Dobrý deň.Straśne sa mi páči jedno dievča,ale neviem si ju získať.Zdravý sa mi osobne a mám aj jej fb,ale bojím sa jej tam dačo napísať.Prosím poradte.
Skusal si jej napisat jaj nie.. lebo sa bojis.. tak co tak skusit jej napisat jaj nie lebo sa bojis.. tak potom iba skusit jej napisat.. ale to asi tiez ne lebo sa bojis
Musis to hrat ze po nej az tak nebazis. Skus jej povedat ze sa len nudis lebo ti doktor zakazal cvicit 2 tyzdne lebo si mal kvapavku. Tak ze ci niekam nezajdete. A urcite jej bude imponovat ze si naznacil ze inak pravidelne cvicievas.
Toto je najvacsia hlupost, ktoru citam a pocuvam uz cele roky, ze ako si niekoho ziskat Normalne sa s nou zoznam a zacnite sa rozpravat a potom sa uz uvidi, ze ci sa jeden k druhemu hodite, alebo nie.
Vsetky tieto veci v zmysle "ako niekoho ohromit" alebo "ako niekoho zbalit" su (moj osobny nazor) kraviny, pretoze je blbost snazit sa niekoho zmanipulovat, aby si sa jej/jemu zacal magicky pacit. Ved to musi byt hadam obojstranne a okrem toho existuju aj nejake objektivne kriteria, ktore by potencialny vztah mal splnat (napr. ze mate podobny humor, mate sa o com rozpravat, mate podobne zaujmy a hodnoty)
Proste sa o seba trochu staraj, nebud nervozny, netlac na pilu a normalne sa s nou skus skamaratit bez nejakych dalsich umyslov, ako clovek s clovekom. A potom sa uvidi, ze ci z toho nieco bude. Ak hej, tak to pojde prakticky samo, ak nie, tak sa nemas o koho "usilovat" a mozte byt kamkosi (a usetris vam obidvom trapnu epizodu, ktora by velmi pravdepodobne nastala, kebyze skusas nejake overene baliace triky .
1. Priši si gule a buď chlap
2. Nesmieš byť príliš aktívny a tlačiť na ňu
3. Nie je jediná na svete tak to neber smrteľne vážne
Ja keď už fakt neviem čo by som napísal tak napíšem “Čau, robíš niečo dôležité?” Ak odpovie “nie” tak pokračujem “super, tak sa môžeme rozprávať...” daj tam zopár smajlíkov nech to nie je príliš vážne, ak je tomu naklonená, tak odpíše “a o čom?” Alebo “jasné” Alebo niečo podobné, ty potom povieš “Ok, začni” zase tam dáš smajlíky, ona bude trvať na tom aby si začal ty a už je jedno o čom budeš hovoriť, spýtaj sa či chodí do fitka alebo tak...
Nepíš si s ňou príliš často, ak ťa nejakým spôsobom odmietne tak to pochop a nesnaž sa viac s ňou baviť a potom hlavne keď ju stretneš osobne tak začni s ňou kecať, buď úplne vpohode a kľudne ju po minúte zruš, že už musíš ísť...
@danielchalan no, bez oslovenia a komunikácie to pôjde len ak ju náhodou nájdeš na amaterky.sk, alebo zafo.sk ...
jáj aha počkaj, ani tam nie, aj tam sa musíš ozvať a komunikovať.
huh, to je divné, to by človek nečakal, že ak chce s ľuďmi byť v kontakte, tak kvôli tomu s nimi musí komunikovať O_o . to je ale sprostý svet že také požaduje, čo?
Ach táto moderná doba!
,, Ale bojím sa jej tam niečo napísať...''
NIE PÍSAŤ! Nie že jej to aj povieš do očí! Hej napíš jej.
Toto by sa asi pred 20 rokmi nestalo...
Nieže ju aj povieš niekam von. Zo začiatku možno na zmrzlinu alebo tak....
Hovorím, ja tu ničomu nerozumiem, omyl prírody, narodila som sa v zlej dobe abo čo...
@danielchalan bol raz jeden chlapec, ktoremu sa " strasne " pacilo jedno dievca, zdravili sa, mal jej fb, no junák oslovit ju bal sa.....Bolo raz jedno dievca, ktorej sa " strasne " pacil jeden mlady junak, zdravili sa, dokonca mali na seba aj FB! a tak to dievca kazdy den cakalo, kedy sa jej spominany mladik ozve, no on sa neozyva, dievca zacina stracat sebavedomie, co ak sa mu nepacim, nie som dost pekna. A tak hlavou v smutku, ked to slecinka najmenej cakala prisiel dalsi junák, ktory sa jej uz teda nebal ( " ozvat sa " ), dievcine, aj ked neplanovane, ale zalychotil, pozval ju von a ona nakoniec mu povedala ano, pretoze co bude robit, hore spominanemu junakoci č.1 sa evidentne nepacim, tak mozno z nudy, mozno z trucu a mozno len cisto preto lebo junak č.2 mal tie gule a proste sa mi ( ozval, napisal, zavolal, oslovil, napisal list, poslal smsku proste nieco urobil ), tak snim isla von a sama bola prekvapena jak rychlo sa donho.....domyslite si pribeh...pointa je ta priatelu, ze ziadna, opakujem ziadna zena nema rad poserov...to akoze coho sa bojis? jej?...alebo coho odmietnutia? pardon za pripadne gramaticke chyby...z gramatiky som bol vzdy tlk kazdopadne sa jej ozvi...neboj sa nicoho drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vsetky tieto veci v zmysle "ako niekoho ohromit" alebo "ako niekoho zbalit" su (moj osobny nazor) kraviny, pretoze je blbost snazit sa niekoho zmanipulovat, aby si sa jej/jemu zacal magicky pacit. Ved to musi byt hadam obojstranne a okrem toho existuju aj nejake objektivne kriteria, ktore by potencialny vztah mal splnat (napr. ze mate podobny humor, mate sa o com rozpravat, mate podobne zaujmy a hodnoty)
Proste sa o seba trochu staraj, nebud nervozny, netlac na pilu a normalne sa s nou skus skamaratit bez nejakych dalsich umyslov, ako clovek s clovekom. A potom sa uvidi, ze ci z toho nieco bude. Ak hej, tak to pojde prakticky samo, ak nie, tak sa nemas o koho "usilovat" a mozte byt kamkosi (a usetris vam obidvom trapnu epizodu, ktora by velmi pravdepodobne nastala, kebyze skusas nejake overene baliace triky .
2. Nesmieš byť príliš aktívny a tlačiť na ňu
3. Nie je jediná na svete tak to neber smrteľne vážne
Ja keď už fakt neviem čo by som napísal tak napíšem “Čau, robíš niečo dôležité?” Ak odpovie “nie” tak pokračujem “super, tak sa môžeme rozprávať...” daj tam zopár smajlíkov nech to nie je príliš vážne, ak je tomu naklonená, tak odpíše “a o čom?” Alebo “jasné” Alebo niečo podobné, ty potom povieš “Ok, začni” zase tam dáš smajlíky, ona bude trvať na tom aby si začal ty a už je jedno o čom budeš hovoriť, spýtaj sa či chodí do fitka alebo tak...
Nepíš si s ňou príliš často, ak ťa nejakým spôsobom odmietne tak to pochop a nesnaž sa viac s ňou baviť a potom hlavne keď ju stretneš osobne tak začni s ňou kecať, buď úplne vpohode a kľudne ju po minúte zruš, že už musíš ísť...
Veľa šťastia
jáj aha počkaj, ani tam nie, aj tam sa musíš ozvať a komunikovať.
huh, to je divné, to by človek nečakal, že ak chce s ľuďmi byť v kontakte, tak kvôli tomu s nimi musí komunikovať O_o . to je ale sprostý svet že také požaduje, čo?
Ja vždy 1. správu napíšem strašne vulgárnu, opzlú, nechutnú abo aspoň negativistickú a to zvykne dooosť zaberať
Jednoduchý a osvedčený spôsob.
,, Ale bojím sa jej tam niečo napísať...''
NIE PÍSAŤ! Nie že jej to aj povieš do očí! Hej napíš jej.
Toto by sa asi pred 20 rokmi nestalo...
Nieže ju aj povieš niekam von. Zo začiatku možno na zmrzlinu alebo tak....
Hovorím, ja tu ničomu nerozumiem, omyl prírody, narodila som sa v zlej dobe abo čo...