vylozim si nohy na stol a snazim sa nato nemysliet...napr pri monitore som sa vkuse rehotala...a ked idem odpovedat tak nic...ked neviem tak si neco vymyslam alebo si popisem ruky tahakmi a nemusim mat stres
ma chyti taka nerva niekedy ze proste mam chut vsetko zobrat a rucit von oknom a to vsetko rozbit na kusky :.. a to povedsine.. sem tam to zvladnem v klude ale ja nakonieco vsetko vyriesim sak mam mozog
...ja ked som mal naposledy poriadny stres. A už som nevedel ako to ukludniť tak som si spomenul na "Take it easy" a zobral som stres ako prácu a dal som si prestávku že budem pokračovať o 10min a pomohlo sa mi samému nechcelo veriť aké v pohode to bolo potom...
Nejakym (neviem akym ) sposobom som sa naucil nestresovat...v minulosti bolo hodne stresu, ale teraz si pokazde zachovam chladnu hlavu a riesim spontanne a dost mi to pomaha, hlavne v robote a na treningoch
nezvládam stres, teda ako kedy, ale väčšinou nie. podobne ako @mayo - vrčím a kričím a keď to prejde, snažím sa ospravedlniť.
ale asi jediné čo mi vie ako tak pomôcť pri strese je to, keď sa fakt vážne ubezpečím, že svet sa nezrúti a vždy sa môže stať niečo oveľa horšie, takže nemám dôvod stresovať.
no ja skoro vobec nestresujem, jednoducho je mi to jedno a ako to dpadne tak aj bude.............ale ked uz tak tak si sadnem a zacnem v skole meditovat........oooooommm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ee
škola za to nestojí,aby som sa stresovala...absolútne som sa prestala stresovať pred písomkami,vyvolaním z učiva,ktoré som sa neučila...
ešte by ma z toho porazilo
Ale ešte sa mi nestalo že by som nevedel kde som - tam by som možno zostresovaný bol
na všetkých vrčím, kričím, nadávam
no a potom sa ukľudním
ale asi jediné čo mi vie ako tak pomôcť pri strese je to, keď sa fakt vážne ubezpečím, že svet sa nezrúti a vždy sa môže stať niečo oveľa horšie, takže nemám dôvod stresovať.