sedim s jednym mojim spoluziakom hroznee sa mi paci je uplne super ma velky zmysel pre humor a sprava sa ku mne fajn a moje kamosky vravia ze je domna ale kto by tomu uveril? ako to zistim? pls poradte lebo moje spoluziacky chalanov este ani nemali dik
Ako to zistis? No musis to vidiet predovsetkym ty sama. Jeho reakcie na tvoje slova, nazory... A myslim, ze kludne by si sa ho mohla spytat, ved o nic nemozes prist
ale ak to ten chalan od teba neprijme tu otazku spravne,zruti sa aj to vase kamaratstvo,to poznam na vlastnej kozi,..dalej by som chcela povedat ze aj ja som mala 13 a tiez som sedela so spoluziakom,ktory sa mi hrozne lubil ,aj sme to spolu skoncili,...ale 13 je len zatiatok puberty,takze nic moc...mozes mu napisat pekny list,to sa mi vzdy pacilo,mozes to po niekom odkazat,alebo mu to povedz pred prazdninami....nemas zaco
to si napisala tak ako keby si ty nikdy tolko nemala pdla mna si takymito vecami preskakal skoro kazdy. a ja by som bola len rada keby mi v tom obdobi niekto poradil a nie ma odpisal.
ked sa na teba pozrie viac ako tri razy, podla mna to az tolko neznamena...my sa s jednym spoluziakom, s ktorym sme vazne len kamarati rozpravame pohladmi... a sme len priatelia...ale ja by som sa ho spytala...tak nenapadne, ale spytala
tak keby si bola chalan povedal by som že de si nechala gule.. ae tak takto.. normalne nerieš.. bež za nim a spytaj sa či ma po škole čas..aebo vyhliadni nejaky gut film spytaj sa či by nechcel do kina že by si cela ale nemaš s kyma aebo nejaku zamienku si už vymysli.. ae ne taku typu.. mame ucpate wcko doma tak nemohol by si prijst? to by podla mna nezabralo..
ako to zistíš?asi je pre teba dôlezitejsie neopýtať sa to jeho ako sa to dozvedieť.ak to skutocne chces vediet, tak sa to opýtaš jeho.keď on ťa bude volať na rande, nepošle ti po kamošovi lístoček-hej, môj kamoš chce ist s tebou na zmrzku.pôjdeš s ním?
jednoducho o takýchto trivialnych veciach sa bav s ním.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Drzim ti palce
jednoducho o takýchto trivialnych veciach sa bav s ním.