Lizal som dievca a sice pritom vzdychala a potom mi aj povedala, ze sa spravila, ale neverim jej. Da sa nejako zistit, ci dievca malo skutocne orgazmus, podla stahov alebo podla coho?
Ja som to v začiatkoch v kuse predstierala...Vtedy som si ešťe sex nevdela tak dobre užívať,ako teraz...a samozrejme vtedy som ešťe nevedela tak milovať,ako teraz...Ale ten čurák nato furt prišiel...Totiž KeĎ sa dakto spraví brutálne sa mu zvíši tep,srdičko moc silno bije...a to sa nedá predsiterať!!!!
@krutafunebracka ja som posol z ciny.nesiem posolstvo aby uz ziadne dieta nerobilo sexualne harasenie druhemu dietatu.dufam ze nepodporujes sexualne harasenie.ostanem tu neaky cas aby som vsetkych odnaucil od sexualneho obtazovania.
@jaro1991 ahoj ako som uz pisal som panda,prichadzajuci z ciny.nechcem sa na vas bavit.tak by som nemeral taku dialku sem.prisiel som ponaucit deti o sexualnom haraseni
ak ťa zaujíma iba to, či má orgazmus, ani jeden z vás si sex, akýkoľvek sex, neužije...a pre ženu nie je pri sexe vrchol to najdôležitejšie...aspoň pre mňa nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Jedine sa jej na rovinu spýtať a spožiadavkou nech ti úprimne odpovie...
Myslím, že to nezistíš, žiadne sťahy, možno jedine, že nebola "mokrá"
@1 Chlape dá sa to zistiť. Len potrebuješ s ňou trochu dlhšie existovať.
ale inak, mimochodom, @hextall tie sťahy môžeme aj vedome ovládať:p neviem ako ostatné baby ale ja to dokážem:p
s pozdravom SEXUALNE HARASIVY PANDA
s pozdravom SEXUALNE HARASIVY PANDA