit kludne aj 150 000. A nie tam retardovane klikanie na reklamy pre primitivnych ludi...
To sú všetko nezmysli, kašlite na to. Z toho nikdy nič nezarobíte. Ak chcete naozaj zarobiť, začnite niečo ponúkať / predávať. Napríklad si spravte nejaký internetový obchod atď.
Napríklad ja predávam produkty na portáli eBay. Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
To je blbosť, lepšie je predávať nejaký proukt, alebo službu. » www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-... Tu je 50 spôsobov, ktorými sa dajú zarobiť penize cez internet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Napríklad ja predávam produkty na portáli eBay. Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.