@ironic Majstrovstvo nie je vyhrať, ale zniesť prehru. Ja to beriem v pohode ak hráme Futsal každú sobotu asi 2 hodinky ba aj viac tak tam je ten pomer oveľa väčší ako u teba občas vyhráme, občas zase prehráme. Je to podobne ako v živote.
Iba hokej ma zaujíma, nič viac. A tam znášam prehry podľa toho, či sa jedná o slovenskú súťaž, NHL alebo príležitostné veci ako Majstrovstvá sveta, ZOH. AHL a KHL nesledujem.
@pa3cek tá prehra je z futsalovej súťaže a viem, že niektorí prehrajú ešte viacej, ale aj tak mrzí, keď človek trénuje celú zimu a príde takýto zápas, keď nič nejde
@turgon no myslím, že konečný efekt by bol asi rovnaký
@turgon ved ja viem alebo zo sloviny ale ano ,naozaj ..musim len s tebou suhlasit ,ty mas este lepsiu pamat ako ja ...ty si pamatas take detaily ,ze ja na teba nemam .....
@ironic aj ja v Blave s kolegami z fakulty hráme Futsal súťažne. A tiež furt trénujeme ale tak vieš stačí aby jeden článok v tíme nehral ako má a už to vidno v prehre, čiže je to kolektívna hra tak to neber tragicky. Možno ste nemalí svoj deň aj to je dôležité ak sa nedarí tak sa nedarí. Aj mne niekedy sype aj 4-5 gólov za zápas a inokedy ani za mesiac jediný a o zraneniach ani nehovorím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@natuska6262 Tak tak znášame to veľmi ťažko
@turgon no myslím, že konečný efekt by bol asi rovnaký
určite mi to je trošku ľúto ale tak beriem to aspoň tak že snaha bola a haluz musí byť
@natuska6262 Ja mám dobrú pameť ja nezabúdam, iba ak na domácu z matiky