U kaderníčky si vždy, keď sa idem strihať zriedim vlasy ale aj po sú stále husté... Vedeli by ste mi poradiť ako po domácky zriediť vlasy, tak aby bolo skoro veľmi riedke Existujú šampóny alebo nejaké látky na zriedenie vlasov ?
@7 aj ja som sa dlhé roky sťažovala.. je to na príťaž keď sú moc husté... nedajú sa poriadne rozčesať, upraviť atď.
No a riešila som to častým zrieďovaním u kaderníčky. Pamätám si, ako toho vždy ostávala veľká kopa na podlahe a na hlave žiaden rozdiel... tak som sa nakoniec na to vykašľala.
Takže spotrebujem veľa kondicionéru a žehlím ich. - to nie je dlhodobé riešenie a asi nie najvhodnejšie a ani najúčinnejšie ale čo už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
No a riešila som to častým zrieďovaním u kaderníčky. Pamätám si, ako toho vždy ostávala veľká kopa na podlahe a na hlave žiaden rozdiel... tak som sa nakoniec na to vykašľala.
Takže spotrebujem veľa kondicionéru a žehlím ich. - to nie je dlhodobé riešenie a asi nie najvhodnejšie a ani najúčinnejšie ale čo už