@smartboy pochybujem že to tak myslela, že úplne "nenávratne" zrušiť.. to by napísala,, málo ľudí podľa mňa rozlišuje "zrušiť" a "deaktivovať" pri fb.. a už vôbec nie v 13tich..
@veroniques V poriadku, nemyslel som to tak. Len poznám proste prípady, že človek sa vymaže a o týždeň (a to nepreháňam) sa tam dá nazad. A potom o mesiac a pol zasa vymaže. -> toto som mal na mysli pod "tínedžerskými skratmi". Ale tak iste, sú aj výnimky, tak ako v každej situácií a podmienkach.
ďakujem už som to urobila ale chcela by som sa ťa spýtať že či nevieš ako mám vipnúť ale zrušiť alebo skrátka ako mám riešiť toto: pred pár dňami som klikla na jeden odkaz a potom mi vlastne stále dáva v mojom mene statusy že mi tam mojích priateľov označí a stále mi ich tam označuje aj keď to tam vimažem. nevieš ako by sa to dalo vypnúť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
aké zložité
» goo.gl/eFPYB...
@patka1999 ak stále nevieš ako ho nenávratne zrušiť, klikni sem » www.facebook.com/help/2245628975...
a tam potom za ten 1. link za 1.hrubým textom (fill out this form)
kks ale hajzli sú, človek im zachvílu bude musieť napísať list aby mu zrušili nenávratne účet (ach)
» goo.gl/7KFQT...
a vedel by si mi povedať ako by sa dal zrušiť úplne ?
dúfam že porozumieš..keď nie, napíš mi TSku
ďakujem už som to urobila ale chcela by som sa ťa spýtať že či nevieš ako mám vipnúť ale zrušiť alebo skrátka ako mám riešiť toto: pred pár dňami som klikla na jeden odkaz a potom mi vlastne stále dáva v mojom mene statusy že mi tam mojích priateľov označí a stále mi ich tam označuje aj keď to tam vimažem. nevieš ako by sa to dalo vypnúť?
» student.dnes24.sk/nedajte-sa-nach...
Takže možno si si stiahla nejaké rozšírenie ktoré ti robí takúto šarapatu...aký máš prehliadač? Chrome?
áno mám chrome a nevieš ako by sa to dalo odstrániť?
klikni na tie 3 čiarky ktoré sú hore na pravo pod X
Tam potom klikni na NÁSTROJE a tam potom na ROZŠÍRENIA..
a napíš mi čo tam máš
Vysvetloval som to blbo ale išlo mi o to aby si to pochopila
súkromie,heslá a formuláre,webový obsah,sieť,jazyky, preberanie, HTTPS/SSL,google cloud print, aplikácie na pozadí
Ani som si neuvedomil že sú tam dvoje nastavenia
do riti..
toto mi tam píše:
Hm... Nemáte žiadne rozšírenia
a nedalo by sa to tak že by som si odinštalovala google chrome a potom zase stiahla?
Skúšala si nastavovať niečo na FB v nastaveniach? Alebo že si blokla tú vec, čo ti pridáva tie príspevky?
prosím ťa môžem si ťa pridať na fb aby som ti to ukázala?
Napíšem ti do TS