ono vraj pomôže keď si prstami zo strán stlačíš koreň nosu, no moja osobná skúsenosť je taká, že to kýchnutie len oddiali...ale však skús, nič za to nedáš
Ak ti to trva viac nez den skus nejaky liek proti alergii. Bo aj na mna teraz prisli kychacky z pelov, a to je niekedy utrpenie ked mi cely den taha nos na kychanie tak ze ani realne mysliet neviem.. a do toho mi este tecie z nosa, z oci, a vsetkych moznych otvorov ale tie lieky vacsinou pomerne zaberaju, napr. Clarisin je teraz vraj volne predajny ako mi reklama oznamila pripadne sa zabarikaduj v tmavej chladnej izbe bez vetrania, nech k tebe tie svinaciny zvonku nepreniknu..
A ak kychas iba chvilu a nema to nic s alergiou, tak asi len tma a zavrete oci, alebo pockat kym sa vykychas (ku kychaniu pomaha pozriet sa do zdroja svetla, najlepsie osamote, lebo ked sa na teba bude niekto pozerat a zadrziavat smiech tak je po kychnuti )
Nechcem strasit ale minule manzel nasej ucitelky zacal kychat a nemohol prestat tak ho vzali do nemocnice a suviselo to s dacim inym..ale uz neviem s cim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A ak kychas iba chvilu a nema to nic s alergiou, tak asi len tma a zavrete oci, alebo pockat kym sa vykychas (ku kychaniu pomaha pozriet sa do zdroja svetla, najlepsie osamote, lebo ked sa na teba bude niekto pozerat a zadrziavat smiech tak je po kychnuti )