ako ?? len časom uvidíš kto sa zachová v akej situácii tak to zistíš to isté ako aj ja mal som milióntristodesaťcelýchdevät periodických priateľov a keď som dostal skrat a spravil som jednu tak sa o mňa zaujímali tak asi 5ti ľudia ...
@relieforsaddist skôr som myslela konkrétnych ľudí. Že sú ku mne dobrí a starajú sa o mňa, no ja neviem, či je to preto, lebo ma majú radi alebo mi tým len oplácajú moju predošlú starostlivosť.
raz ich prekuknes a bude ti to jasne...mozes si ich skusit nejakym psychologickym sposobom otestovat, a pockat na ich reakciu, resp na to ako sa zachovaju a podla toho usudit..ale nechce sa mi vymyslat ten sposob,takze gl
Ťažko je ti radiť keď nepoznám tých ľudí na kt to chceš skúšať...ono to nejde len tak že napr s neznámym človekom začneš svojim spôsobom manipulovať len tak ked nepoznám jeho myslenie a spôsoby,správanie atď Ty sama musíš nájsť "páky"nato aby si zistila to čo chceš zistiť ale tak aby dotyčná osoba povedala podvedome pravdu
@relieforsaddist nj, ked mam podozrenie, treba si semtam niekoho pretuknut najlepsie potom je to, ze ked dotycnemu dopne ako sa lahko vlastne prezradil, tak potom sa zacne odrazu vykrucat a vysvetlovat ze ved ale ja som to tak nemyslel naozaj a kecy aby to uviedol na pravu mieru, ale to je uz neskoro
@mojenovelepsieja neviem, to by si mala najlepsie vediet zosnovat ty....zase ide aj o to ze to musi byt nenapadne aby ta clovek neprekukol.. nvm ci je nejaky univerzalny sposob,u mna to bolo vzdy kus komplikovanejsie, vzdy som sa zariadila podla konkretnej situacie a cloveka o ktoreho sa jednalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
:ehm:
skús ich požiadať o pomoc, častejšie keď ju potrebuješ a všímaj si ako na to reagujú ... potom uvidíš a pochopíš