Dvakrát som sa musela pozrieť, či chceš do konca BUDUCEHO roka zarobiť 2000€ alebo 20 000€.
Dve tisícky by si snáď mohol zarobiť aj roznášaním letákov každú sobotu...
Tak 2000 za 17 mesiacov znamena odlozit si 118 EUR kazdy mesiac. Ale odlozit znamena realne odlozit. Zalezi, ci byvas na intraku alebo u rodicov, ci si platis stravu a aku stravu mas, ci si platis mobil a kolko, kolko ta stoji mhd a kolko vydavky na skolu..
Tak si vyrataj, kolko to na potencialnej brigade daju v cistom, ake mas naklady na existenciu a najdi si taku brigadu, kde ti tych 120 zostane navyse
A kedze 120 mesacne nie je nejaka prevratna suma, tak to asi splna vela brigad.. ak chces robit cez vikendy a pocitas, ze mesiac ma 8 vikendovych dni, tak je to 15 eur za den a ak pracujes 8 hodin, tak je to 1.875 eura na hodinu.. teda toho, co ti ma zostat
@hoperpohroma jezis vidis, to som vobec nezohladnila, ze mozno mu cast zarobku nevyhnutne zozeru vlastne naklady, hanbim sa.
Vyznelo mi to ako 'mam vsetko pokryte, ale chcem vec za 2000'.
@hoperpohroma , @narazuvzdornaa mam pokryte náklady na štúdium, aj na intrák a stravu hradí otec, ja potrebujem len 2000 na kurz, ktorý chcem budúci rok absolvovať a pre otca to je velká suma na jednorázový výdaj, tak si chcem zarobiť sám. Teraz som brigádoval v tescu ale musel som časť odložiť do školy na knihy a take veci a na benzin.
šak po víkendoch choď čapovať pivo po nejakých krčmách, alebo vyhadzovača na diskoteky a pod...
pobehajj po takýchto podnikoch a 2 litre máš za 3mesiace...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dve tisícky by si snáď mohol zarobiť aj roznášaním letákov každú sobotu...
nezijes na lazoch, nemas 12 rokov
Tak si vyrataj, kolko to na potencialnej brigade daju v cistom, ake mas naklady na existenciu a najdi si taku brigadu, kde ti tych 120 zostane navyse
Vyznelo mi to ako 'mam vsetko pokryte, ale chcem vec za 2000'.
pobehajj po takýchto podnikoch a 2 litre máš za 3mesiace...