Ako zhodiť pár kíl za čo najkratší čas?..(a koľko sa dá zhodiť cca...):)
Viete cez zimu som sa trošku zanedbala.. behať so nebehala lebo wonku je kosa, biyckel je tiež niekde w piwnici...a potrebowala by som sa teraz dať do dobrej kondičky..ale nechcem zasa čakať kým bude teplo žeby som mohla chodiť behať a blabla....A čosko
Hm ja som raz za tri mesiace cca schudla... 9 kilo Jedla som len polovičné porcie, onedlho som viacej už ani nevládala... A každy deň dva krát asi 100 brušákov : ) A iné také cviky ako dvíhať nohy a nejaké drepy, kliky a tak : ) Klasika...
dik za waše odpowede..
aa mashenka...jedla si wšetko jedlo? či len nejake take blbosti ?...a kolkokrat na den..? wraj je dobre ked pred jedlom wypijem aspoň pol litra wody...potom už fakt niesom ani hladná,,
a tie brušaky snad zwladnem,,len s amusim zas do toho dostať..
fitnes, behanie, menej fajcit alebo vobec, jest bohatu stravu na vitaminy a bielkoviny,
vazit kazdy druhy den ci treti ale tak zeby clovek nebol anorektik xD
postupne clovek vidi ze sa formuje brusko ci ruky ramena, hrudnik no a vsetko ostatne
1,4 hodiny behu = -4 kg , samozrejme po doplnení tekutím a tak... (to je asi moj rekord) , od vtedy sa radšej takmer nevážim, teraz si váhu odhadujem podľa volných hodiniek na ruke , no ja mám vahu asi tak od 57-65kg záleží čo papám a čo behám
tak začni chodiť cvičiť do fitka...tam ti zima nebude a ak budeš chodievať tak 3 krát do týždňa,asi hodinu a pol-dve hodiny tak čoskoro uvidíš na sebe pri podstivom cvičení dobré zmeny...a nejedz večer po 17tej...radšej si daj viackrát za deň menšie porcie ako by si sa mala 2-3 krát za deň napchať
niektoré rady sú fakt super:/
takže jesť každé tri hodiny, pred každým jedlom zelenina. ryby a kura,menej pečiva s ovocím to tiež nepreháňaj (keď si dáš kilo banánov denne je tam plno cukru),žiadne sladkosti a sladenie, nesoľ veľa. pečivo celozrnné, viac bielkovín, menej sacharidov. a žiadne také,že po 17 nejedz, jedz podľa toho,keby chodíš spať. keď ideš spať o 11 v pohode sa najedz o 7. a spi minimálne 8 hodín. pi každú hodinu tak 2dc vody (prosím ťa,pol litra vody pred jedlom je blbosť,hlavné je piť pravidelne). a na diéty sa nedávaj, zdravá strava. prečítať nejakú tú teóriu z kníh a nie poslúchať priblblé rady na nete...
a hlavne cvičiť,na začiatku sa nepresiluj.3x týždenne. 200brušákov ti nepomôže ak ich budeš robiť zle. a sledovať pulzovú frekvenciu (nieže začneš s behom a potom budeš týždeň úplne zničená)
a jesť...minimálne 6500kj
a mať prehľad o zložení stravy (bielkoviny,tuky, sacharidy...asi 80g bielkovín a minimálne 50g tukov...áno aj tuky treba prijímať)
tak to je len základ...
jáj a ešte...schudnúť sa dá veľa aj rýchlo,ale iste vieš,že rýchle chudnutie je nezdravé (navyše pri ňom väčšinou strácaš vodu a svaly,takže pruberieš späť a svaly nahradí tuk )
takže tak 2kg za mesiac je ,,ideál", ktoré keď schudneš budeš v podvížive:/
dakujem ti saddath..si bola asi najkonkretnejšia.. tak dufam že to wyjde.. ˇod zajtra začínam.. (terau už weľa nestihnem DAKUJEM...a WSETKYM za nazory.. pa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aa mashenka...jedla si wšetko jedlo? či len nejake take blbosti ?...a kolkokrat na den..? wraj je dobre ked pred jedlom wypijem aspoň pol litra wody...potom už fakt niesom ani hladná,,
a tie brušaky snad zwladnem,,len s amusim zas do toho dostať..
vazit kazdy druhy den ci treti ale tak zeby clovek nebol anorektik xD
postupne clovek vidi ze sa formuje brusko ci ruky ramena, hrudnik no a vsetko ostatne
takže jesť každé tri hodiny, pred každým jedlom zelenina. ryby a kura,menej pečiva s ovocím to tiež nepreháňaj (keď si dáš kilo banánov denne je tam plno cukru),žiadne sladkosti a sladenie, nesoľ veľa. pečivo celozrnné, viac bielkovín, menej sacharidov. a žiadne také,že po 17 nejedz, jedz podľa toho,keby chodíš spať. keď ideš spať o 11 v pohode sa najedz o 7. a spi minimálne 8 hodín. pi každú hodinu tak 2dc vody (prosím ťa,pol litra vody pred jedlom je blbosť,hlavné je piť pravidelne). a na diéty sa nedávaj, zdravá strava. prečítať nejakú tú teóriu z kníh a nie poslúchať priblblé rady na nete...
a hlavne cvičiť,na začiatku sa nepresiluj.3x týždenne. 200brušákov ti nepomôže ak ich budeš robiť zle. a sledovať pulzovú frekvenciu (nieže začneš s behom a potom budeš týždeň úplne zničená)
a jesť...minimálne 6500kj
a mať prehľad o zložení stravy (bielkoviny,tuky, sacharidy...asi 80g bielkovín a minimálne 50g tukov...áno aj tuky treba prijímať)
tak to je len základ...
takže tak 2kg za mesiac je ,,ideál", ktoré keď schudneš budeš v podvížive:/