Dobre, kazdy ma rad kvalitnu hudbu, ja niesom vinimkou, ale mam nasledovny prob: MP3 funguje na orezani podprahovych zvukov z povodneho WAV suboru, ale tieto zvuky su prave to, preco je vacsina tej hudby taka strasne husta, ale na druhu stranu mozme zvoli
lol sak to WAV skonvertuj proste v nejakom programe na MP3 320Kbps a mas po probleme a WAV co ma 45 MB bude mat 6MB cca ...a ta kvalita je tak super ze to na prehravaci nepocitis ani trosku ze by bola zla..a to ja si potrpim na hudbu az az az...aj na audio
diki za napady, ale vsetky tieto veci som uz zvazoval... vyzera to tak, ze musim predsa len zvisit kapacitu karty
@3 nie uplne obycajnu hudbu v ktorej je viac ako iba bubny a jeden dalsi nastroj... Mas to vsade, sak si pusti nejaku skladbu v CD kvalite (WAV) a v MP3... najlepsie to citit na orchestralnych skladbach a husliach
@4 no sak ja to mam v prehravaci o velkosti 3.5MB ale aj tak sa tam toho mesti omedzene
konverzia suboru znamena , ze ti musi nieco orezat aby sa zmensila jeho velkost, a kedze to nema obraz, ide to na ukor zvuku. jedine co mozes zmenit je asi kapacita toho prehravaca. otazne vsak ostava ci ams taky kvalitny prehravac a sluchadla, aby si si to aj vychutnal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@0 nezaoberaj sa tým .. z mp3 formátu viac nedostaneš
riešením je teda zväčšiť kapacitu playera alebo prejsť na iný formát
@3 nie uplne obycajnu hudbu v ktorej je viac ako iba bubny a jeden dalsi nastroj... Mas to vsade, sak si pusti nejaku skladbu v CD kvalite (WAV) a v MP3... najlepsie to citit na orchestralnych skladbach a husliach
@4 no sak ja to mam v prehravaci o velkosti 3.5MB ale aj tak sa tam toho mesti omedzene
kazdopadne iba vypise, ze je plny a hotovo