Paci sa mi jeden chlapec,no newiem ako mam zistit, ze mu nie som lahostajna? Tancovala som s nim sice na diske alke nikdy ma neprisiel vypytat o tanec.. a s inymi babami tancoval viac...je mozne, ze sa ma len hanbi?? pretoze ked prisla jedna kamoska,ze ci
Ale nie, vies co? Si mu uplne lahostajna. Velke hovno na tom zalezi, ci si vybral teba alebo nejaku inu cicinu. Mozno bola taka skareda, ze si radsej vybral teba ako ju, aj ked ju uz teda udajne poznal lepsie. Ak pred tym tancoval viac s ostanymi ako s tebou, tak na teba asi sere. Chapes, pretoze vzdy je mat lepsie niekoho v zalohe. A mohol by sa s tebou aj vyspat a aj tak by si mu mohla byt lahostajna. Chapes? Takeho idiota len poslat do paze. A teba tiez.
Tak do riti, teraz som uz aj ja naozaj vytocena tymito prijebanymi diskusiami. Dnesne decka su uplne zdegenerovane z internetu (a to si ani nechcem predstavit, co sa tu bude rozoberat o par rokov...) A my sme tiez uplni dementi, ze to vobec citame...
Dievča, dievča, preboha! Prdsa z toho, ako sa k tebe správa, či ti v niečom neklame, resp. ty neodhlíš jeho klamstvo v niečom, či je radšej s tebou alebo s kamarátmi. Takéto základne veci ti nenapadajú? Veď je to snáď logickejšie ako to, že na vraždu potrebuješ motív a zbraň!
...:::VŠETCI:::...
Počítam mesice, dni, hodiny a minúty kým tu niekto napíše: LUDIA, AKO MÁM JESŤ? Rovno si zadkou sadnúť na tanier? NIE? Aha, rukou? A to je kde? Hmmm, dokoca nie iba rukou a aj príborom?! ........
Rockstar: a to tu este nebolo???..fiha, to som normalne teraz v soku, sak pri tych zmysluplnych diskusiach, co sa tu poslednu dobu hromadia, som si myslela, ze vytieranie rite uz bolo...hmmm...
a myslite ze ked mi v skolke dal kamarat 2 mesiaciky z pomaranca a kamaratovi (ktoreho poznal dlhsie ako mna) nel 1 tak ma lubil??? neprepasla som nahodou svoju zivotnu lasku???... preboha dievca sak pockaj uvidis jak ti my mame poradit...( a ty urcite nemas 16!!!)
sakra, mne dal kamarat v tabore minuly tyzden lizatko a to mal kamosov asi desiatich okolo seba a aj on mal chut na lizatko, ale dal ho mne, on ma urcite miluje, a posledny den ma aj objal a svojich kamaratov nie...a pozna ich uz dlhsie... ach uz sniva urcite o svadbe
jesisiiiiiiii thake otazky dávaš ako 13 ročná pubertáčka ne........... ta šak sa ho spítaj alebo čo............
chalani občas nemyslia ako aj devčata ako vlastne všeci a zato že si vybral teba do tanca nemusi znamenať vôbec nič............. ine by bolo čo ti pri tom tanci hovoril alebo ako sa spraval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale to bude asi tým vekom...
Tak do riti, teraz som uz aj ja naozaj vytocena tymito prijebanymi diskusiami. Dnesne decka su uplne zdegenerovane z internetu (a to si ani nechcem predstavit, co sa tu bude rozoberat o par rokov...) A my sme tiez uplni dementi, ze to vobec citame...
...:::VŠETCI:::...
Počítam mesice, dni, hodiny a minúty kým tu niekto napíše: LUDIA, AKO MÁM JESŤ? Rovno si zadkou sadnúť na tanier? NIE? Aha, rukou? A to je kde? Hmmm, dokoca nie iba rukou a aj príborom?! ........
Neboj,urcite kazdu chvilu to sem napise nejake pribrzdené decko Je to len otazka casu,lebo na nete je všetko,aj ako si umyť ruky mydlom
chalani občas nemyslia ako aj devčata ako vlastne všeci a zato že si vybral teba do tanca nemusi znamenať vôbec nič............. ine by bolo čo ti pri tom tanci hovoril alebo ako sa spraval...