Čaute. Moje starosti sú asi také, že som druhák na gymnáziu. Okolo mňa sa denno-denne v škole pohybuje pol tisíca dievčat. Ako by som sa mohol s nejakou tak viac skamarátiť? Ani by som nechcel nejaký vážny vzťah ale len tak byť s nejakým dievčaťom dobrý k
Pomoc to je vždy milé - neváhaj podať jej niečo, podržať dvere a také tie gentlemanské veci, veď tým nemôžeš nič pokaziť. Milo sa pozdrav, hlavne sa veľa usmievaj
Pomoc, úsmev, prejavovanie sa. No ak sám hovoríš, že nepatríš k najkrajším, tak sa to pokús aspoň sčasti zmeniť, pretože vzhľad je veľmi dôležitý nech si hovorí kto chce čo chce. Žijeme v takej dobre, vzhľad je to, čo si dievča všimne ako prvé. Vzhľad nie je všetko, no znamená veľa, tak sa pokús ten svoj vylepšiť a uvidíš, koľko dievčat prejaví záujem. Len si dávaj bacha, aby ti to nestúplo príliš do hlavy
Ja som nič moc výzorovo a peniaze poznám len z filmov.
Ale som sám sebou a vsádzam na ?inteligenciu?. ?Inteligenciu? spojenú s absolútnou odlišnosťou rozmýšľania od všetkých ostatných, bez toho aby mi chýbala pozitivita, humor,úprimnosť a ešte pár kokotín. Dôležitosť vecí porovnávam s dôležitosťou existencie môjho ja a keďže z tohto dôvodu mam veľa veci u piči, tak preto sa mi v tých veciach darí. Proste mám iný mozog a preto ma tie ženy žerú a wannabies len prehadzujú ofinky od závisti a nechápu ničomu! som ultra high btw
ja som tu klikol len preto lebo som si chcel precitat tie "rady" by si sa cudoval ako dokazes cloveka ohurit tym aky si nie ako vyzeras (a bohuzial som ta nevidel,ale ked si myslis ze niesi pekny (no z tych najkrajsich ako to pises ty ) to nemusi byt pravda ..zacni od toho ze si mas verit jak nesi z tych najkrajsich ?? a chces byt taky ?..porozmyslaj ..Zacni si verit kua...chlape...ne ze nesom.. ako to mozes vediet..vies kolko zien su na svete? ved len okolo teba predju neurekom.a neboj ne kazda ide po Bradovi pittovi a spol..ano su z nich unesene ako my z nejakej Sexi zenskej ..ale to je vsetko .. ..Ty si ver..Poviem ti tak.Poznam tipka ktory napisem tak pekne ,nieje nejaky fesak na prvy pohlad, no vedel babu tak ukecat ze mohla to by neviem jaka kocka a mal ju..nikto mu to neveril,az napokon sme ho nachytali s jednou čubkou ,v stane...takze zacni si verit kamo, usmev , pohoda live a urcite si ta vsimnu baby,skor ako tych nagelovanych falatov co sa opieraju o zarubnu triedy,alebo sedia na schodoch a vyzliekaju zeny pohladom ...VER SI !!
Toto je ten vzacny moment, ked sa absolutne nechytam na chlapsku mentalitu. To ta denne neskutocne zoziera, ze si na skole s 500 zenskymi, mysterioznymi a nedobytnymi majitelkami mnohych lakavych telesnych otvorov, ktore len cakaju, kedy sa osmelis a zacnes vysielat signaly, ktore im umoznia ti tieto otvory konecne poskytnut?
ja som na gympli mala tiez vyhliadnutych par objektov co som sa tesial ked som ich videla (aj ked to bolo tak vsetko) ale uplne obycajny chalan dokial by sa mi neprihovoril tak by ma nezaujal urcite
a keby sa ma snazil oslovit pre mna neznamy chalan, zdrham
je to proste neprirodzena cesta, je fajn ked ta nejaky kamos zoznami s jeho kamoskou, ale sam prist a rozpravat sa s niekym koho vobec nepoznas sa mi zda trapne
a pozor aby si tie baby neotravoval moc, aj mne sa jeden takto nasilu prihovoril, potom mi poslal ziadist na fb (a to som potvrdila lebo nerada odmietam ludi) a potom som sa ho uz v skole nevedela zbavit.. a bolo mi z neho zle.. a tak to vyzerat nema
nebud hlavne drzy a arogantny a namysleny a nedaj jej na javo že ona je ta ktora by za tebou mala prisť prave naopak ty by si sa jej mal ponuknuť v niečom ale aj pravdou je že vela dievčAť JE naopak orientovane v tyxhto pripadoch odbije ta hned pri prvom pohlade alebo naznaku neakeho kontaktu. taketo dievčata nevedia čo je americky film DDDDDDD
Ak ju chces blizsie spoznat a nevies ako ju oslovit tak ju skus nenapadne "akoze nechtiac" potknut, ked bude mat narucie plne knih... Rychlo sa jej ospravedln a zacni zbierat knihy, co kej popadali cely cas sa jej ospravedlnuj a hovor, ze si fakt nechcel skus sa jej predstavit a dohodni si stretnutie vlastne skusenosti
tak ja som sa začala kamarátiť s jedným už na základnej keď som stála v rade a kupovala som rožky a hovorim jeden rožok alebo dva..a on že alebo tri, štyri..tak ma to rozosmialo a potom inokedy sme sa aj rozprávali keď som šla do školy a bolo..proste stačí na to nejaká vtipná situácia, ona si ťa zapamätá a keď bude sama sa jej prihovoríš...
počuj, aj ja už som sa ocitla v takej situácií, že som bola "paf" do takého chalana, ktorý ani nebol pekný, ale hocikedy sa prihovoril, len tak že som niekde bola a on niečo povedal alebo som šla niekde s kamarátkami a on sa prihovoril a plus bol vtipný A musíš rátať aj s tým že baba ti nebude skákať okolo krku, musíš urobť prvý krok
Súhlas s @43 , vtipné situácie sú naj! Ale musí na ne byť správny moment, inak by to mohlo vyznieť trápne. Najlepšie by bolo, ak by ste so slečnou mali spoločné záujmy (ja som napríklad hrávala s jedným chalanom LoLko, nebolo to zlé)...inak viac sebadôvery s tým vzhľadom, ak je tam poltisíca dievčat, nikdy nevieš, či sa práve nejakej nepáčiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@scorpiongirl skoro pri každej príležitosti sa snažím byť gentlmenom ale odmena ako si nie a nie prísť...
Ukaz jej ake statocne mas peero...
Ona sa bude ksichtit pistat, posle na teba skolnika, ale neskor si ta vyhlada na zachodkoch a poskytne ti blow job !
True story
No a potom spolu mozte zajst aj na veceru alebo pozriet obchodaky
ale inak úsmev je síce fajn ale myslíš že ti potom sama skočí na tvoju mužnú hruď? ..prihovor sa jej
@nobile ty ho neblazni, chudaka, bo to fakt spravi a vykazu ho zo skoly
Ale som sám sebou a vsádzam na ?inteligenciu?. ?Inteligenciu? spojenú s absolútnou odlišnosťou rozmýšľania od všetkých ostatných, bez toho aby mi chýbala pozitivita, humor,úprimnosť a ešte pár kokotín. Dôležitosť vecí porovnávam s dôležitosťou existencie môjho ja a keďže z tohto dôvodu mam veľa veci u piči, tak preto sa mi v tých veciach darí. Proste mám iný mozog a preto ma tie ženy žerú a wannabies len prehadzujú ofinky od závisti a nechápu ničomu! som ultra high btw
Ps rzim prsty ,a prajem ti aby to bolo coskoro
Dodnes spolu ty dvaja chodia
O_______0
ja som na gympli mala tiez vyhliadnutych par objektov co som sa tesial ked som ich videla (aj ked to bolo tak vsetko) ale uplne obycajny chalan dokial by sa mi neprihovoril tak by ma nezaujal urcite
a keby sa ma snazil oslovit pre mna neznamy chalan, zdrham
je to proste neprirodzena cesta, je fajn ked ta nejaky kamos zoznami s jeho kamoskou, ale sam prist a rozpravat sa s niekym koho vobec nepoznas sa mi zda trapne
a pozor aby si tie baby neotravoval moc, aj mne sa jeden takto nasilu prihovoril, potom mi poslal ziadist na fb (a to som potvrdila lebo nerada odmietam ludi) a potom som sa ho uz v skole nevedela zbavit.. a bolo mi z neho zle.. a tak to vyzerat nema
prestaň! Zrušili megaupload a ja som prišla o svoju drogu.. A ty mi to pripomínaš!