Ako nato? Neni nato program aby mi to zobrazilo? Som zufala uz som preskusala hocico a nic. Bola by som vdacna keby sa niekto najde a pomoze mi. A pekne prosim dajaky lahky postup lebo som neni moc expertka na pocitace.
Ak dobré chápem chceš zistiť heslo k sieti ku ktorej si pripojená. Ovládací panelSieť a InternetSpráva bezdrôtových sietí rozklikneš požadovanú sieť, záložka zabezpečenie a tam zobraziť znaky.
Ak chceš zobraziť heslo ktoré tvoj počítač nepozná tak to sa nedá.
@karin28398 To na notbooku spravim to viem len na pocitaci to je trosku inak Uz som sprestudovala aspon milion clankov stiahla milion programov a nepomohlo. Musim to zistit potrebujem mat na nete mobil hlavne kvoli cviceniu. Co moji rodicia nechapu.
thorove klarivo, ako mozes byt taka zmatena aj pri uplne jednoduchych postupoch?
a napis normalne jednoducho o co ti ide ... mas na notebooku pripojenie na wifi, nevies heslo a chces sa na nu na mobile pripojit? alebo chces ist na cudziu wifi a nevies vobec heslo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
1. dole na tej liste kde mas aj hodiny tam mas ten znak kde ti ukazuje aky silny signal chytas na wifi iste vies co myslim je to ten trojuholnik
2. klikne na to a potom sa ti tam zobrazia siete a na tu na ktoru si pripojena klikni..
3. potom pravym tlacidlom klikni a tam ti vyjde ze vlastnosti ..zase klikni
4.tam uz potom mas ze kluc zabezpecenia alebo take nieco a pod tym ze zobrazit znaky
daj vediet ci sa podarilo..inak nvm vysvetlit ja to tak mam dufam ze aj ty
Ak chceš zobraziť heslo ktoré tvoj počítač nepozná tak to sa nedá.
čo sa ti zobrazuje, keď zapínaš počítač?
Vypisuje ti, že
1. ,,Starting Windows'' / štartováni systému Windows ? (Win 7 )
2. alebo ti tam behá taká žltá somarina ? (Win Vista)
3. alebo tam máš toto ? (Win XP)
Fú, skús aircrack
a napis normalne jednoducho o co ti ide ... mas na notebooku pripojenie na wifi, nevies heslo a chces sa na nu na mobile pripojit? alebo chces ist na cudziu wifi a nevies vobec heslo?