@flux to netreba
len ešte nevymysleli vegeverziu elixíru, hoci vraj uspokojivé účinky prináša vývar z maku so štipkou borovicových semiačok z trinásťročnej borovice.
@hoperpohroma mýliš sa, všetko je o transformácii a interakcii ... dá sa
a k téme ... @vikcucu je to veľmi ťažká vec ... a z dvoch pokusov mi jeden vyšiel (viem ako to znie ale myslím to tak že ja ak mám o dievča mať skutočný záujem a ľúbiť ju, tak si musíme prejsť najskôr priateľstvom)
lenže prvý prípad bola moja bývalá ... tam vznikla naša láska až po niekolkých rokoch priateľstva ale ona ku mne vždy cítila niečo viac, ja som sa po čase do nej zamiloval a tým sa to celé vlastne zmenilo ...
ono je ťažké na to odpovedať, je tam strašne veľa faktorov, v prvom rade sú to také maličkosti, musíš vedieť že sa sebe aj páčite, že vám je spolu veľmi príjemne a že vaše priateľstvo je naozaj silné ... myslím že ak si na tieto základne body odpovieš ,,áno,, potom je to len otázkou času alebo otázkou toho či to budete obaja chcieť niekam posunúť, no asi najjednoduchšia rada je, byť si čo najviac blízky :-S myslím že to je tá čarovná vec ktorá v správnych okolnostiach a danostiach medzi ľuďmi dokáže z priateľstva vytvoriť lásku ...
@melancholik osobu mozes tak maximalne zviezt, mozes v nej vzbudit zaujem (zo zvedavosti, alebo z osamelosti, alebo whatever), ale lasku proste nevycarujes
@hoperpohroma láska je stupeň, je pomenovaná , nie je to ani nič konečné ani nič ohraničené je to len stav ktorý sa dá dosiahnuť a živiť (niektorí ludia keď ten stav dosiahnu, už ho prste neopustia a ľúbia na stálo) ... ja som jej dal iba návod na to ako sa teoreticky môže k láske priblížiť ... a ako dobre vieme, kde je cesta tam je (neviem čo) na tieto parafrázy je dobrý zajo
proste, človeka môžeš mať rada aj kvôli niečomu, môže sa ti aj zapáčiť kvôli niečomu, možeš ho mať radšej a radšej každým dňom ... kludne ...a raz sa zobudíš a zistíš že ho už máš tak veľmi rada že ho vlastne ľúbiš
Co je priatelstvo? A co je laska? Milovat sa mozu i kamarati, a nenavidiet aj milenci.
Ak sa pritahujete, mate sa radi, rozumiete si, je tam sanca, ak je snaha od oboch, ale inak tazko....mozno sem-tam nejaky nahodny sex, lenze ten este viac zhorsi situaciu.
súhlasím s @hoperpohroma ....tiež si nemyslím, že by sa láska dala "vyčarovať"
buď to tam je, alebo nie...
zmotať ľudí sa dá, poblázniť zmysli nie je ťažké, ale láska...to je niečo, čo pretrváva a zrazu to medzi ľuďmi je
jasne, že z kamarátov môže byť pár, ale už od začiatku tam muselo byť niečo viac...niečo, čomu dali priestor až neskôr (chtiac či nechtiac)
ale nemyslím si, že je to len stupeň obľúbenosti, alebo niečoho iného O.o
Tak že sa zamilujete do seba... a to by malo byť prirodzené, nie nútené... ale teda to zamilovanie nie je láskou, len pocitom. Láskou je to, že vieš, že tvoja prítomnosť robí druhého šťastným a naopak...
Libidom, zoadostivostou a nadrzanostou. @nathalicatko a nie je zmotanie cloveka a pobalznenie laska, ak je len dlhodobejsia? ved ako mozes niekoho zmotat, ked tam nie je pritazlivost?
@echoechoecho pobláznenie zmyslov a zamilovanie nie je láska (= minimálne nie z môjho hľadiska...je to niečo, čo sprevádza lásku a robí ju krásnou, vášnivou...
a práve vášeň k láske patrí
ale vášeň, či predošlé zamilovanie láskou nie je
je k láske potrebná, ale nie je to samotná láska...
láska prekoná to zlé a narastá v čase dobra (=
a klamala by som, keby som priamo nepovedala, že na láske (ako ju vnímam ja), nie je okrem istoty, že vydrží v zlom, to najlepšie práve vášeň
vášeň je úžasné a silné vzplanutie citov, dlhodobé (a kiežby aj večné), ale lásku samotnú, základ, nenahradí (=
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
fu(c)k
you
boze preco si ludia myslia, ze laska sa da vycarit, ziskat alebo nieco
NEDA
ale pozor! ten netopier musí byť zo siedmeho vrhu, v ktorom sa narodilo sedem netopierov
a hned sa do teba zamiluje!
a potom ťa za odmenu palcne!
a bude to láska!
len ešte nevymysleli vegeverziu elixíru, hoci vraj uspokojivé účinky prináša vývar z maku so štipkou borovicových semiačok z trinásťročnej borovice.
a k téme ... @vikcucu je to veľmi ťažká vec ... a z dvoch pokusov mi jeden vyšiel (viem ako to znie ale myslím to tak že ja ak mám o dievča mať skutočný záujem a ľúbiť ju, tak si musíme prejsť najskôr priateľstvom)
lenže prvý prípad bola moja bývalá ... tam vznikla naša láska až po niekolkých rokoch priateľstva ale ona ku mne vždy cítila niečo viac, ja som sa po čase do nej zamiloval a tým sa to celé vlastne zmenilo ...
ono je ťažké na to odpovedať, je tam strašne veľa faktorov, v prvom rade sú to také maličkosti, musíš vedieť že sa sebe aj páčite, že vám je spolu veľmi príjemne a že vaše priateľstvo je naozaj silné ... myslím že ak si na tieto základne body odpovieš ,,áno,, potom je to len otázkou času alebo otázkou toho či to budete obaja chcieť niekam posunúť, no asi najjednoduchšia rada je, byť si čo najviac blízky :-S myslím že to je tá čarovná vec ktorá v správnych okolnostiach a danostiach medzi ľuďmi dokáže z priateľstva vytvoriť lásku ...
proste, človeka môžeš mať rada aj kvôli niečomu, môže sa ti aj zapáčiť kvôli niečomu, možeš ho mať radšej a radšej každým dňom ... kludne ...a raz sa zobudíš a zistíš že ho už máš tak veľmi rada že ho vlastne ľúbiš
Ak sa pritahujete, mate sa radi, rozumiete si, je tam sanca, ak je snaha od oboch, ale inak tazko....mozno sem-tam nejaky nahodny sex, lenze ten este viac zhorsi situaciu.
buď to tam je, alebo nie...
zmotať ľudí sa dá, poblázniť zmysli nie je ťažké, ale láska...to je niečo, čo pretrváva a zrazu to medzi ľuďmi je
jasne, že z kamarátov môže byť pár, ale už od začiatku tam muselo byť niečo viac...niečo, čomu dali priestor až neskôr (chtiac či nechtiac)
ale nemyslím si, že je to len stupeň obľúbenosti, alebo niečoho iného O.o
@nathalicatko a nie je zmotanie cloveka a pobalznenie laska, ak je len dlhodobejsia? ved ako mozes niekoho zmotat, ked tam nie je pritazlivost?
a práve vášeň k láske patrí
ale vášeň, či predošlé zamilovanie láskou nie je
je k láske potrebná, ale nie je to samotná láska...
láska prekoná to zlé a narastá v čase dobra (=
a klamala by som, keby som priamo nepovedala, že na láske (ako ju vnímam ja), nie je okrem istoty, že vydrží v zlom, to najlepšie práve vášeň
vášeň je úžasné a silné vzplanutie citov, dlhodobé (a kiežby aj večné), ale lásku samotnú, základ, nenahradí (=