Potreboval by som to, lebo som bol na jednej stránke neobjektívne zablokovaný a neviem sa viac dostať do svojho konta ani si založiť nové, lebo mi to hovorí, že na danej IP adrese už existuje iný užívateľ, nejde to cez mobil ani počítač, ďakujem za rady.
@teal aj na základnej škole sme mali jednu žiačku, ktorá asi 2x prepadla, a snažila sa urážať druhých komelením ich mien či priezvísk. Slovník tiež mala bohatý ako aj ty. Nevadí, nikto sa na teba nehnevá.
preinštaluj si predsa počítač. možno máš nejaké naťahané víry, počítaču len pomôžeš. natiahni si novy vindovs 7 odznova a máš pokoj ak máš starší počítač. ja mám 7 čku, ale tri roky som nerobil s počítačom nič. vyše troch rokoch určite. plánujem ho dať kamarátovi, nech mi ho preinštaluje len nemám čas na to. teda mám ale nechce sa mi
@wistingher ja keď som už štvrtýkrát prepadol, tiež ma dali do triedy, kde niektorí spolužiaci pekne sedkali a vždy mali vzorne napísané úlohy a bola s nimi väčšia sranda, ako s učebnicou matematiky. Pančelka ich vždy chválila akí sú šikovní dobrí žiačikovia a ako to v živote ďaleko dotiahnu. Budú mať kopec peňazí, skvelú kariéru a tú najlepšiu ženu.
Minulý rok sme mali stretávku... Ukázalo sa, že nič z toho nemajú a stále sú to rovnaké tupelá.
Presne tak, preinštaluj windows na sedmičku. Pre istotu by si aj mal poriadne poutierať prach na routeri ak si už dlhšie neutrel, môžeš mať upchaté ventily, vtedy sa toto deje. Možno ale pomôže aj reštart poistiek alebo zmazanie cookies
@azizi samozrejme. Podľa toho ako sa prejavuješ by som aj o tebe povedal, že si prepadla aspoň 4x... Ale nie som si istý, či v špeciálnej je možné prepadnúť.
@teal Aj tak tomu stale neverím ...a nie, nikdy som nemala na gymnáziu horsiu známku ako 2, na maturite som mala same jednotky, mam vyštudovanú biológiu na Prif UK, kde som žiaden predmet neprenasala a z bakalárky aj diplomky mam A a teraz koncim doktorát Biológiu v Prahe na Karlovej medzi tym som 2 roky pracovala pre Unicef ako koordinátorka projektu...
@teal Ale hlavne si myslím, ze ak aj clovek prepadne x krat a ma len zakladnu školskú dochádzku, ale ak je to dobrosrdecny, vludny a mily clovek, vždy je to pre mna omnoho hodnotnejsie, ako hoc aj niekto s profesurou a dvoma doktoratmi... Hodnoty su uplne niekde inde.
@teal tak asi do určitej miery ta to zaujíma, ked si mal potrebu sa ku mne vyjadrovať v zmysle že "by som povedal, že si prepadla aspoň 4x... Ale nie som si istý, či v špeciálnej je možné prepadnúť." Je mi ta skor v podstate ľúto, ze ta teší ubližovať a navážať sa bezdôvodne do ludi, ktorí ti ani nikomu inemu nijak neublizili :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Minulý rok sme mali stretávku... Ukázalo sa, že nič z toho nemajú a stále sú to rovnaké tupelá.