ahojte mam taku dost blbu otazku.. ale predsa: ako sa sprava zalubeny chalan??? je to na nom vidno? lebo napr. do jednej kamosky bol jeden chalan a ani to na nom nebolo vidiet
ak je introvert tak bude pravdepodobne tichsi typ a nebude to na sebe davat priliz (vobec) vidiet. Ak je extrovert (a typicky COOL chalan) asi sa nachvilku prestane spravat ako idiot. Ak je extrovert (a sprava sa fajn) tak nikdy nevies na com si lebo sa pravdepodobne sprava fajn ku kazdemu.
začne sa premieňať na Davida Hazzelhoffa, začne nosiť biele ponožky, oholí si hlavu, nalepí fúzy, a na tri týždne prestane prijímať tekutiny a pri tom bude spievať celý repertoár Karla Gotta
hlavne z toho, ako pozerá na babu..ako sa s ňou rozpráva... z tónu jeho hlasu...zo správania....z toho ako, sa usmieva... proste je na ňom vidieť, že je zamilovaný...
vobec to nemusi byt vidno, je to vidno pokial chces aby to bolo viditelne, ale je to naozaj individualne....
Ja som uz presiel tolkymi sklamaniami, ze uz ani ocny kontakt sa mi s babou nechce udrziavat, nie to aby som sa este zmohol na usmev pokial na neho nemam chut....
nerad robim veci nasilu a pokial by som aj bol zalubeny tak by to dotycna osoba na mne nespoznala....
nebudem sa menit o 360 stupnov svojim spravanim len, aby som dal cloveku najavo, ze ho mam rad ked ma nakoniec aj tak odmietne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
aspon si ja myslim
Spoznas to podla toho, ze sa chalan pred tebou chova ako idiot.
Ja som uz presiel tolkymi sklamaniami, ze uz ani ocny kontakt sa mi s babou nechce udrziavat, nie to aby som sa este zmohol na usmev pokial na neho nemam chut....
nerad robim veci nasilu a pokial by som aj bol zalubeny tak by to dotycna osoba na mne nespoznala....
nebudem sa menit o 360 stupnov svojim spravanim len, aby som dal cloveku najavo, ze ho mam rad ked ma nakoniec aj tak odmietne....
laska sa v dnesnej dobe precenuje....necudo :/