ale preco to neskusit hm? ved je internetova doba nie..? zacni si s nim pisat na nete ..ja neviem okomentuj foto alebo nieco potom daka posta potom .. ja by som to skusil takto..
snaaz sa o to aby ziarlil....nrbud dotierava...bud prenho nedostupna...bolo tu spomenute...vraj oslov ho na facebooku...no môzes to skusit...ak niesi hambliva a mas nato odvahu....snaz sa bt casto pri nom....ale nebud dotierava....inac ...neviem,..,
šak mu to povedz otvorene a budeš vedieť na čom si ......pripadne ak si hambliva tak cez fejsbuk to len ľudia si zbytočne komlikuju vzťahy...niekedy stačí prekonať strach
@beuska17 neviem co ti tu ludia radia, ale kasli na pisanie a podobne kecy, sprav to normalne ako dospelak a ked ho najblizsie stretnes daj sa s nim do reci, ak nevies o com tak mu kludne len povedz ze ti je sympaticky a ci niekedy nechce nieco podniknut vo dvojici, kludne ze detaily dohodnete aj neskor napr cez telefon (das mu svoje cislo) ale hlavne ci ma alebo nema zaujem, ale varujem ta, chce to vela odvahy ale ak sa ti to podari len skusit aj keby ta posle doprdele tak na seba budes hrda!
najjednoduchší spôsob ako ho zaujať je byť naňho hnusná - inteligentným a vtipným (pokiaľ možno) spôsobom ho nasierať. keď si začne lámať hlavu s tým prečo si naňho taká, tak už ti venuje pozornosť a môžeš začať baliť
@e12 ako dost sa za to hanbim, kedze moja puberta už presla, ale tak sa stalo, že kombinacia marihuany a tequilli vo mne vyvolala mensie KO a tak som spala u neho v posteli a kedze sa o mna staral, tak lahol ku mne tak sa zacal vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale preco to neskusit hm? ved je internetova doba nie..? zacni si s nim pisat na nete ..ja neviem okomentuj foto alebo nieco potom daka posta potom .. ja by som to skusil takto..
ale zatial dakujem za vsetky rady
mimochodom môj vzťah začal na gmaili
prosím o vysvetlenie, som dosť nechápavá
ale myslím si , že tiež ignor ..asi