Kazdy den ho vidas , vidi ta ked ziaris no i ked si zachmurena, je stebow skoro stale....ako takehoto chlapka zbalit??? a ked uz je, ako ho donutit aby to prejavil???
nestaci ze ta vidi ze si zachmurena...ak ta ma rad mal by ti pomoct..ak si stastna mal by sa s tebou tesit..zaklad je asi vybudovat si priatelsky vztah a dokonale sa spoznat...neviem ci je dobre ked mu nieco naznacis pretoze sa moze zlaknut...ale zasa myslim ze nejakou nenasilnou formou mozes ...mozno aj on k tebe nieco citi len sa boji prejavit a boji sa ako zareagujes ..chalani vedia byt poriadne hanblivi a to viem tiez z vlastnej skusenosti ..a v podstate ako pises je s tebou stale...ak by mal zaujem mala by si to uz citit nejako...ze si mu neni lahostajna...ale zasa mozno stoji za zmienku aj to ze ak ste uz kamarati velmi dobri ci si chces narusit kamaratstvo vztahom...lebo mnohe moje kamaratky to takto spravili a potom co sa s tym chalanom rozisli nevedia si prist na meno...a lutuju to ze si vobec pokazili priatelstvo vztahom..najprv si teda musis poriadne premysliet co by ti ten mozny vztah dal a co by ti naopak dal..az potom si mozes povedat ze hor sa na neho
ako kazdeho ineho chlapa/zenu... a prinutit ho nijako neprinutis pokial sam nechce. Ale treba si zvazit ci to risknut, osobne som to parkrat skusil a nelutujem.
Btw ked je ten vztah cerstvy, tak sa ani necudujem ze to nechce davat najavo...
ja mam uplne rovnaky problem ...tiez sa mi paci spoluziak ...je to uz 2. rok co som do neho...we o tom cela trieda a vsetci si myslia ze to koluje len tak z haluze aj on a casto ked mu to povedia tak sa koli tomu bije
@didussiq aj ja mám ten istý problém..ale u mňa je to už tretí rok...jeden deň som šťastná ako blcha,lebo je ku mne milý a všetko a druhý..a druhý deň nič..a stále dokola. ...sedí predo mnou, takže ho mám stále na očiach =/ moja naj.kamoška tvrdí,že aj keď ho stretneme tak,sa díva stále na mňa..napr.dnes bol strašne milý keď sme ho stretli a vraj sa díval a rozprával len so mnou, aj v škole je to vraj tak..že nevidí,že by sa s inou babou bavil viac....ale neviem čo je na tom pravdy a strašne sa bojím mu to povedať...
mm ja vas chápem moj frajer = moj spoluziak ako je to super ale my sme spolu 3 roky a to bolo take ze sme spolu sedeli potom sme sa rozisli ale to bolo len tak ze dva dni potom zase dokopy je to dost komplikovane cize na jednej strane je to fajn a na druhej aj nie ale o nas od zaciatku vedela cela skola ale skus mu to nenapadko naznacit a potom ked si vsimnes ze pozera na teba inak ako predtym skus byt nedobitna a tak ho chvilu nehaj nech ta dobija bud zahadna a on ak bude chciet pride aspon mne to tak vyslo
Tak ako ja mám veľmi negatívnu skúsenosť ale bohužial kôli zlému výberu partnera. Pred troma rokmi som sa dala dokopy so spolužiakom a dopadlo to katastrofalne, po rozchode mi spravil peklo zo zivota v tom pravom slova zmysle, vulgarne nadavky a urazky boli na dennom poriadku, bohuzial bol to typicky zly chalpec a nakoniec ho zo skoli vyhodili. Teraz s ami ospraveldnuje ale bohuzial uz je neskoro. Kedze mal velky vplyv v triede tak ma dokonale poohovaral a trvalo mi dva roky kým so mnou ostatni spoluziaci zacali riadne komunikovat. Napriek tejto negatívnej skusenosti sa mi momentálne páci iný spoluziak a naozaj neveim ako ho zbaliť. Nerozmyslam nad tym ze by sa zopakoval predosli scenar pretoze som momentalne v maturitnom rocniku , problem je ten ze naozaj neviem ako dotycneho zbalit ,v poslednej dobe odkedy sme boli spolu na party ma ku men ovela blizsie vztah a vsima si ma ovela viac ako predtym, zistila som ze si naozaj rozumieme ale obidvaja sme sklamani z predoslych vztahov a aj ked sa mi naozaj paci neviem ci by som dokazala riskovat znovu take velke sklamanie. Mylsim si vsak ze vztah zo spoluziakom ma aj niekolko vyhod, ak ste spolu v triede niekolko rokov uz sa poznate a tym mozete preskocit taku tu fazu otukavanie typu maš nejakeho surodenca? na skolskych vyletoch ťa určite videl nenaličenu, v pyžame, videl ťa smutnu aj veselu. Takže vie do čoho ide. Nevyhoda takehoto vztahu nastava ak jeden z vas nie je schopny byt s partnerom niekolko hodin denne 5 v dni tyzdni. Ale myslim si ze aj to sa da prezit ak su obaja vo vztachu schopni komrpomisov. Tak hadam som vam nejak pomohla a upozornila na nejake pre a proti takehoto vztahu. Drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.birdz.sk/forum/triky-ako...
» www.birdz.sk/forum/s-ako-zba...
» www.birdz.sk/forum/ako-zbali...
» www.birdz.sk/forum/hmm-preco...
a ked ho chces zbalit, tak si ho zbal a nepytaj sa nas, ked je pravda, ze mas 39 rokov, tak by si to uz mala vediet
má niekto niečo lepšie?
čo aj pomôže?
heeeeeelp!
S tým by som ti aj pomohla, s týmto, bohužiaľ, nie.
Btw ked je ten vztah cerstvy, tak sa ani necudujem ze to nechce davat najavo...