ahojtee..v poslednej dobe mam ozaj taky pocit akoby sa ma bali alebo neviem co...proste riadne idu po mne,chalan po mne stale pozera a vidno na nom ze ma chce..ale neoslovi ma.
Tu nejde o jedneho ale o viacerych...piste chlavne chalani aky mate na
lebo zeny sa este stale nenaucili ze treba robit prvy krok...ved je emancipacia do frasa, ony by nas mali balit, pretiahnut a nechat tak, ci vozit na aute
nemáš foto, alebo mi ho nezobrazuje (blbne mi trošinku net) ale tak tipujem že si poriadne pekná a preto len zazerajú a vieš osloviť neznámu babu je ťažké (hlavne pre hamblivcov-ja a osloviť neznámu babu ktorá sa mi páči: NEMOŽNÉ !! tak ja si myslím asi toto.. btw, pridaj si foto
a teraz chces asi pocut,ze si asi az tak krasna,,,,ze sa ta boja oslovit,ci co?trapnéé
a k @16 trapne decko?? 13-rocna a potrebujes sa kraslit,ja sa z toho asi poserem...a ze nove oblecko kazdy den...hahhahahaha.ty si asi ozaj padla na hlavu...
btw. ten chalan,co ta ma ako rozvazat na aute,si tak na 70% na to auto zarobil.a ty co??maminka ta kazdy den dotuje?smiesne
jaaaaaj moja..sice som neni chalan...ale poznam to nuz tak si vzdy povedz, ze to je ich smola, ze su hanblivi neboj sa, ak by chceli naozaj moc-moc..tak by sa odvazili..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ty co sa ta boja...co uz...radit ti nebudem-tvoja kapusta!!!
ale no, aj tak by som si od toho vela nesluboval. Pokojne ich oslovuj ty Ten chalan by to urcite uvital...
A DAJ SI FOTKU! hihi
tiez pravda ze chces radu preco a nemas fotku.....
tiez by som uvital keby zacali dievcata oslovovat chalanov.....
no daj sem foto..uvidime kde je problem..
a k @16 trapne decko?? 13-rocna a potrebujes sa kraslit,ja sa z toho asi poserem...a ze nove oblecko kazdy den...hahhahahaha.ty si asi ozaj padla na hlavu...
btw. ten chalan,co ta ma ako rozvazat na aute,si tak na 70% na to auto zarobil.a ty co??maminka ta kazdy den dotuje?smiesne
A to všetko kvôli chalanom, mali by sme sa nad sebou zamyslieť ...