@kittyboo ale ved tvojim gay kamosom stoji len ked je pri vas tvoj frajer
no a k @6 neboj, pussyboo ma vzdy arogantne komenty, ked jej niekto brnka na citlivu strunu
aj by som sa tesil na pokracovanie, ale myslim, ze kitty nebude reagovat ale kazdopadne dobre ste to zacali, chalani, uz som si zacinal mysliet, ze si dnes miesto filmu radsej precitam nieco zabavne..
a aj k teme by som daco mohol...ked ta volaju von, su s tebou radi.
@hoperpohroma strasne komicky to znie od teba nadavat niekomu do chudobnych hlavne 500 fotiek tvojej 20 rocnej feldy sem postujes, ako keby ukazujes Aston Martin ty vole xD
vy zeny ste strasne smiesne a myslite si ako neskutocne nakladate muzom, moc
@erjedna jj v 19 si zarobit na auto a jeho pravidelne udrziavanie a tankovanie je strasna stoka, ked zoberieme do uvahy, ze rodicia mi nanho nic neprispeli a okrem toho este minam svoje peniaze na bezne veci, ako je oblecenie, jedlo, chodenie von : )
@hoperpohroma keby si nekupis 20 rocne auto, tak nemusis vrazat do pravidelneho udrziavania a do predrazenej spotreby... a urcite si jedina co ma vlastne auto v mladosti bez pomoci rodicov a to ti teda dava pravo nadavat niekomu do chudobnych, najma ked ty sama vlastnis auto v hodnote 1 mesacneho bratislavskeho platu...
ja ta neurazam, len mi to prislo smiesne, ked niekto s feliciou co sa s nou chvali ako keby ma Aston Martin pred domom ide druhych urazat do chudobnych proste zenska logika, ked niesu argumenty, tak pokrytecky poukazovat na inych
@glamorous sklamem ta fesanda, zmazal som ju preto, aby som ju dal sem uz s novou maskou a odpouracam si precvicit matematiku a naratat do desat spravne
@erjedna ja som si to auto kupila za jeden mesacny plat
no a co, ze niekoho oznacim za chudobneho? ja nehovorim, ze ja som neviem aka bohata. chcela som poukazat na to, ze pravdepodobne nema co ponuknut. kopa chlapov zbali zensku na humor a inteligenciu, on asi tazko.
rovnako nikde netvrdim, ze som jedina, ale pohybujem sa medzi rovesnikmi a viem, kolko z nich si realne boli schopni zarobit na svoej vlastne auto a to myslim tak, ze maju aj na to, aby s nim aj jazdili. zbytocne niekto brigaduje pol roka aby si kupil crep, ked potom nema za co do neho tankovat. to nastastie nie je moj pripad.
s felice sa nechvalim, mam ju rada, je to moje prve auticko a som s nim spoko a ked pridavam fotky, ber to kludne ako chvalenie, ja si fotim vsetko, aj sushi za 10 eur aj zapad slnka zadarmo.
este mi nadavaj, ze si ako prve auto kupim nieco starsie, s cim sa lepsie naucim ajzdit kupim si nieco lepsie ojazdene za 5000 a do pol roak to rozjebem, nie? uz len to by mi chybalo.
a ta tvoja octavka ci co to je, to mas na leasing? si prvy majitel? byvas u rodicov? mas hlavne vek a cas na to, aby si mal stabilnu pracu, ze si uz aj mozes dovolit leasing nejakeho auta ty internetovy kral.
@glamorous ja sa vobec nepotrebujem v nicom zachranovat a urcite nie pred nejakymi birdz pipkami ako si ty niesom ziadny uslintany sopliak co sa posere z nejakej hoc aj peknej zeny, taketo triky mozno platia na tvojich vlezlych pokec kamosov, so mnou sa nesnaz diskutovat, nema to zmysel, na mna toto nezabera sry
@jurito ty sa sem teraz neplet, toto je moj flejm, sprav si vlastny a nezavid, ze vsetky oci na mne, nechaj mi mojich 15 minut slavy ako povedal Warhol
@erjedna keby som s tebou chcela diskutovat poznal by si to.. ako vsak vidim uz po jednom prispevku sklzas do prazdneho tliachania a primitivnych urazok, tu nasa pseudodebata konci (pisem ti to preistotu polopate, aby si si znova nenahovaral, ze mam zaujem s tebou rozvijat konverzaciu)
@hoperpohroma príspevkom @33 si sa teoreticky obhájila, ale aj tak chcem reagovať na príspevky @27 a @28 , len aby si si zase nemyslela, že si superhrdinka. Nie si jediná, ktorá sa môže chváliť autom, ktorá sa môže chváliť relatívne pravidelným príjmom a zároveň plakať, že to musíš stíhať popri škole a iných povinnostiach. Ak sa chceš vyhovárať na štatistiku, tak polovica mojej triedy žije podobne. A ja tiež, a živím drahšie auto ako felíciu a nie som jediný vodič, ktorý na ňom jazdí. Mám takisto 19 rokov a brigádujem v Tescu. Takže vážne chceš nadávať do chudobných, keď sama ledvo dosahuješ priemer?
našla som v tomto fóre minimálne piatich adeptov na Nobelovu cenu. alebo by sme ich rovno za kráľov a kráľovné mali vyhlásiť!!!
@hoperpohroma je iné zarábať si na veci, ktorými si určuješ svoj lifestyle a životný štandard- nechce sa mi cestovať vlakom- mám auto, nechce sa mi nosiť šaty z bežných obchodov- kupujem cez net, chcem dobrý ntbk, chcem cool mobil, chcem predĺžené vlasy, chcem chodiť von.... myslím, že tvoji rodičia by nemali problém ťa uživiť a ty by si sa vôbec nemusela zaoberať vlastnou zárobkovou činnosťou. je to super, že dokážeš byť samostatná, zodpovedná a neviem čo všetko dokopy, ale celkom dosť sa to bije s tým, ako sa ponosuješ na kopu povinností. mám pocit, že je to tvoja cesta, tvoje rozhodnutie. ty si si to vybrala a nie si na to odkázaná. vieš, sú študenti, ktorí musia pracovať, lebo rodičia na ich štúdium a život peniaze nemajú, lebo ledva vyžijú z platu, ktorý majú a ešte sa musia starať o mladších súrodencov, ktorý ešte nemôžu pracovať. a nemyslím to nejako útočne, len sa asi fakt zamysli nad tým, čo píšeš.
Podľa mňa to zistíš tak, že tá daná osoba sa s tebou smeje, pozerá do očí a stále nejaké nové témy preberáte a tak.. podľa toho viem, že danú osobu nenudím a že chce byť v mojej prítomnosti..
@58@filipkoo "..vážne chceš nadávať do chudobných, keď sama ledvo dosahuješ priemer?.."
a ty si napr. na kolkích okresních, /krajskích a celoslovenskích sútažiach v programovaní a webdizajne bol ? (s umiestnením na prvích troch miestach..)
okrem toho brigádovania v Tescu..
( hejn, trochu to dopovedám aj za nu,danku.. ak neva.
..lebo sa mi nezdá že by sa napr. hento mnou vyššie uvedené dalo porovnat co len trochu s nejakými občasnými brigádami za cca 2€ /hod ..
@filipkoo kriste pane, chudobnych je vela ludi, nikto z nas tu nema lambo, nvm preco sa vsetci tak musite chytat jedneho slova O.o akoby to bola hanba, byt v 19tich chudobny
a podla teba som zarobkom sotva priemer, nevies, kolko mesacne zarobim, moja hodinova sadzba sa pohybuje v desiatkach eur, len tolko.
@otvoreneokno jasne, ze takyto zivot bol moja volba a nestazujem sa. moji rodicia nie, ze by nemali, ale nedaju, resp. daju malicko. mesacne mam 20 eur vreckove a z toho som mala platit vsetko. uz len na oblecenie miniem mesacne viac ako 20 eur, nehovoriac o kaviarniach, restauraciach, prebenzinujem mesacne solidnu stovku.. keby som mala zit z dvacky mesacne, tak si to hodim uz davno. ja sa vobec nestazujem na to, ako to mam teraz. jasne, ze ma do toho nikto nenutil, ale je mi ovela lepsie. je mi vtipne, ze ludia si myslia, ze musim neviemkolko mesiacov hrdlacit na to, aby som si kupila crep a pritom na moje vydavky mi staci pracovat 10-20 hodin mesacne.
@borovy v blave som bol asi 2x v zivote viezt rodinu na letisko ale som rad ze mudrujes o niecom o com nemas absolutne ziadne info, nevadi, fajn pokus, snad nabuduce sa trafis do zivota inych :letim: :letim:
neprogramujem a nerobím webdesign, je pravda, že mojim najväčším úspechom zatiaľ je 3.miesto na krajskom kole SOČ (napriek tomu, že moja 3D tlačiareň bola zaradená do nevhodného odboru), ale poprosím, súvis s témou? Či začíname hovoriť o duchovnom bohatstve, či ako?
O výške mzdy som sa nezmienil, zmienil som sa len o pravidelnom príjme (áno/nie), tiež sa neživím len príjmom z Tesca a nechválim sa tým, čo všetko stíham, ale mám príjem a zvládam ním živiť drahšie auto ako feldu (to bola pointa, bolo by fajn ju pochopiť).
@hoperpohroma gratulujem, práve si pochopila, že nie je hanba byť v 19 chudobný a že nemáš lambo, takže si nemyslím, že si v pozícii niekomu nadávať do chudobných
Á znova gratulujem, je na čase si kúpiť planétu a odsťahovať sa od všetkých týchto hrozných ľudí
(je mi jedno, koľko zarábaš, máš feldu a tváriš sa akoby si mala Aston Martin. Len keby si sa bezdôvodne nevyvyšovala nad ostatných, nepoviem ti ani slovo)
Klaudia musim uznat ( a prisaham ze to myslim uprimne )
Ze v poslednej dobe sa mi tvoje nazory a postoje velmi pozdavaju..
Chcem sa ti uprimne ospravedlnit za v minulosti urcite utoky z mojej strany..aj ked samozrejme casto si ma vyprovokovala ale bol som hlupy a slaby, labilny ze som sa nechal..
Inak plne suhlasim s tou stranou ze @kittybo vobec nie je az taka uplne neskutocne, neuveritelne krasna..
Samozrejme vyzera dobre ..od 1 do 10 tak 7plus..ale v ziadnom pripade zase az tak nejako uplne dokonalo nie..
Nabyse ma strasne nasrala ked chcela od @admin ban pre mna..
Ja som o neho prosil uz 3 x a nikdy som ho nedostal..
A zaco akoze? Ako som spominal., za to za co pan Havel bojoval 30 rokov? Aby sa mohli ludia slobodne vyjadrovat??
Ps: zvyknite si ze sociopati a psychopati po svetie chodia..a nie je ich malo..co budete robit ak vam nejaky z nich bude sef, alebo skratka bude o Vas nejako rozhodovat ak ste uplne hotovi z reci a nazorov psychopatov tu na birdzi??? (Ja,sisi,momogl..dweightmccarthy a pod..)
K téme: Keď na daného človeka vybafneš s úplne nepríčetným výrazom že vlastne tvoja robota je čistiť planétu od premnožených falošných ľudí a zbavovať sa ich, tak vtedy ten výraz by mal povedať všetko. Keď bude dotičný zhrozený alebo bude mať kyselkavý úsmev, tak vieš čo máš robiť...
Ak to zoberie v pohode, áno má sa pri tebe super a cení si aj tvoju úprimnosť
Oznac ma nie len prispevok ak na mna nereagujes, tak o tom neviem..
Psychopat je clovek ktory sa svojim spravanim, nazormi, postojmi vymyka, odlisuje od urcitych noriem spolocnosti v ktorej zije..pricom sam je presvedceny ze on ma pravdu, nie ostatni..a svojim spravanim, konanim, nazormi casto ublizuje sebe a ostatnym..pricom samozrejme moze mat sklony a narcizmu alebo k agresivite, ci pasivnej alebo aktivnej atd..
To je len taka jednoducha laicka definicia..
To je vrcholne, hlupy, neznaly, primitivny, Ubohy nazor ze jed je niekto iny, ked je niekto psychopat tak ze je hlupy
Ja mam potvrdene iq 115 teda nad 110 zacina pasmo nadpriemeru.. Cca 80 percent, 82 % populacie ma iq nizsie ako ja 18-20 vyssie..mozes to vidiet aj na mojich nazoroch minimalne to ze ich dokazem podlozit celkom slusnymi argumentmi a podobne ze hlupy rozhodne niesom!!
Tak isto ja som presvedceny se @dwightmccarthy je inteligencne jednoznacne dost vysoko.. A myslim si ze aj @sisi092.@momoglamorous zase az tak inteligentna nie je..
Ale osobnost cloveka (porucha osobnosti=psychopat) a IQ su dve uplne rozdielne veci...
To skratka povedat ze dakto kto je psychopat psychopat neni iba je hlupy.. Je na urovni dedinskych starych babiciek ked pivedia napr.. Ze dieta je obraz svojich rodicov..alebo ze iba hlupi, sprosti ludia piju a beru drogy..
Tipicky vzorovy superinteliugentny psychopat bol Steve Jobs.
Iq 160 ale psychopat bol vacsi ako tu my 4 dohromady
Takze tsk..a nesnaz sa prosim so mnou nesuhlasit alebo hadat..pretoze toto co pisem tu nie je moj nazor ale tak to proste je.
Nemas za co ty (aj ostatnni) ze som Vam to vysvetlil..
@hoperpohroma@68@69 atd..
jako tak sledujem trochu a čítám, tvoje posty a veci o webdizajne, kodení atd.. dost ma to navnadilo skúsit sa do toho pustit tiež,
tá "hodinová sadzba niekolko - nekolik desiatok € fakt trochu láka..
tak ovšem, viem, VIEM že to není len a čisto o peniazoch, ale..
prostô..
(a najma, nvm či mi už vlastne "neušiel vlak
(ked ty si s tým začínala v asi 9rokoch sa učit html a vrtat v nom
@hadimistr ale nemusis ma oznacovat za menej inteligentnu , ked v istych veciach vynikam nad ostatnymi (ano podte teraz cely birdz do mna, lebo som si priznala silnu stranku a teraz mam sebavedomi v exosfere a som fest namyslena...)
lol to fakt len lowlajferi z birdzu mozu takuto temu otocit na to, ako vyzeram ale nebojte sa, mna to tesi ze ma preberate. mna napriklad ani nenapadne niekde riesit vas, ale to, ze vy mate nutkanie ma vsade spominat zrejme znamena, ze vam nedam spavat a je to super pocit hlavne ked korpulentna vyzehlena ofina je na "paradnom" erazme a popritom stiha riesit inych ludi
@hadimistr fuha, takto z rana taka zlozita tema...ako som uy niekolkokrat povedal, neuznavam vacsinu psychologickych terminov a ani tuto ci suvisiace vedy ako take, cize je pre mna tazke opisovat to prave pomocou nich.
osobne nerad hodnotim inteligenciu cloveka nejak vo vseobecnosti, lebo som sa uz mnohokrat presvedcil o tom, ze sa to proste neda. chod na blog random konspiracneho teoretika. zistis, ze ten clovek dokaze skladat velmi zmysluplne vety, vidi vsemozne suvislosti, z coho by sa dalo dedukovat, ze je inteligentny. az nato, ze veri, ze sa ho vlada snazi zabit pomocou ciaroveho kodu na potravinach. na druhej strane kazdy rapavy obkladac povie, ze je to picovina, zatial co nedokaze napisat jedinu zrozumitelnu vetu a suvislost vidi jedine medzi mnozstvom vody a viskozitou malty. ktory je rozumnejsi? toto je extremny priklad, rapavemu obkladacovi by to nedoslo, ani keby sa nas vlada naozaj snazila zabit ciarovym kodom. ale princip plati. "mudri" ludia mozu zastavat blbe nazory a funguje to aj opacne.
ako si povedal, psychopatia, sociopatia a ostatne poruchy, ktore ludia hadzu do jedneho vreca, nemaju s inteligenciou absolutne nic. pravdaze inteligentni psychopati to v zivote dotiahnu daleko, lebo ich neobmedzuje empatia, emocie, atd...preto si ich ludia lahko zapamataju a vznikne mylny nazor, ze psychopati su inteligentni.ked je ale raz psychopatom clovek hlupz, tak to proste nikdy nikam nedotiahne aj napriek absencii spominanych "prekazok" a v pamati svojho okolia ostane iba ako obycajny hajzel. nikto sa nikdy nemusi dozvediet o jeho poruche.
@momoglamorous@98 ja nemam problem vyjadrit svoj nazor, pokial je pre mna pravdivy a nejake urazky od random internet ludi? to som nikdy ani neriesil a ani to nemam v plane v mojom veku nech si ma urazaju, pre mna za mna
konecne forum, ake si birdz podla standardov zasluzi
@erjedna ma podla mna pravdu v tom co pisal, ale na birdzi je este dost vela nevyzretych deti, ktore su bohuzial aj dost annoying, ale tu si myslia aki su uzasni, ale nechajme im tento birdz svet
Cha,takže som inteligentný psychopat,konečne.ale skôr sa cítim ako manipulatívny sociopat a klamár.
Samí mamonári tuto.Mám felíciu,mám hentaké také auto,pracujem tam a tam, sám sama sa živým,som nezávislá-čo? tak prečo chodíš do roboty,prečo zarábaš...neexistuje nezávislý človek.každý potrebuje jesť a piť.
Ja nepracujem,neštudujem a parazitujem na spoločnosti,na vás čo chodíte do roboty a platíte dane.pre mňa ste otroci.žijete tak ako to od vás chce spoločnosť,rodina a štát.ja tak nežijem.ja si žijem na vašej práci,práci mojej rodiny a na štáte.som parazit.je to nemorálne,ale je to príjemné a cítim sa oveľa slobodnejší ako vy. a som viac nezávislý.môžem žiť aj na ulici-ako sa už stalo-a prežijem.
viac si užívam.skoro každý deň som najebaný či spatlaný a nepotrebujem kvôli tomu chodiť do roboty.
keď ma to prestane baviť pôjdem k hare krišna na ich farmu a tam si budem hovieť.
Takže to že chodíte do roboty,bývate sami,študujete a máte auto z vás nič výnimočné nerobí.ste len majetok svojho majetku a svojich ideálov a snov.respektíve ideálov spoločnosti.ste ovečky.podriaďujete sa tomu čo od vás chcú ostatní.ja nie.ja som parazit a som na to hrdý.každý nech si žije ako chce.to je predsa sloboda,žiť tak ako to chcem ja a nie vy,rodina či spoločnosť.
A späť k téme. Ja napríklad dokážem vycítiť emócie človeka. Vnímam ho, sledujem a analyzujem podvedome. Každé gesto, mimiku, slovo, pohyb. Proste dá sa na človeku vycítiť aký je, ako sa cíti, čo cíti. A ak to nejde neverbálne načo sú predsa otázky? Načo je komunikácia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
no a k @6 neboj, pussyboo ma vzdy arogantne komenty, ked jej niekto brnka na citlivu strunu
a aj k teme by som daco mohol...ked ta volaju von, su s tebou radi.
a newcomer je zase nejaký prevtelený sufurky či jak sa to volal ten na 80 nickoch úradujúci?
mal by ho asi začať niekto chcieť.
vy zeny ste strasne smiesne a myslite si ako neskutocne nakladate muzom, moc
ja ta neurazam, len mi to prislo smiesne, ked niekto s feliciou co sa s nou chvali ako keby ma Aston Martin pred domom ide druhych urazat do chudobnych proste zenska logika, ked niesu argumenty, tak pokrytecky poukazovat na inych
no a co, ze niekoho oznacim za chudobneho? ja nehovorim, ze ja som neviem aka bohata. chcela som poukazat na to, ze pravdepodobne nema co ponuknut. kopa chlapov zbali zensku na humor a inteligenciu, on asi tazko.
rovnako nikde netvrdim, ze som jedina, ale pohybujem sa medzi rovesnikmi a viem, kolko z nich si realne boli schopni zarobit na svoej vlastne auto a to myslim tak, ze maju aj na to, aby s nim aj jazdili. zbytocne niekto brigaduje pol roka aby si kupil crep, ked potom nema za co do neho tankovat. to nastastie nie je moj pripad.
s felice sa nechvalim, mam ju rada, je to moje prve auticko a som s nim spoko a ked pridavam fotky, ber to kludne ako chvalenie, ja si fotim vsetko, aj sushi za 10 eur aj zapad slnka zadarmo.
este mi nadavaj, ze si ako prve auto kupim nieco starsie, s cim sa lepsie naucim ajzdit kupim si nieco lepsie ojazdene za 5000 a do pol roak to rozjebem, nie? uz len to by mi chybalo.
a ta tvoja octavka ci co to je, to mas na leasing? si prvy majitel? byvas u rodicov? mas hlavne vek a cas na to, aby si mal stabilnu pracu, ze si uz aj mozes dovolit leasing nejakeho auta ty internetovy kral.
@hoperpohroma kolko komplexov v takej krasnej zene...a majitelky trosku starsieho auta
proste to citim ma neoklame
Buď ma zavolajú najbližšie, alebo sa nevyhovárajú, keď ich zavolám ja. So simply.
Netreba byt viac.
A je to vidiet, ci sa druhy citi dobre, treba sa len divat.
@hoperpohroma je iné zarábať si na veci, ktorými si určuješ svoj lifestyle a životný štandard- nechce sa mi cestovať vlakom- mám auto, nechce sa mi nosiť šaty z bežných obchodov- kupujem cez net, chcem dobrý ntbk, chcem cool mobil, chcem predĺžené vlasy, chcem chodiť von.... myslím, že tvoji rodičia by nemali problém ťa uživiť a ty by si sa vôbec nemusela zaoberať vlastnou zárobkovou činnosťou. je to super, že dokážeš byť samostatná, zodpovedná a neviem čo všetko dokopy, ale celkom dosť sa to bije s tým, ako sa ponosuješ na kopu povinností. mám pocit, že je to tvoja cesta, tvoje rozhodnutie. ty si si to vybrala a nie si na to odkázaná. vieš, sú študenti, ktorí musia pracovať, lebo rodičia na ich štúdium a život peniaze nemajú, lebo ledva vyžijú z platu, ktorý majú a ešte sa musia starať o mladších súrodencov, ktorý ešte nemôžu pracovať. a nemyslím to nejako útočne, len sa asi fakt zamysli nad tým, čo píšeš.
a ty si napr. na kolkích okresních, /krajskích a celoslovenskích sútažiach v programovaní a webdizajne bol ? (s umiestnením na prvích troch miestach..)
okrem toho brigádovania v Tescu..
( hejn, trochu to dopovedám aj za nu,danku.. ak neva.
..lebo sa mi nezdá že by sa napr. hento mnou vyššie uvedené dalo porovnat co len trochu s nejakými občasnými brigádami za cca 2€ /hod ..
a podla teba som zarobkom sotva priemer, nevies, kolko mesacne zarobim, moja hodinova sadzba sa pohybuje v desiatkach eur, len tolko.
neprogramujem a nerobím webdesign, je pravda, že mojim najväčším úspechom zatiaľ je 3.miesto na krajskom kole SOČ (napriek tomu, že moja 3D tlačiareň bola zaradená do nevhodného odboru), ale poprosím, súvis s témou? Či začíname hovoriť o duchovnom bohatstve, či ako?
O výške mzdy som sa nezmienil, zmienil som sa len o pravidelnom príjme (áno/nie), tiež sa neživím len príjmom z Tesca a nechválim sa tým, čo všetko stíham, ale mám príjem a zvládam ním živiť drahšie auto ako feldu (to bola pointa, bolo by fajn ju pochopiť).
@hoperpohroma gratulujem, práve si pochopila, že nie je hanba byť v 19 chudobný a že nemáš lambo, takže si nemyslím, že si v pozícii niekomu nadávať do chudobných
Á znova gratulujem, je na čase si kúpiť planétu a odsťahovať sa od všetkých týchto hrozných ľudí
(je mi jedno, koľko zarábaš, máš feldu a tváriš sa akoby si mala Aston Martin. Len keby si sa bezdôvodne nevyvyšovala nad ostatných, nepoviem ti ani slovo)
Klaudia musim uznat ( a prisaham ze to myslim uprimne )
Ze v poslednej dobe sa mi tvoje nazory a postoje velmi pozdavaju..
Chcem sa ti uprimne ospravedlnit za v minulosti urcite utoky z mojej strany..aj ked samozrejme casto si ma vyprovokovala ale bol som hlupy a slaby, labilny ze som sa nechal..
Takze tak odomna no..
Samozrejme vyzera dobre ..od 1 do 10 tak 7plus..ale v ziadnom pripade zase az tak nejako uplne dokonalo nie..
Nabyse ma strasne nasrala ked chcela od @admin ban pre mna..
Ja som o neho prosil uz 3 x a nikdy som ho nedostal..
A zaco akoze? Ako som spominal., za to za co pan Havel bojoval 30 rokov? Aby sa mohli ludia slobodne vyjadrovat??
Ps: zvyknite si ze sociopati a psychopati po svetie chodia..a nie je ich malo..co budete robit ak vam nejaky z nich bude sef, alebo skratka bude o Vas nejako rozhodovat ak ste uplne hotovi z reci a nazorov psychopatov tu na birdzi??? (Ja,sisi,momogl..dweightmccarthy a pod..)
Ak to zoberie v pohode, áno má sa pri tebe super a cení si aj tvoju úprimnosť
hehi
Oznac ma nie len prispevok ak na mna nereagujes, tak o tom neviem..
Psychopat je clovek ktory sa svojim spravanim, nazormi, postojmi vymyka, odlisuje od urcitych noriem spolocnosti v ktorej zije..pricom sam je presvedceny ze on ma pravdu, nie ostatni..a svojim spravanim, konanim, nazormi casto ublizuje sebe a ostatnym..pricom samozrejme moze mat sklony a narcizmu alebo k agresivite, ci pasivnej alebo aktivnej atd..
To je len taka jednoducha laicka definicia..
To je vrcholne, hlupy, neznaly, primitivny, Ubohy nazor ze jed je niekto iny, ked je niekto psychopat tak ze je hlupy
Ja mam potvrdene iq 115 teda nad 110 zacina pasmo nadpriemeru.. Cca 80 percent, 82 % populacie ma iq nizsie ako ja 18-20 vyssie..mozes to vidiet aj na mojich nazoroch minimalne to ze ich dokazem podlozit celkom slusnymi argumentmi a podobne ze hlupy rozhodne niesom!!
Tak isto ja som presvedceny se @dwightmccarthy je inteligencne jednoznacne dost vysoko.. A myslim si ze aj @sisi092. @momoglamorous zase az tak inteligentna nie je..
Ale osobnost cloveka (porucha osobnosti=psychopat) a IQ su dve uplne rozdielne veci...
To skratka povedat ze dakto kto je psychopat psychopat neni iba je hlupy.. Je na urovni dedinskych starych babiciek ked pivedia napr.. Ze dieta je obraz svojich rodicov..alebo ze iba hlupi, sprosti ludia piju a beru drogy..
Tipicky vzorovy superinteliugentny psychopat bol Steve Jobs.
Iq 160 ale psychopat bol vacsi ako tu my 4 dohromady
Takze tsk..a nesnaz sa prosim so mnou nesuhlasit alebo hadat..pretoze toto co pisem tu nie je moj nazor ale tak to proste je.
Nemas za co ty (aj ostatnni) ze som Vam to vysvetlil..
@NotMe reakciu poprosim
jako tak sledujem trochu a čítám, tvoje posty a veci o webdizajne, kodení atd.. dost ma to navnadilo skúsit sa do toho pustit tiež,
tá "hodinová sadzba niekolko - nekolik desiatok € fakt trochu láka..
tak ovšem, viem, VIEM že to není len a čisto o peniazoch, ale..
prostô..
(a najma, nvm či mi už vlastne "neušiel vlak
(ked ty si s tým začínala v asi 9rokoch sa učit html a vrtat v nom
a do inej rubriky
však to (zvyčajne) súvisí aj s tým materiálnym, s $€
Ja som sikovny
Daj mi pol hodiny len my 2 v jednej miestnosti a zazijes taky zazitok po ktorom budes niekolko dni kludnucqa 8)
@lyterka hej súvisí, ale nesúvisí s témou, o ktorej sa hovorilo
osobne nerad hodnotim inteligenciu cloveka nejak vo vseobecnosti, lebo som sa uz mnohokrat presvedcil o tom, ze sa to proste neda. chod na blog random konspiracneho teoretika. zistis, ze ten clovek dokaze skladat velmi zmysluplne vety, vidi vsemozne suvislosti, z coho by sa dalo dedukovat, ze je inteligentny. az nato, ze veri, ze sa ho vlada snazi zabit pomocou ciaroveho kodu na potravinach. na druhej strane kazdy rapavy obkladac povie, ze je to picovina, zatial co nedokaze napisat jedinu zrozumitelnu vetu a suvislost vidi jedine medzi mnozstvom vody a viskozitou malty. ktory je rozumnejsi? toto je extremny priklad, rapavemu obkladacovi by to nedoslo, ani keby sa nas vlada naozaj snazila zabit ciarovym kodom. ale princip plati. "mudri" ludia mozu zastavat blbe nazory a funguje to aj opacne.
ako si povedal, psychopatia, sociopatia a ostatne poruchy, ktore ludia hadzu do jedneho vreca, nemaju s inteligenciou absolutne nic. pravdaze inteligentni psychopati to v zivote dotiahnu daleko, lebo ich neobmedzuje empatia, emocie, atd...preto si ich ludia lahko zapamataju a vznikne mylny nazor, ze psychopati su inteligentni.ked je ale raz psychopatom clovek hlupz, tak to proste nikdy nikam nedotiahne aj napriek absencii spominanych "prekazok" a v pamati svojho okolia ostane iba ako obycajny hajzel. nikto sa nikdy nemusi dozvediet o jeho poruche.
Gratulujem OP
Je to porucha osobnosti
ja to čítam aj zo správania človeka, hlavne z mimiky a uvolnenia človeka + to kombinujem s otázkami ktoré mi to buď vyvrátia alebo potvrdia
myslím že zistiť či sa pri tebe cíti človek dobre nie je vôbec náročné pokial si vnímavá žena
@erjedna ma podla mna pravdu v tom co pisal, ale na birdzi je este dost vela nevyzretych deti, ktore su bohuzial aj dost annoying, ale tu si myslia aki su uzasni, ale nechajme im tento birdz svet
Samí mamonári tuto.Mám felíciu,mám hentaké také auto,pracujem tam a tam, sám sama sa živým,som nezávislá-čo? tak prečo chodíš do roboty,prečo zarábaš...neexistuje nezávislý človek.každý potrebuje jesť a piť.
Ja nepracujem,neštudujem a parazitujem na spoločnosti,na vás čo chodíte do roboty a platíte dane.pre mňa ste otroci.žijete tak ako to od vás chce spoločnosť,rodina a štát.ja tak nežijem.ja si žijem na vašej práci,práci mojej rodiny a na štáte.som parazit.je to nemorálne,ale je to príjemné a cítim sa oveľa slobodnejší ako vy. a som viac nezávislý.môžem žiť aj na ulici-ako sa už stalo-a prežijem.
viac si užívam.skoro každý deň som najebaný či spatlaný a nepotrebujem kvôli tomu chodiť do roboty.
keď ma to prestane baviť pôjdem k hare krišna na ich farmu a tam si budem hovieť.
Takže to že chodíte do roboty,bývate sami,študujete a máte auto z vás nič výnimočné nerobí.ste len majetok svojho majetku a svojich ideálov a snov.respektíve ideálov spoločnosti.ste ovečky.podriaďujete sa tomu čo od vás chcú ostatní.ja nie.ja som parazit a som na to hrdý.každý nech si žije ako chce.to je predsa sloboda,žiť tak ako to chcem ja a nie vy,rodina či spoločnosť.
What ?
@16
Sufurky patri mne a žiaden iný účet nevlastním echoechoecho a podobne sračky
Nepisal som cez tento učet žiadne prispevky ktore by porušovali pravidla
Inak ospravedlniť sa môžeš aj do TS
preco som to cele citala ? preco ?!