Ako zistíte že vás chalan chce,ako nenápadne prejavuje záujem?... mám pocit že môj chce aby som si ho "dobíjala" on sa nesnaží skoro vôbec len ja,neviem či ma len namotáva alebo čo,som z neho mimo,,,,napr- napíše že mu chýbam,ale von ma nezavolá a keď to
to len vy máte potrebu hračičkovať s nenápadnými blbostičkami lebo sa snažíte veci iniciovať bez toho aby ste ich museli reálne iniciovať, a potom ste celé urazené a sklamané lebo vaše "výpady" (ktoré sú asi také viditeľne ako ihlou do prílivu) ignoruje...
"ahoj" "ahoj" *konverzácia, ktorá nám obom dáva zmysel, nejaký ten kompliment* "už fakt musím ísť, začína byť vidno/kamarát čo ma berie domov už ide/kamarát, ktorého beriem domov už musí ísť/potrebujem sa na zajtra vyspať/hocijaký iný reálny dôvod" "dáš mi nejaký kontakt?" "jasné,.....blá blá blá kontakt" ....pokračujúca konverzácia cez internet alebo pri náhodných/očakávaných/iniciovaných stretnutiach, počas nej prejavené nejaké sympatie, vyjadrenie želania ísť niekam sami, odsúhlasenie z druhej strany, dohoda, samozrejme pokračujúce porozumenie a nejaké komplimenty. normálka, sme dospelí ľudia predsa, ak sme si sympatickí, dávame si to najprv nepriamo, potom čoraz priamejšie najavo. niežeby toto muselo nevyhnutne vždy viesť k vzťahovým veciam, aj na začatie kamarátstva sa dá, aj keď u väčšiny ľudí je ťažko prekonať isté zaužívané predpoklady.
@nikolety23 Musí prejsť dlhý čas kým sa dobre spoznáte(aj keď človeka sa dá spoznávať celý život), možno má nejaký osobný problém, možno je plachý... chce to čas za ktorý budete budovať priateľstvo aj na niečo spoločnom, spoznávať svet toho druhého... teda trpezlivosť treba, ale treba, aby vedel, že ak sa nebudete stretávať tak sa nespoznáte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
keby má záujem, tak sa nás tu nepýtaš podobné otázky
tiež som sa pár krát presviedčala, že to tak nie je a že je len plachý a bla bla bla podobné drísty, ale bohužiaľ
je to tak
to len vy máte potrebu hračičkovať s nenápadnými blbostičkami lebo sa snažíte veci iniciovať bez toho aby ste ich museli reálne iniciovať, a potom ste celé urazené a sklamané lebo vaše "výpady" (ktoré sú asi také viditeľne ako ihlou do prílivu) ignoruje...