Potrebujem radu, mám 14 a potrebujem 500 Eur.. prosim nerozoberajte ze naco, ale ako ich zohnat. Teraz ich velmi potrebujem. Myslím, že na žiadnu brigádu by ma neprijali takže tak.. Surne je to!!
V škole nabehni k riaditeľovi sprav mu BJ a z trezoru mu ukradni a.ktomu budeš mať aj o dobré známky postarané a keď ma riaditeľ charakter tak si ich od neho vypitaj za sluzbicku
este eventualne ak vies pisat tak je vela sutazi kde napises basen prozu alebo nejaku esej a su tam financne odmeny alebo vlastne je mrte inych sutazi len pogoogluj.
Bože tie dementné komenty od ľudí čo si tu honia ego ...neviem ti poradiť ked máš 14, tak ťažko pôjdeš pracovať...ja ked som mal 14 tak som akurát stávkoval ak mi trebalo nejakú väčšiu sumu peňazí ...
@leaav ja som si mohla zarobiť 50eur za to,že chlapa nakopem medzi nohy ..alebo 70 eur za to,že donesem niekam moje nohavičky,potom tam boli služby s močom...čo asi rozpisovať nebudem ..dalej šetky bežné ponuky..a dalej už duplom nebudem písať
a inak k téme sa nemám moc ako vyjadriť ..šetky možnosti tu už boli napísané
@smajdovamamka dám ti radu nie velmi užitočnú ale aj to je niečo aj ja som potrebovala trocha nazbierať nepoznáš niekoho kto robí v oriflame a povedz jej že aj ty chceš rozhádžeš známym katalogy a hned ti príde pri jednej objednávke 10 ečok alebo aj viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tak môžeš ich zarobiť, čo legálne nezarobíš, keď máš 14,
alebo ich môžeš ukradnúť, čo je nelegálne v každom veku.
naozaj neviem, čo si od tohto fóra sľubuješ.
mhm, asi začnem chodiť na pokec.
Ale možno otehotnela s pozerania neslušných obrázkov
@candy36 šak také peňáze som mohla mať.
a za nič.
este eventualne ak vies pisat tak je vela sutazi kde napises basen prozu alebo nejaku esej a su tam financne odmeny alebo vlastne je mrte inych sutazi len pogoogluj.
ale tu brigadu asi najskor.
a inak k téme sa nemám moc ako vyjadriť ..šetky možnosti tu už boli napísané