@hoperpohroma inak by si sa čudovala, ale sú muži, ktorý sa k svojej žene správajú oveľa pozornejšie práve vtedy, keď ju podvádzajú asi výčitky svedomia alebo čo...
@kissmeplease no ano, cudovala, lebo sa mi hlavne nic take nestalo, tak mozem uvazovat len v hypotetickej rovine
ale v pripade, ze by mal dotycny vycitky svedomia, by to podla mna znamenalo, ze mu na tej zene stale zalezi a ze to pravdepodobne spravil z nedostatku toho, co potreboval, co je podla mna ovela odpustitelnejsie, ako ked to spravi len tak z nudy, lebo potrebuje skusit nieco nove
Osobne by som zacala byt ostrazita keby som videla zmeny na spravani, proste to zena vyciti ked sa nieco deje, ze sa sprava inak, rozprava inak, ma ine nalady a podobne.. Neda sa to opisat..
avsak ja som bola natolko sprosta ze aj ked som vsetky tieto naznaky videla a vedela som, ze sa nieco deje, nepripustala som si, ze by sa naozaj mohlo nieco stat a presviedcala som samu seba ze je to v poriadku.. A takych zien je asi viac..
@kissmeplease podla mna ano ja som po tom trochu zmenila nazor na neveru..
teda nie, ze by som ju isla praktizovat, nemyslim si, ze by som to potrebovala a ze by som to dokazala, ale som po nom trochu tolerantnejsia.. kedysi som zastavala nazor ze podvod = rozchod ale casom islo do popredia vnimanie okolnosti a to, ze nie vzdy je podvod neodpustitelny
avsak myslim, ze vztah by to aj tak poznacilo uz navzdy
Asi najskôr, keby chlap začal tráviť čas mimo domova, nejak neodôvodnene. Ale to záleží od povahy, teda ak zvykol sedieť doma Pre tých čo regulérne chodia von by to bolo asi ťažšie zistiť
@hoperpohroma ja hlavne rozlišujem neveru na fyzickú a psychickú.. ak ma chlap podvedie iba fyzicky.. ja neviem napr. preto lebo by bol opitý (aj keď zasa... nechodila by som s alkoholikom vedela by som to odpustiť .. ale ak by sa zamiloval do inej a bolo by to o tej citovej stránke a nie o sexe, tak by to rozhodne ten vzťah zničilo úplne.
s istou jedine tak ze ho nachytas s inou, niekto ti to povie (ale musis mat 100% istotu ze tomu cloveku sa da doverovat), alebo ti to povie jednoducho sam. zmena spravania nemusi zdaleka znamenat ze ma inu. to iste plati aj opacne na zeny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
muzi nepoodvadzaju
inak ja by som zacala podozrievat vtedy, ked by som videla (bezdovodnu) zmenu v spravani, ochladnutie, venovanie mi menej pozornosti.. som detailistka
Neviem..proste ja som to vždy nejak zistila, niečo som tušila a potom som si to už len potvrdila... Aj keď to nebolo podvádzanie v pravomzmysle slova.
ale v pripade, ze by mal dotycny vycitky svedomia, by to podla mna znamenalo, ze mu na tej zene stale zalezi a ze to pravdepodobne spravil z nedostatku toho, co potreboval, co je podla mna ovela odpustitelnejsie, ako ked to spravi len tak z nudy, lebo potrebuje skusit nieco nove
avsak ja som bola natolko sprosta ze aj ked som vsetky tieto naznaky videla a vedela som, ze sa nieco deje, nepripustala som si, ze by sa naozaj mohlo nieco stat a presviedcala som samu seba ze je to v poriadku.. A takych zien je asi viac..
hlavne si daj pozor aby si nedopadla tak ze to budu vediet vsetci okolo len ty si naivne budes mysliet ze sa nic nedeje muzi su velmi dobri herci
@11
teda nie, ze by som ju isla praktizovat, nemyslim si, ze by som to potrebovala a ze by som to dokazala, ale som po nom trochu tolerantnejsia.. kedysi som zastavala nazor ze podvod = rozchod ale casom islo do popredia vnimanie okolnosti a to, ze nie vzdy je podvod neodpustitelny
avsak myslim, ze vztah by to aj tak poznacilo uz navzdy
Jediný spôsob ma napadol.
Len zase analyzovať každú zmenu nálady už zľahka hraničí s paranojou.
Prípadne... Opýtaj sa.
Z odpovede si musíš vyvodiť záver.
axmrdi po rybacine, podvadza ta!
viac info tu: