@monikams prepac, ale @klaudiqaaa je jedna z poslednych ludi ktorych by som oznacila za debilnych. mozno niekomu moze pripadat ako namyslena barbie, (pravdepodobne ziarlia) ale mne sa podla prejavu vobec nezda debilna, dokonca nadpriemerne inteligentna..
@monikams dovolím si nesúhlasiť @klaudiqaaa je tu jeden z mála normálnych ľudí... to skôr tvoje reakcie mi prídu debilné veď ona nenapísala v tom prvom komente že ju vytáčaš TY alebo tá diskusia ale to že vás v škole na informatike nič užitočné neučia... takže nie len že máš neprimerané reakcie, ale ani čítať nevieš
@bloodsuckinqvampire budem sa opakovat čo som napísala už v jednej diskusii ale tak napíšem to znovu : Napísalo 13 ročné decko.Naeviem čo tu poučaš alebo ako by som to nazvala nezabudaj kdo je tu mladší (; a čítat viem (; predstav si a ešte niečo : Ja si dovolím suhlasit s tým čo som napísala
@indelirium tak ked to sem píšem tak asi že nie v živote som orezávat fotku nepotrebovala tak logicky že ked to teraz potrebujem nebudem to hned vedet...
@malapohroma ďakujem veľmi pekne ale myslím že táto slečne to aj tak nepochopí
@bloodsuckingvampire ďakujem že si jej to vysvetlila ... vidíš, je o rok staršia od teba a aj tak to nepochopila.. zbytočné sa ňou zaoberať.... (ach)
@monikams byť tvojou matkou tak ťa bijem od rána do večera... chápem že si ešte mladá, ale nechápem, ako môže existovať niekto tak strašne debilný... odpíš si tu čo chceš, ja sa tebou viac zaoberať nebudem...veľa šťastia s orezávaním fotiek...
@klaudiqaaa no asi to poznáš z vlastnej skusenosty lebo si taká debilná bola aj ako malá tak ta bili od rána do večera čo (; @bloodsuckingvampire za pár dní mám 15 takže tak (; takže o 2
@monikams no aj dva roky, to je taký ohromne dôležitý rozdiel teba asi často mama púšťala na hlavu, keď si bola malá, že? a asi si aj obhrýzala tyče na postieľke...? olovená farba, však?
@bloodsuckinqvampire ty si tak sprosta (asi ta mama dost často puštala dole hlavou že kebyže napíšem že mám 20 tak napíšeš že to nie je doležitý rozdiel aj ked ty budeš také tela za 5,10,20 rokov a ozaj to s tým obhrýzaním poznáš z vlastnej skusenosti že ? Chutnala ? (; ale ved čo máš ešte na to vek (;
si sa predviedla poď a napíš ešte dačo nech sa zrána pobavím
@bloodsuckingvampire IGNORUJ JU!!! nestojí za to nereaguj už vôbec nech tu napíše čokoľvek, veď to dievča nevie ani orezať fotku už len to o dačom svedčí..
@bloodsuckinqvampire lenže 20 nemám vieš (; @klaudiqaaa logicky že ked som nikdy v živote neorezávala fotku tak to teraz budem hned vedet ty piča ale ty to asi poznáš bo si taká špata že kebyže si nedáš na seba tunu makeupu vyzerala by si ako (ehm nechcem moc nadávat ) takže tak (;
@monikams ty asi VEĽMI chceš, aby sa s tebou niekto hádal a všímal si ťa, čo? okej, tak NIE SOM ticho spokojná? a práve preto, že nemáš 20, ťa riešim (kokos tebe vážne nedopína )
@monikams strašne ma fascinuje, že so svojim slepačím IQ sa nezmôžeš na nič iné ako "z vlastnej skúsenosti"... takéto frázy som používala keď som chodila do škôlky
@bloodsuckinqvampire vieš keby si mala aspon to slepačie iq tak by si zistila že mna VOBEC nezaujíma čo si ty používala v školke a píšem to preto lebo ked to píšeš asi to máš odskušané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@bloodsuckingvampire ďakujem že si jej to vysvetlila ... vidíš, je o rok staršia od teba a aj tak to nepochopila.. zbytočné sa ňou zaoberať.... (ach)
@monikams byť tvojou matkou tak ťa bijem od rána do večera... chápem že si ešte mladá, ale nechápem, ako môže existovať niekto tak strašne debilný... odpíš si tu čo chceš, ja sa tebou viac zaoberať nebudem...veľa šťastia s orezávaním fotiek...
@bloodsuckingvampire IGNORUJ JU!!! nestojí za to nereaguj už vôbec nech tu napíše čokoľvek, veď to dievča nevie ani orezať fotku už len to o dačom svedčí..
@klaudiqaaa jasné, odteraz som už ticho