Ahojte ak je tu niekto, kto študuje farmáciu ( presnejšie Hradec Králové) a má za sebou už prvák, tak sa podeľte o rady, tipy ako sa učiť, ako to všetko zvládnuť, o vaše skúsenosti.
hlavne si udrzuj dobru naladu, dnes som videl dvoch chlapikov, ktori to zjavne uz maju za sebou a vyzerali velmi super! jeden mal siltovku John Deere a jeden z nich mal vzadu na mikine napis "Farmer Boy" zjavne obaja isli akurat z roboty a vyzerali dost bodro! Praca nie lahka, ale s pozitivnym myslenim sa da aj farmacia zvladnut!
ja mám za sebou prvý rok v Brne , podľa mňa to bolo v pohode (teda nie až tak v pohode , cez skúškové som myslela, že buď zomriem, alebo sa zbláznim), ale počas školského roka to netreba s učením ani preháňať, ale rozhodne ani zanedbávať , bacha na organiku .. je toho mega veľa, ale podľa mňa keď sa chce a musí, tak sa dá
.. a nezabúdaj, bolesť je chvíľková, ale titul je na vždy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
.. a nezabúdaj, bolesť je chvíľková, ale titul je na vždy