Načo baliť babu, aj tak raz všetci zomrieme, radšej sa daj na fet.
a teraz vážne. Asi ťažko ti niekto poradí ako chalan, ktorého tu nikto nepozná a nevie aký je zbalí babu ktorú tu nikto nepozná a nevie aká je.Môže to byť povrchná trúba, alebo nejaká skrytá citlivka. Môže fajčiť vtáky za kauflandom, alebo ćítať nemocným deťom... máš pocit, že existuje nejaký univerzálny spôsob balenia ? Ak hej tak jediný, kto o ňo vie je Charlie Sheen ... Tak mu napíš na twitter
co ak to bude vo vedomostnej sutazi raz ze do akeho pismenka chodila najivna?! hned budes vediet ze na zs som bola A potom som nebola nic a potom na strednej B
@najivna Egocentrizmus je sklon subjektu vzťahovať všetko k sebe a na seba. Tento sklon je u dieťaťa normálny, pretože dieťa spočiatku nerozlišuje medzi sebou a vonkajším svetom. U dospelého je to naopak znak afektívnej nedospelosti.
výnimočne aj druhý odstavec je pre teba
ak toto budú raz dávať do vedomostných súťaží,tak aj už ja budem chcieť opustiť SR
@zajkousko To nieje osočenie, ani bonzovanie. Je to takzvané náhlasenie nevhodného obsahu. Každý nesúhlas s tvojím konaním, nieje útok na tvoju osobu. A čo sa mi na nej nepáči je irelevantné, keďže oprávnenosť toho nahlásenia posúdi admin a môj názor by v takom prípade zbytočne ovplyvňoval jeho rozhodnutie.
@jin15 - už po prvom komente v tomto fóre som ti šiel napísať že ťa začínam mať rád, a ako som scrolloval dole a všimol si ten druhý, tak sa musím opraviť, asi ťa začínam zbožňovať
len mi ešte povedz ako sa posiela admin na konkrétneho používateľa, nech tú možnosť tiež môžem využiť
@najivna oficialne sa to cita makko ale zistit sa to da len tak ked si povies aj makko aj tvrdo strasne prehnane, inac aj ked sa to cita makko makcen tam nepocut
@jin15 buzerant, teplý, bukvica, to je všetko homosexual a keď mi tak niekto povie, nejdem sa hodiť pod vlak, žijem s tým a sa na to vôbec nehnevám
rad by som ti povedal ty frajer zapráskany, spravodlivý, že ak ma naserieš dám si ťa do priateľov a máš ma svojej webke každý deň, dobre vieš, že sa to neda vymazať, lebo to tu nikto nie je 2 roky schopný zariadiť!
Seriozne odpovede na otazku ako zbalit babu najdes na stranke » akonazenu.webnode.sk/.... Su tam opisane rozne situacie pri roznych typoch zien. Aj starsie zeny
Mne tato stranka tiez pomohla
Kuknite si ju chalani. Je tam aj super poradna (anonymna)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Ale.. praktické rady nadovšetko.
a teraz vážne. Asi ťažko ti niekto poradí ako chalan, ktorého tu nikto nepozná a nevie aký je zbalí babu ktorú tu nikto nepozná a nevie aká je.Môže to byť povrchná trúba, alebo nejaká skrytá citlivka. Môže fajčiť vtáky za kauflandom, alebo ćítať nemocným deťom... máš pocit, že existuje nejaký univerzálny spôsob balenia ? Ak hej tak jediný, kto o ňo vie je Charlie Sheen ... Tak mu napíš na twitter
vyššia trieda akože by ti nedala ani za boha alebo že je 2.C. a ty si 1.C. ?
nechapem to s tymi triedami ze co tym chcel basnik povedat ale snad mozem prezradit ze chodim do 4.B
co ak to bude vo vedomostnej sutazi raz ze do akeho pismenka chodila najivna?! hned budes vediet ze na zs som bola A potom som nebola nic a potom na strednej B
výnimočne aj druhý odstavec je pre teba
ak toto budú raz dávať do vedomostných súťaží,tak aj už ja budem chcieť opustiť SR
Cítiš zadosťučinenie pri osočovaní sa na niekoho ?
je to od teba prinajmenšom nezdvorile, keď na niekoho bonzuješ a ani nemáš trošku slušnosti napísať koment, čo sa ti nepáči na foto?!.....filip
inak mi došlo ,že prečo svet ide do piče
v @30 si to objasnila hneď
Ešte nejaké nejasnosti ?
no tak to vidiš ty!!.......utočil si na moju fotku!
a admin to nezmazal, lebo tam nebolo nič také prečo by sa to malo zmazať, takže sa zobuď zo sna, žijeme v 21 storočí a nepíš kokotiny na druhých!!!
ty irevelantný chuj ..........filip
Tak načo sa rozčuluješ ?
Uspokojuje ťa urážať iných ?
na toto všetko si dal podnet ty, že si ma bonzol adminovi,
nezmývaj zo seba zodpovednosť,
bez tvojho slova admin čo si dal pod foto, by ho ani nenapadlo sa na tu foto dívať,
vykrúcaš sa ako male decko,
odpovedám na tvoje neprimerané odpovede nakoľko som tiež človek a kydať si nenechám od niekoho na hlavu.
druhy raz si uvedom,
čo robíš,
dobre zváž, či je to správne,
adminov ti môžem aj ja nezmyselne nadrbať do tvojej webky koľko koľvek, ale nie so chrapúň a zbytočne nemienim robiť rozbroje na birdzi!
filip
či tým niekoho neuraziš,
alebo dokonca ho vytočíš,
A admina si mi dal predsa na fotku. Moje počínanie bolo zrejme zmyselnejšie, keďže moja tam stále je zatiaľ čo tvoju vymazal.
Robíš si čo chceš a vyjadruješ sa ako chce, nieje pokrytecké v tom brániť iným ? Ktorý mimochodom, aspoň poznajú slovo slušnosť.
len mi ešte povedz ako sa posiela admin na konkrétneho používateľa, nech tú možnosť tiež môžem využiť
Ale to len on z toho robí divadlo. Proste som pod fotku s polonahou ženou zatagoval adimna
lyže = ľyže a takto
vam jebe vsetkym ved to sa povedat ani neda tvrdo!
JA HOVORIM PEKNE LUBOZVUCNE SLOVENSKY AKO PAN STUR UCIL!!!! stredoslovaciiii
teraz ako retard opakujem lyže a rozmýšľam,či to bolo mäkko alebo tvrdo
serem na teba, všetko si začal tý!! a teraz ideš zo seba robiť boha admina..........
ty si z tých charakterov, keď ti niekto napľuje do očí, povieš že pršalo ........filip
a si zrejme tiež buzerant, keď sa ti nahe baby nepáčia!
ty stelesnená slušnosť!!!!
prisiel som videl som zmakcil som!!!!
To že homosexuálov nazývaš buzerantami zrejme svedčí buď o tom nakoľko reálne tu sám seba prezentuješ, alebo akú máš sám k sebe úctu.
Ešte niečo máš na moju adresu o čom by si mi rád porozprával ?
rad by som ti povedal ty frajer zapráskany, spravodlivý, že ak ma naserieš dám si ťa do priateľov a máš ma svojej webke každý deň, dobre vieš, že sa to neda vymazať, lebo to tu nikto nie je 2 roky schopný zariadiť!
filip
nedochôdča
chuj
muja
Mne tato stranka tiez pomohla
Kuknite si ju chalani. Je tam aj super poradna (anonymna)