Asi najdôležitejšie v živote je odpustiť sebe samému. Myslela som, že som to už dávno zvládla. Ale nedávne okolnosti to uviedli na pravú mieru. A to že to tak vôbec nie je! Je to pre mňa zrejme ťažký oriešok. Ako to zvládate vy?
Obcas velmi tazko, ale snazim sa vzdy najst nejake ponaucenie a poviem si ze sa tomu do buducna vyvarujem, aj ked su dni kedy to nejde. Ale hlavne si urcujem priority a premyslim si ako je to dolezite a ci vobec ma cenu sa konkretnou udalostou zozierat, sme len ludia, vsetcia robime chyby
@myschka Nejebe ti? Koľkým babám si sa tu vysmiala za to ako vyzerajú, ale odrazu ti vadí, že nejakej napíšem to čo tu aj tak každý vie len za to že si masírujete pošteváky po internete... Choď prosím ťa miesto vypisovania na sociálnych sieťach radšej za gynekológom nech ti odstráni vaječníky,
@dildoswaggins a ty za psychologom, ked máš potrebu každého cudzieho človeka bezdôvodne urážať... Neviem si odpustiť niečiu smrť, tak láskavo nad sebou pouvažuj trochu než povieš nejakú pičovinu... dakujem
@padlyanjel Ty počúvaj ty už máš aký drsný život, Minule si tu potila o nevyliečiteľnej chorobe, ktorú prekonávaš (žeby syfilis?) teraz si niekomu smrť spôsobila, pred tým si laškovala s bambinom. Podľa mňa si len piča ktorá potrebuje byť zaujímavá za každú cenu a neštíti sa to si vo svojej gebuli sprostej pretransformovať niečiu smrť(ak je to vôbec pravda) na niečo čím by sa dalo dostať k pozornosti. A to som si myslel, že máš iba piču hnilú.
@dildoswaggins povedz svojej doktorke nech ti zvýši dávky tých práškov čo berieš... lebo som v živote ešte nevidela takého chudáka čo si robí srandu z choroby alebo smrti, fakt som si nemyslela, že taký úbohý človek existuje... ak ti to dvíha ego, kľudne komentuj každé fora tým svojským prijebaným spôsobom, zjavne si tak krátiš svoj nudný život... My to prežijeme ale ty v živote padneš poriadne na držku... Je mi ťa úprimne ľúto, viem, že ľudia čo sa musia takto správať sú veľmi veľmi nešťastný.. Mal by si prehodnotiť svoj život
@padlyanjel Máš pravdu zo syfilisu by som si nemal robiť, zomrelo naň pár dobrých ľudí, Ja som si nemyslel, že existuje tak úbohý človek, čo sa snaží priťahovať pozornosť tým na akého chudáčika sa hrá. Celý život tu vyplakávaš o tom ako ti niekto alebo niečo ubližuje, prekladáš to fotkami s vystrčenými kozami a ja som chudák ty rapavá piča? Radšej už zdochni na tú chorobu nevyliečiteľnú, lebo nejak dlho nám tu ňu zomieraš.
@dildoswaggins ak to chceš vedieť mám problémy so žalúdkom a nikdy som nepovedala že je to nevyliečiteľná choroba... všetky sa dajú vyliečiť len veľa ľudí nevie ako... a vlastne si ani nespomínam, že by som niekedy hovorila o tom že by mi niekto ubližoval, lebo nikdy tomu tak nebolo... pár bežných ľudských problémov... a koľko mám fotiak s výstrihom? 1-2 z 30tich? ja sa tu na nič hrať nemusím, ty tu robíš z komára somára Dobre ti radím, prehodnoť svoj život. Ak si nešťastný bohvie kvôli čomu všetko sa dá vyriešiť
@padlyanjel Ty pičas sa spamätaj kto tu robí z komára somára. Preto musíš stále o tých svojích pripičených udalostiach zo života hovoriť v náznakoch lebo nakoniec sa ukáže že je všetko inak. Máš ťažkú chorobu fňuky fňuky a nakoniec sú z toho pojebané vetry. Raz si tu tvrdila ako máš neviem koľko tisíc kńíh, nakoniec stiahnuté na hardisku, teraz si nevieš odpustiť niečiu smrť. Koho ? Muchy čo si zabila?
čo je to platné, keď odpustite sebe a druhí vám neodpustia...
žite príkladným životom podľa 10. Božích prikázaní, pokora, láska a pomoc blížnemu vám naplní život...
@dickslapperman Tak smutný smutný človek nešťastný vo svojom živote musíš byť. E-knihy sú tiež knihy, chronická choroba kvôli ktorej musíš zmeniť svoj život je choroba, pocit viny zo smrti blízkej osoby je pocit viny.... To, že ty si moje slová vyložíš podľa seba, za to ja nemôžem. Nikomu nekážem čítať moje blogy ani na mňa reagovať. Birc je pre mňa len miestom kde si v blogoch môžem uľaviť, a nájsť vo forach názory väčšej skupiny ľudí
@marcello111 Nie si ty ten čo kopírujé cudziu prácu a zverejňuje ju na svojich blogoch? @admin aháá plagiátor vymaž ho!
@padlyanjel ja veselý život. Videla si ma niekde vyplákavať o tom aký ho mám skurvený? To značí dve veci, že môj život je naozaj super, a tým ako nepotrebujem priťahovať pozornosť svojím chudáčikovstvom v kombinácii s vytasenými kozami to ešte k tomu vypovedá o tom, že nie som sockárska flundra.
@dickslapperman Stačí mi, že ťa vidím vyplakávať v takýchto komentároch. šťastný človek nemá potrebu si vymýšľať a snažiť sa tak urážať cudzích ľudí... Všade, kam som dnes pozrela sa len snažíš urážať iných ľudí. Nič iné u teba nevidieť. Ako môže byť tvoj život super? Podľa mňa je hrozne smutný, ked ťa núti robiť takéto veci... Energiu čo venuješ tu by si mal preto venovať radšej sebe, je mi to ľúto, že takto konáš...
@marcello111 Pretože je to človek ktorý svojím konaním kričí o pomoc... Obrátil by sa Boh chrbtom k takému človeku? "Zablokoval" by ho? Keby som to urobila k čomu to pomôže? Pôjde urážať inam. Nech sa vyrozpráva mne to nevadí, mojej osoby sa nedotýka. Ked mu to pomôže, nadstavím aj druhú tvár...
@padlyanjel Možno je môj život taký super, lebo ma niekto konfrontoval s realitou a ja sa chcem životu odvďačiť tým, že s realitou budem konfrontovať iných. Takže ďalej tu blábol o tom aký mám smutný život pod tým ako tu vyplakávaš o tom svojom. Alebo si konečne priznaj že nie si žiadne ťažko choré, životom skúšané chúďatko, ale iba blbá kurva s vetrami, ktorá spraví všetko preto aby bola aspoň na chvíľu zaujímavá, dokonca na to zneužije i niečiu smrť..
@dickslapperman Ty máš o realite veľmi zábavnú mienku, aj o sebe samom
Snažíš sa nahovoriť ľudom svoju pravdu o ktorej nevieš nič... Najlepšie ked ideš kázať o ľudoch o ktorých nevieš nič... Koľko máš rokov? Toto by ma naozaj zaujímalo či z toho ešte vyrastieš
@marcello111 súdiť ho nechávam, to si nemysli... ale v živote je aj dobro aj zlo a pred zlom netreba zatvárať oči, treba sa nanho usmiať a dať mu pusu a potom prestane strašiť
@padlyanjel To mi hovoríš ty čo mi tu vnucuješ aký mám smutný život len aby si si znela pravdivo v tom svojom ľutovaní sa? Už si sa vyprdela dnes či si musíš dať tabletku na to?
Keď urobíš chyby, máš pár možností: 1. ak sa dá, chybu napravíš
2. ak sa nedá, aspoň sa ospravedlníš (ak je komu) a ideš ďalej
A vždy sa treba POUČIŤ (ak to dokážeš). Byť charakter je ťažké voči sebe aj ostatným, u mňa je to asi ťažšie voči sebe, pretože ľuďom sa môžeš vyhýbať, ale sebe sa nikdy nevyhneš.
Ja som ale nepísal o odpustení, odpustiť znamená necítiť nenávisť, neznamená to urobiť tú istú chybu a tváriť sa že sa nič nestalo. Nenávidieť sa... no občas sa to stáva, ale zas keď si zoberiem, koľko krát sa mám rád tak to nie je až také zlé...
Nezvladam to a vlastne ani neviem ci by bolo dobre to zvladat lebo potom by sme nemali asi ani svedomie a robili to co robia niektori co ho naozaj nemaju
@karlotiskot ach...čo sa to s tebou stalo? chcem ťa objať a upokojiť, že bude všetko vporiadku aj ked tomu neveríš...
@torpedo08 odpustenie nie je zabudnutie a robenie chyb dalej bez svedomia... odpustit si neznamená, že môžme dalej beztrestne páchať zlo... odpustenie je ale dôležité pri osobnom rozvoji... odpustit si a poučiť sa... nepleť tam psychicky chorých ľudí, ktorí si neuvedomujú čo robia alebo to považujú za správne
@Savvym nový pojem pretože si myslíš, že nič také nepotrebujes alebo necítiš, nepociťuješ... Alebo pretože si o tom doteraz nepremýšľal?
@karlotiskot Moc často sem nechodím a ked tak nepokukujem po ľudoch... Ale nechápem prečo, ono som niečo tušila ale... Nečakala som, že to zájde až takto daleko. Ublížila som ti nejako? Ved ja ťa mám tak rada. Alebo už sa hneváš na celý svet? Chýba ti láska...
@padlyanjel Problém je v tom, že toto nie je nijako osobné predsa, to že sa poznáme neznamená, že ti nepoveim čo si myslím ak sa správaš jebnute. Ja viem že nie som ten milučký zlatučký chlapec, ale pochop, že ten milučký zlatučký chlapec bola maska nadržaného jebnutého nedonoseného chudáka. Po druhé to čo tu robievaš respektíve si robila je pravda čo tvrdím predsa, minimálne z mojho pohľadu a to ako sa to snažíš ospravedlniť domnienkami o tom aký som určite zatrpknutý chudáčik ti nepomôže utiecť od toho ako si sa tu prezentovalo.
Milujem svet to ti vravím, milujem ľudí, ale to neznamená že ich neskritizujem, ale ak bude donekonečna jediným argumentom pre takýchto ľudí k akým sa aj ty radíš že im niekto chce o nich rozprávať bezdôvodne škaredé veci tak to budem asi do nekonečna len za blbého kokota. Problém je v tom, že budem za blbého kokota na sociálnej sieti plnej blbých kokotov, čo má vlastne takú istú váhu ako tu byť nejakou superhviezdou - čiže žiadnu. Vieš ja tu len do ľudí nepičujem, snažím sa im ukázať niečo z môjho pohľadu na ktorom som naozaj tvrdo drel a driem, keď opíšem zázraky sveta i mysle o ktorých viem, a plno ľudí nie, aká je krása v bunkách kvetu, alebo prvkoch slnka, čo v mozgu riadi city, alebo sa ich snaží racionalizovať, nikto mi nenapíše aký som určite vyrovnaný a aký mám asi šťastný život. Nikto sa o tom so mnou neporozpráva, ale keď tu niekomu šplechnem ako ho vidím do očí idete sa všetci posrať z toho aký som určite chudák. A mne je toto celé smiešne a zároveň strašne fascinujúce a tak tu strávim dva dni naťahovaním ľudí a ťahaním ich za nos okolo vlastnej kokotnosti len aby som videl čo vśetko sú ochotní spraviť aby sa jej vyhli - je to tá najzábavnejšie a zároveň najsmutnejšia vec akú poznám.
@pan-velkomozny Vždy len jeden v provozu. Ale keďže dilda na ktorého som chcel prejsť mi blokli a Dicka tiež očividne budem musieť ostať na starom nicku smdieť
@karlotiskot Vidíš keby si hned na začiatku povedal toto tak to beriem... Aj to, že si to písal v minulom čase "si sa tu prezentovalo", to uznávam... No napriek tomu aj ked to možno myslíš dobre, že chceš svojím správaním poukázať na niečo o čom si myslíš, ja to vporiadku ale niekedy to dosť preháňaš. Chcem povedať že to čo robíš sa dá robiť aj inak. Neviem si predstaviť, že by som k niekomu prišla a takto naňho začala a myslela si, že robím správnu vec... Za tú dobu čo sme spolu nekomunikovali som sa veľa zmenila a veľa sa zmenilo v mojom živote a nebyť to ja, nebyť s tým vyrovnaná tak to ako si tu všetko zosmiešňoval by sa ma veľmi dotklo a ublížilo mi. Na jednej strane to chápem, na druhej nemôžeš k niekomu prísť a vylepiť mu. Skús to reálne, čo sa stane. Možno je jedno, že ťa tu má niekto na socialnej sieti za hlupáka, ale aj na socialnej sieti dokážeš ublížiť človeku. Len ťa žiadam, aby si toto bral na vedomie. Ak vravíš, že miluješ svet a miluješ ľudí.
Vieš, ja ťa mám naozaj stále rada, a je jedno aký si bol a aký si teraz. Chcem aby si to vedel. Ale prosím ťa o to, aby si ma videl takú aká som teraz nie ako 15-16ročnú hlupaňu, ktorá sa vtedy radšej k internetu nemala ani dostať....
Dnes ma môžeš poznať len z mojich blogov. Možno sa ti zdá, že sa v nich utápam v sebaľútosti, ale je to môj spôsob ventilácie. Ked dám niečo na papier alebo na blog odíde to zo mňa, a môžem ísť pokojne spať... Nenútim nikoho to čítať a nevyžadujem si, aby ma niekto ľutoval. V tomto som iná než si myslíš, ani rodina nevie všetko o mojom zdraví, o mojich trápeniach, o mojej vine. Dusím to všetko v sebe. Preto si dovolím vyvetrať si tu hlavu raz od času. Je to snád zlé? Smutné? Zábavné? Skús zahodiť predsudky a dívať sa na mňa aká som dnes, nie akú si ma poznal... Inak tvoja snaha vyjde navnivoč
@padlyanjel Takže takto. Ja si nemyslím, že robím správnu vec, pretožne nič správne nvzíde z ovplyvňovania iných. Ja len sprosto ľuďom nalokladám to čo vidím. Keď sa niekomu snažím zmeniť pohľad vyzerá to inak.
Duhá vec. Neuveríš ale presne toto robím v realite, známym dokonca doslova s tou fackou a to sú kolkokrát osemnásťročný fagani a dokážu si povedať po tom ako im niekto naloží, že "no fakt, možno som naozaj kokot." Tu niekomu ani nestojíš zoči do očí a je to hneď tragédia. Berieš príliš vážne internet hoci sem nechodíš, si stále strašne naviazaná na tento priestor inak by si sa na mojej kokotnosti dokázala minimálne zasmiať a povedať si, že som blázon. Tolko aj k tomu druhému. Ak si sama presvedčená o tom že to čo robíš nie je nijak zlé, načo sa tu prosím ťa hádaš s kokotom? Vieš pre mna je to konfrontovať ťa s tým ako môžeš pôsobit pre iných zábava. Nie je to žiadna činnosť za ktorú dostanem rytiersky rád, je to niečo čo mi vyplavuje do mozgu látky, ktoré mi spôsobujú ľahkú eufóriu a zároveň tým zamestnávam myseľ keď sa na veci pozerám pohľadom tých ktorým tieto veci do ksichtu špliecham. Ani náhodou to neznamená že mám patent na pravdu, alebo dokonalosť. Ide o jednoduchú hru, ktorá sa vo svojej podstate nedá nebrať vážne a často ukazuje presvedčenie ľudí vo svojom prezentovaní sa a zároveň je vďaka tomu, ako to tí ľudia nevedie nezobrať aspoň z časti vážne, skvelým spôsobom ako sa dostať do veľmi dobrej nálady. Taká je pravda, Rozumný človek ju vezme a naloží s ňou pragmaticky, takže to skús.
A prepáč ale o toto nestojím. Mńa to baví, neľutujem ak to iných nebaví a nechcú o tom počúvať, len som tým chcel poukázať na to ako to v skutoćnosti funguje, nie na to ako mi srdiećko piští po tom sa o tom rozpisovať. Rád sa o tom rozpíšem pred človekom čo o to má reálny záujem nie pre to že je ma niekomu ľúto.
@karlotiskot Je mi ťa ľúto len za to, že ťa teší taká hlúposť a zrajme to zaberá veľmi veľa času aj v tvojom súkromnom živote ako hovoríš... no nič teda, dobrú noc
@padlyanjel Každého nás teší plno hlúpostí, mozog sa tak životom nastaví. Problém je priznať si tie hlúposti a to aké veľké hlúposti to vlastne sú. A nie nezaberá ja som tu ledva pár dní za mesiac, niekedy až za dva. Birdz je v podstate dosť úbohou časťou môjho života. Väčšinu času som sa posledné tri mesiace venoval pestovaniu rastlín a zarábaniu na bývanie v Brne a tu som nestrávil dokopy hádam ani 10 dní za celý ten čas
Ono to z veľkej časti môže znieť ako patetické klišé, ale je to v podstate tak, aj napriek tomu Aspoň moje súčasné ja to vníma ako veľmi užitočný, nadčasový spôsob vysporiadavania sa so sebou samým i so svetom.
@padlyanjel Ako vážne teraz si znechutená tak, že sa ti už so mnou nedá písať? Po všetkých tých sračkách zrovna po tom, ako ti opíšem ako veci sú a mi môžeš veriť že sú tak v mozgu nastavené u každého? Za to, že sa v tom neskrýva nejaký patetický sebaklam? Tak to radšej ani nevychádzaj z domu keď ti príde pravda nechutná...
@karlotiskot pravda nie, s tou som sa zmierila ale ty... prosto je mi jedno čo už povieš, čo spravíš, všetko... nechcel si náhodou dosiahnuť to? Tak máš v mozgu nadstavené, že ti robí dobre jebať ľudí do papule, a? Mna to proste prestalo zaujímať ak si takto šťastný.... Mohli by sme si tu donekonečna vypisovať ale načo? K čomu by to bolo? Nenávidím zbytočnosti, preto.. Preto ma rozhovor s tebou dalej znechucuje, už som sa dozvedela to čo som potrebovala takže....
@padlyanjel tak prečo sa stále bavíš so mnou? Vieš aké je to desať krát si čítať od niekoho ako ho nezaujímaš? Vlastne ty by si to mala vedieť pretože tebe to tu písavalo dosť ľudí keď sa nad tebou snažili moralizovať. Tak si teraz vybav ten pocit a zistíš čo cítim.
neodpustam si. nelutujem ani jednu vec, ktoru som v zivote urobila. ze ma plno veci mrzi je fakt, ale nic z nich som neolutovala, nepotrebujem si odpustat.
Prijala som vieru v Boha a odpustila som všetkým. Sebe si však nedokážem odpustiť a preto nehorázne trpím.Ako si odpustiť ? Neviem poradiť sebe, neporadím ani tebe. Možné je dobré sa opýtať sama seba,či by si nemala odpustiť niekomu inému.Možno v tom tkvie ten problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
žite príkladným životom podľa 10. Božích prikázaní, pokora, láska a pomoc blížnemu vám naplní život...
koment @21 hovorí všetko za seba....
@padlyanjel ja veselý život. Videla si ma niekde vyplákavať o tom aký ho mám skurvený? To značí dve veci, že môj život je naozaj super, a tým ako nepotrebujem priťahovať pozornosť svojím chudáčikovstvom v kombinácii s vytasenými kozami to ešte k tomu vypovedá o tom, že nie som sockárska flundra.
prečo ho nezablokuješ, to tu musí urážať
toto nie je o odvracaní od Boha, toto čo tu sa robí, je ako čítanie satanskej biblie, ľutujem, že som sem vôbec nazrel...
a ešte jedno, ak Boh vykoná spravodlivosť na tomto človeku, buď si istá, že urážať už nikam inde nepôjde, nechaj súdiť Boha....
Snažíš sa nahovoriť ľudom svoju pravdu o ktorej nevieš nič... Najlepšie ked ideš kázať o ľudoch o ktorých nevieš nič... Koľko máš rokov? Toto by ma naozaj zaujímalo či z toho ešte vyrastieš
hahhh, pusu mu už dal admin, už je od neho pokoj...
2. ak sa nedá, aspoň sa ospravedlníš (ak je komu) a ideš ďalej
A vždy sa treba POUČIŤ (ak to dokážeš). Byť charakter je ťažké voči sebe aj ostatným, u mňa je to asi ťažšie voči sebe, pretože ľuďom sa môžeš vyhýbať, ale sebe sa nikdy nevyhneš.
@torpedo08 odpustenie nie je zabudnutie a robenie chyb dalej bez svedomia... odpustit si neznamená, že môžme dalej beztrestne páchať zlo... odpustenie je ale dôležité pri osobnom rozvoji... odpustit si a poučiť sa... nepleť tam psychicky chorých ľudí, ktorí si neuvedomujú čo robia alebo to považujú za správne
@Savvym nový pojem pretože si myslíš, že nič také nepotrebujes alebo necítiš, nepociťuješ... Alebo pretože si o tom doteraz nepremýšľal?
@Savvym zaujímavý postoj
Milujem svet to ti vravím, milujem ľudí, ale to neznamená že ich neskritizujem, ale ak bude donekonečna jediným argumentom pre takýchto ľudí k akým sa aj ty radíš že im niekto chce o nich rozprávať bezdôvodne škaredé veci tak to budem asi do nekonečna len za blbého kokota. Problém je v tom, že budem za blbého kokota na sociálnej sieti plnej blbých kokotov, čo má vlastne takú istú váhu ako tu byť nejakou superhviezdou - čiže žiadnu. Vieš ja tu len do ľudí nepičujem, snažím sa im ukázať niečo z môjho pohľadu na ktorom som naozaj tvrdo drel a driem, keď opíšem zázraky sveta i mysle o ktorých viem, a plno ľudí nie, aká je krása v bunkách kvetu, alebo prvkoch slnka, čo v mozgu riadi city, alebo sa ich snaží racionalizovať, nikto mi nenapíše aký som určite vyrovnaný a aký mám asi šťastný život. Nikto sa o tom so mnou neporozpráva, ale keď tu niekomu šplechnem ako ho vidím do očí idete sa všetci posrať z toho aký som určite chudák. A mne je toto celé smiešne a zároveň strašne fascinujúce a tak tu strávim dva dni naťahovaním ľudí a ťahaním ich za nos okolo vlastnej kokotnosti len aby som videl čo vśetko sú ochotní spraviť aby sa jej vyhli - je to tá najzábavnejšie a zároveň najsmutnejšia vec akú poznám.
Vieš, ja ťa mám naozaj stále rada, a je jedno aký si bol a aký si teraz. Chcem aby si to vedel. Ale prosím ťa o to, aby si ma videl takú aká som teraz nie ako 15-16ročnú hlupaňu, ktorá sa vtedy radšej k internetu nemala ani dostať....
Dnes ma môžeš poznať len z mojich blogov. Možno sa ti zdá, že sa v nich utápam v sebaľútosti, ale je to môj spôsob ventilácie. Ked dám niečo na papier alebo na blog odíde to zo mňa, a môžem ísť pokojne spať... Nenútim nikoho to čítať a nevyžadujem si, aby ma niekto ľutoval. V tomto som iná než si myslíš, ani rodina nevie všetko o mojom zdraví, o mojich trápeniach, o mojej vine. Dusím to všetko v sebe. Preto si dovolím vyvetrať si tu hlavu raz od času. Je to snád zlé? Smutné? Zábavné? Skús zahodiť predsudky a dívať sa na mňa aká som dnes, nie akú si ma poznal... Inak tvoja snaha vyjde navnivoč
Duhá vec. Neuveríš ale presne toto robím v realite, známym dokonca doslova s tou fackou a to sú kolkokrát osemnásťročný fagani a dokážu si povedať po tom ako im niekto naloží, že "no fakt, možno som naozaj kokot." Tu niekomu ani nestojíš zoči do očí a je to hneď tragédia. Berieš príliš vážne internet hoci sem nechodíš, si stále strašne naviazaná na tento priestor inak by si sa na mojej kokotnosti dokázala minimálne zasmiať a povedať si, že som blázon. Tolko aj k tomu druhému. Ak si sama presvedčená o tom že to čo robíš nie je nijak zlé, načo sa tu prosím ťa hádaš s kokotom? Vieš pre mna je to konfrontovať ťa s tým ako môžeš pôsobit pre iných zábava. Nie je to žiadna činnosť za ktorú dostanem rytiersky rád, je to niečo čo mi vyplavuje do mozgu látky, ktoré mi spôsobujú ľahkú eufóriu a zároveň tým zamestnávam myseľ keď sa na veci pozerám pohľadom tých ktorým tieto veci do ksichtu špliecham. Ani náhodou to neznamená že mám patent na pravdu, alebo dokonalosť. Ide o jednoduchú hru, ktorá sa vo svojej podstate nedá nebrať vážne a často ukazuje presvedčenie ľudí vo svojom prezentovaní sa a zároveň je vďaka tomu, ako to tí ľudia nevedie nezobrať aspoň z časti vážne, skvelým spôsobom ako sa dostať do veľmi dobrej nálady. Taká je pravda, Rozumný človek ju vezme a naloží s ňou pragmaticky, takže to skús.
A prepáč ale o toto nestojím. Mńa to baví, neľutujem ak to iných nebaví a nechcú o tom počúvať, len som tým chcel poukázať na to ako to v skutoćnosti funguje, nie na to ako mi srdiećko piští po tom sa o tom rozpisovať. Rád sa o tom rozpíšem pred človekom čo o to má reálny záujem nie pre to že je ma niekomu ľúto.
» tensegritacz.blog.cz/1009/odpusteni-...
Ono to z veľkej časti môže znieť ako patetické klišé, ale je to v podstate tak, aj napriek tomu Aspoň moje súčasné ja to vníma ako veľmi užitočný, nadčasový spôsob vysporiadavania sa so sebou samým i so svetom.
odvážna, dokedy jej to vydrží...
@admin sprav s tým niečo