Ludia nemate nejake finty ako zistim ci ma moje dievca lubi?? Lebo ja jej poviem ze ju lubim a ona my to nikdy nepovedala sama od seba povie my iba ja tiez? Si myslim ze mysli este na byvaleho co vy nato?? bola snim rok aj nieco a ja som snou ledva pol rk
Tych testov, je tu mnoho. Mozes jej pisat na icq/pokeci/birdz/mail z ineho, akoze neznameho nicku akoze ju xes zbalit alebo tak nejak. Alebo posli nejakeho kamosa, ktoreho ona nepozna Alebo sa jej opytaj na rovinu, ci viac mysli na byvaleho, ako na Teba.
Alebo nic nenechavaj na nahodu a venuj sa jej este viac, alebo jej dokaz ze nema dovod mysliet na nikoho ineho tym, ze budes k nej pozornejsi, milsi budes sa jej viac venovat
prosiim ta...len preto ze ti stale nehovori ze ta lubi neznamena ze to tak neciti. Proste nie kazdemu to ide tak lahko povedat alebo iny si zas mysli ze na tom svet nepada
ale ľúbi ťa aj mne môj priateľ nehovorí vždy "ľúbim ťa", dokonca povie aj ja teba tiež...ale to jednoducho cítiš s prístupu, konania, rozprávania, pohľadov, dotykov...
Teda. Niektoré dievčatá majú problém vyjadriť svoje pocity a dokonca aj emócie. Viem z vlastnej skúsenosti. A ber na ohľad aj ju, nie je to najjednoduchšie a už vonkoncom keď chodila s iným tak dlho ale myslím si, že keď už ste pol roka spolu, čo je pekný začiatok, tak je treba len chvíľu čas a ona si to uvedomí. Len musíš počkať.
Kazdy je iny typ cloveka.Niekto povie,ze ta lubi a pritom v skutocnosti ta nelubi,a niekto ti nic nepovie a pritom ta skutocne lubi.KAzdy clovek je iny a aj jeho charakter a spravanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tych testov, je tu mnoho. Mozes jej pisat na icq/pokeci/birdz/mail z ineho, akoze neznameho nicku akoze ju xes zbalit alebo tak nejak. Alebo posli nejakeho kamosa, ktoreho ona nepozna Alebo sa jej opytaj na rovinu, ci viac mysli na byvaleho, ako na Teba.
Alebo nic nenechavaj na nahodu a venuj sa jej este viac, alebo jej dokaz ze nema dovod mysliet na nikoho ineho tym, ze budes k nej pozornejsi, milsi budes sa jej viac venovat
Niekedy sa ťažko hovoria tie dve slová ale i tak.