hmky mam taky problem moj chjalan nebol nijaky kurva chalan a ani nic take,ale bojim sa ze no ma naozaj nema tak rad ako to je.Lubim ho a on mi povedal ze aj on mna! akoze snazi sa byt stale somnou rozmaznava ma ked som mala 40 stupnove horucky ma obskako
ale ako ked vies mne aj pisali vela ludi ma stretavalo aby som mu dala pokoj ze som kur... a ze nemam co po jeho boku robit ze som skraeda ze am na lepsiu a take tak ja neviem ci mozem mat po takych slovach vyskoe sebavedomie
Myslím že on ti už dokázal že Ťa Miluje a že mu na Tebe záleží.Takže by si nemala pochybovať..a o tie vychudnuté sa nestaraj vážne niesú až také sexy ako sa zdajú..Hlavne sa usmievaj buď šťastná a nezožieraj sa pre to že by ťa jedného dňa opustil pre nejakú takú.Nikto predsa nechce mať vedľa seba nejakú zamračenú babu z malým sebavedomím..ani ja ho nemám vysoké ale zvládam to..pretože tak ako ty mám vzťah v ktorom som veľmi šťastná a uvedomujem si že toto všetko som nikdy nemusela mať..tak si to nepokaz a užívaj si toto obdobie Tvojho života
mala by si si viac veriť...obdobie puberty si už dúfam prekonala, súdiac podľa veku, aký udávaš v profile. takže sa prestaň trápiť takýmito otázkami. lebo žiarlivosť a paranoja to sú klince do rakvy vzťahu...takže sa bud zmeníš, alebo ťa zmení to, keď ťa tento chalan napokon opustí...určite vieš ktorá z možností je pre teba prijateľnejšia...
myslim si ak ťa ma rad tak určite nepozre na inu vieš ak je ti sudeny tak budeš snim navždy ale ak nie tak vždy to tak ber že ty maš svoj osud a nikdy nerieš take veci keby ťa nemal rad tak by nebol stebou čo najviac ale rašej by šiel za dajakou kraskou ale ma ťa rad ale poviem ti jednu vec ak maš dobre srdiečko a dobre spravanie tak verim tomu že ťa nenecha lebo vravi sa nie je všetko zlato čo sa blišti može byť hocijako krasna ale nema to čo ty maš cmuk:
.. no ja som na zaciatku mala tiez taky problem aj ked ja som nikdy nad tým nerozmyslala ako ty.. samozrejme aj ja mam pekneho chalana.. a predo mnou mal same take s tým make-upom ako si spominala.. s velkými kozami a tak.. tak som nevedela co na mne vidi.. spýtala som sa ho to.. a on mi povedal že mal predomnou pekne holky.. ale ze kazdá bola vymleta.. a ze ja som aj pekna a aj inteligentna a preto ma lubi..
myslim si ze on ti dokazal ze ta miluje.. neboj.. su to len obavy
musis mat svoju hrdost kazdopadne, ale odporucam @12..
a niet nad otovrenu komunikaciu, takze ak si raz budete ulne doverovat otvorene sa ho to spytaj,..samozrejme nie na zaciatku ked si ho xes ziskat iba pre seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
teda pre zaciatok..
zalozila si uz 3tiu diskusiu tykajucu sa tvojich obav..
obavy su na mieste.. ved je jasne ze ho nechces stratit..ale nepustaj ich takto volne von.. dus ich nedovoluj aby sa zivili na tebe a rastli.
uvedom si, ze ta miluje inak by to urcite nerobil.. a nech ti to staci..
ver ze su i chalani, ktorym nejde o to mat tu najkrajsiu ktora ma v hlave na**ate
ale tu ktora ich miluje a ktora ich dokaze naplnit i niecim inym ako hlupymi recickami //myslim po citovej stranke//
myslim si ze on ti dokazal ze ta miluje.. neboj.. su to len obavy
a holky.. su preto take krute lebo závidia..
@6 : to su slova zavistlivcov a neprajnikov..
musis mat svoju hrdost kazdopadne, ale odporucam @12..
a niet nad otovrenu komunikaciu, takze ak si raz budete ulne doverovat otvorene sa ho to spytaj,..samozrejme nie na zaciatku ked si ho xes ziskat iba pre seba
k problemu: to tit u nik asi neporadi ..to musis vycitit ty.ale inak ak ma o teba vazne zaujem tak to isto musi davat najavo
Teda ak pozrie na inú tak ju nemá rád?
Ehm tak to už hej