@amikadze tú bolesť so zažila plus ako keby pipanie (alebo ako to nazvať) a niekedy sa stane že ma len tak strašne na sekundu zabolí a slabšie na neho počujem a ako keby vnom mám furt zalahnuté.. a krv mi nešla
ak mas len zalahnute a bolest moze to byt vela usneho mazu, malo si umyvas usi, v lekarni sa da kupit Aurecon spray alebo Audispray na odmastenie a vycistenie
omg sluchovod je obycajna trubica a je jasne, ze ked si zapchas nos a fuknes, tak ten vzduch niekade musi uniknut.. a ano, prave cez ucho... keby mas prasknuty bubienok, tak si od bolesti aj bojis prdnut...
"Ako zistím či mám prasknutý ušný bubienok?" že sa budeš hadzať o zem v ukrutnych bolestiach a držať ucha rukou , bystremu oku lajka by tento akt nemal uniknuť a môže povedať, ano bude to prasknuty bubienok
@tomina Môžeš to mať aj z toho chod k ušnej ona ti pichne takú blbost do nosa a to ti tam fukne a nebudeš mať chvílu zalahnuté v uchu a musíš potom uživať lieky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
príznaky: Náhla silná bolesť, po ktorej nasleduje krvácanie z ucha a strata sluchu
Príznaky
Náhla silná bolesť, po ktorej nasleduje krvácanie z ucha a strata sluchu
Závrat a zvonenie v uchu
myslim , ze keby to mas tak tu nesedis