mam zaracha. Ale za niekoľko málo dní mám meniny a stým spojenú poriadnu oslavu niekde s bare s kamošmi. ČO s našimi?? AKo im to mám vysvetliť? ... moje nadľudské schopnosti už pri nich zlyhali
ked maš zaracha tak to znamena že maš byt doma a nie zdrhat..hadam si ho nedostala len tak bezvyznamne a za nič..
tvoji rodičia vedia čo robia a maju viacej rozumu jak ty..tak im to ulahči a posluchaj ich..potom ta možno pustia na ožran party do mesta de sa možeš zabavat s "kamaratmi"
Vies o tom, ze zaracha mas ako dosledok nevhodneho spravania sa??? Myslis, ze utekom rodicov presvedcis o svojej naprave?
Hmmmm mas ty ale divne zmyslanie..... ale sak utec...byt tvojimi rodicmi, tak ta potom zamknem v izbe a pustala by som ta len na zachod a do sprchy.....
Nuz prelozit oslavu, nic ine ti neostava, kedze utecies oni na to pridu a najblizsi rok budes chodit akurat tak do skoly a domov s maximalnou kontrolou...
Nuz pozri, pokial nemas 18 su rodicia za teba zodpovedni a v charte je uvedene,ze mas pravo na vlastnu postel, stravu a pod. Teda z domu ta vyrazit nemozu a nakrmit ta musia tiez,aj ked odignorujes zaracha, tak co najhorsie ti mozu urobit? Dat ti dalsie? No jeeej
ja umreeeem jezish toto su problemy..budes mat meniny jeziiis no rob party ozer sa zdrhni z domu zabav sa skamosmi pred tym vylez cez okno skoc na strom nabi si ancu dopadni zdvihni sa a potom by si len videla jeke halo by si mala doma..co mam uz an to powedat..a jak kasko povedal,ked mas zaracha asi si si ho niecim zasluzila
Ako ujst? potajomky, si kup cestou zo skoly rohypnol... doma potajomky rohypnolom uspi rodicovsku jednotku... a potom sa zamysli ze co sa to vlastne pytas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak mas zaracha tak mas zaracha sposbila si si to asi spravanim a svojimi zlymi cinmi heh
vsak ak to nepochopia tak to nepochopia oslavovat sa da aj neskorsie po uplinuti toho tvojho dna
tvoji rodičia vedia čo robia a maju viacej rozumu jak ty..tak im to ulahči a posluchaj ich..potom ta možno pustia na ožran party do mesta de sa možeš zabavat s "kamaratmi"
Hmmmm mas ty ale divne zmyslanie..... ale sak utec...byt tvojimi rodicmi, tak ta potom zamknem v izbe a pustala by som ta len na zachod a do sprchy.....
Lillah: ajeje ty budes nebezpecna mama
Sed doma na riti a premyslaj zaco mas ten zarach, aby si to uz nabuduce nespravila!!!
A nebol si to nahodou ty co si hovoril "flaska paleneho nic nepokazi"
Dockaj ked ty to povie tvoje decko ked sa v 14 dojebe domo o pol tretej rano a vyblve sa ty na chodbe