Ahóój, potrebujem radu .. Mám 14 rokov, a chcem 15 ročného chalana... Nie som najchudšia, nie som pekná.. Ako ho mám zbaliť? Máte skúsenosti, čo by zabralo?
ked niesi pekná tak ho určite nezbalíš ,hlavne 15ku
ale hore hlavu ! trocha sebavedomia
skus športovať ,ked nie si najchudšia to pomôže potom sa lahko chytia chalani ,ale hlavne nestrácať srdiečko ajked v 15 sa viazať vzťahom hm radšej sa zajebávaj a tak vieš žúry žúry a nie pravidla vo vztahu Bud rada ,že si free je to krásny pocit
krása nie je všetko.. je síce pravda že výzor je prvá vec ktorú si na tebe človek všimne, ale darmo je dievča pekné ked má v hlave s prepáčenim nasr*né, stačí potom aby otvorilo ústa a prvý dojem je v háji...
ak máš pocit že si škaredá, zníž latku a skúšaj to u tých menej atraktívnych chalanov o ktorých nie je až taký záujem... keď tak potrebuješ nejakého chlapa pri sebe
@bludiacisvetom Práveže, chlapci v tomto veku dúfajú, že to dievča bude otvárať ústa =D Navyše, väčšina podobných mladíkov vyhľadáva jednoduché a príťažlivé ciele. V staršom veku by tvoj prvý odsek platil, lenže sú uprostred puberty.
Takže už tým si si odoprela chalana, ktorého by si chcela, že máš takýto prístup ku sebe samej. Najlepšie by bolo keby si si prečítala nejaké knihy, ktoré by ti pomohli pochopiť tvoje skutočné ja. Napríklad aj Budha vedel v čom je tajomstvo, nie nadarmo bol osvietený.... Najprv sa nauč milovať seba a skús sa prijať takú aká si , až potom sa staraj o to, aby si si našla chalana. Máš 14 a myslím, že máš na nejaký vážny vzťah dosť času . Radšej sa skús vyliečiť zo sebanenávisti a uvidíš, že chalana budeš mať raz dva. Ani nebudeš musieť hľadať, lebo chalan ti príde do života len tak "náhodou", ale náhody predsa neexistujú
jajaj, dievča dievča....v prvom rade by si mala začať robiť niečo sama so sebou a až potom riešiť iných. Nie je problém, že nie si najchudšia a že možno nie si ani najkrajšia (mimochodom to je len tvoj pohľad na vec)...Problém je ten, že si neveríš a že sa podceňuješ. Ako chceš, aby ťa mal niekto rád, keď sa ty sama nemáš rada? Hovoríš o sebe ako o nejakom ohizdnom monštre, na ktorého je strach čo i len pozrieť. Zober si to z tej druhej strany....Chcela by si ty chodiť s ohizdnym monštrom? Ja teda nie...Nevšímaj si svoje nedokonalosti, nehovor o nich....Aj tie najdokonalejšie osoby, čo okolo seba vidíš, majú nejaké mínusy, no jednoducho o nich nehovoria. Skús sa aj ty zamerať radšej na svoje svetlé stránky a pracuj na nich...Predsa len určite je na tebe aspoň niečo krásne (napr. oči, vlasy, povaha...). A začni o sebe hovoriť trošku pozitívnejšie.
Ak by si aj niekoho zbalila, tá osoba tu nebude od toho, aby ťa neustále uisťovala o tom, aká si krásna. Resp.chlapec ti bude hovoriť aká si krásna a ty ho vždy zrušíš s tým, že to nie je pravda. Taký človek sa na teba pravdepodobne skôr či neskôr vykašle, lebo mu tým pôjdeš na nervy.
Mimochodom, v tvojom veku som tiež mala stavy podceňovania sa, takže viem o čom hovorím.
trochu sa namaľuj a nedrž diéty (po tých budeš nahnevaná a chalani také nemajú radi), obleč sa tak, aby si vyzerala dobre (čo nemusí byť v súlade s módou).....príliš nenadávaj, nefajči......nepretvaruj sa!!! on na to príde
a to už by si ťa mohol všimnúť
P.S. v 14 nie je žiadne dievča pekné (to bola irónia) aj 14 ročné top modelky si pripadajú škaredé.......cítiť sa tak je v poriadku, len o tom všade nerozprávaj.......
Podla čoho súdiš že niesi pekná? To že niesi najchudšia neznamená hneď že si škaredá. Hlavne si ver. A ak ťa chalan chce len preto jak vyzeráš tak sa vieš čo na neho možeš...
@corwinuss Ja si robím srandu. To čo som napísala nie je pravda a viem to. Dnes som v meste videla taký párik že on chudý, vysoký pekný a dievča tučná, nie veľmi pekná ale obaja vyzerali šťastne. Ale tak som to napísala preto lebo sama o sebe píše že je taká a onaká, znie to síce ako klišé ale ak je to fajn baba tak tomu chalanovi bude záležať na tom aká je nie ako vyzerá
na všetko a všetkých platia peniaze ako písal @semhamforas , zamávaj mu 500 -vkami popred nos, a ani sa na teba nepozre, ale rovno ťa prekotí.......však to chceš, či?..........filip
@cumlikcek to si moj prípad heh alé nie já radšej nikoho nechem lebo ma aj ták nikto nechce ... skus si snim začat písat lepšie sa spoznáte a ked sa odhodláš možeš ho skusit zavolat niekam von prípadne on teba
bud bohata, alebo davaj za polievku-to zabera...ak v 14 chces "zbalit" chalana tak to bude jediny sposob...potom to aj tak bude vyzerat ...sa musis velmi nudit ked vymyslas taketo zabavky na volny cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
to by malo stačiť v poho na zabalenie, poprípade nájdi niečo väčšie
ale hore hlavu ! trocha sebavedomia
skus športovať ,ked nie si najchudšia to pomôže potom sa lahko chytia chalani ,ale hlavne nestrácať srdiečko ajked v 15 sa viazať vzťahom hm radšej sa zajebávaj a tak vieš žúry žúry a nie pravidla vo vztahu Bud rada ,že si free je to krásny pocit
ak máš pocit že si škaredá, zníž latku a skúšaj to u tých menej atraktívnych chalanov o ktorých nie je až taký záujem... keď tak potrebuješ nejakého chlapa pri sebe
Ak by si aj niekoho zbalila, tá osoba tu nebude od toho, aby ťa neustále uisťovala o tom, aká si krásna. Resp.chlapec ti bude hovoriť aká si krásna a ty ho vždy zrušíš s tým, že to nie je pravda. Taký človek sa na teba pravdepodobne skôr či neskôr vykašle, lebo mu tým pôjdeš na nervy.
Mimochodom, v tvojom veku som tiež mala stavy podceňovania sa, takže viem o čom hovorím.
proste nevies ako mozes niektorym ludom prist. niekto vidi pritazlivost aj tam kde je to nemozne zbadat inymi.
- dovol mu nech ta spozna, ked nie si hlupa stamba, nemal by to byt EXTREMNY problem
trochu sa namaľuj a nedrž diéty (po tých budeš nahnevaná a chalani také nemajú radi), obleč sa tak, aby si vyzerala dobre (čo nemusí byť v súlade s módou).....príliš nenadávaj, nefajči......nepretvaruj sa!!! on na to príde
a to už by si ťa mohol všimnúť
P.S. v 14 nie je žiadne dievča pekné (to bola irónia) aj 14 ročné top modelky si pripadajú škaredé.......cítiť sa tak je v poriadku, len o tom všade nerozprávaj.......
» www.zelenycukor.sk/...
good luck
Moje mali vzdy len jedine, ked jebes s niekym inym tak mi to nehovor.
ale suhlasim aj s @5 ...... ked nemas sebavedomie, tazko niekoho zbalis
keď sa mu nepáčiš, vysere sa na teba a nebude ťa chcieť, ani keď sa poskladáš do zápalkovej škatuľky.