sa v noci zobudíte na to,ako sa nad vami stojí námesačný člen domácnosti?
Moja sestra často býva námesačná a ked sa v noci len tak pohybuje po izby...no nie je to nič príjemné(najmä ked sa rozhodne,že zasvieti svetlo a znova vleze do postele)
Kým by nestál s nožom a nevykrikoval latinské slová kliatby nejakej sektárskej komunity, asi nič také - by som otočila, nasmerovala späť do postele a zakryla .
moja sestra byva namesacna a vtedy si vacsinou sadne na postel a zacne pytat nejaku blbost napriklad Tepuchu co vlastne neexistuje a ked jej nic rychlo nedam do ruky tak zacne hadzat veci co ma po ruke cize hroza ale je to smiesne
@pumaamravec co ti pece to uz je sila som sa dobre pobavil
ja som bol raz alebo dvakrat namesacny, mama mi rano vravela ze som sa prechadzal po byte...no a keby sa mi toto stalo, zoberem mobil a zasvietim si ze kto to nado mnou stoji...alebo dostanem sok a kopnem ho z celej sily
pokial by ten človek nemal v ruke nôž, chcela by som to vidieť, vôbec s tým nemám skúsenosť ale asi by som sa toho človeka pokúsila dostať späť do postele
Ja som raz námesačný spadol z postele (Poschodovej) ... a raz som si v spánku sadol k sestrinej posteli a keď sa ma pýtala že čo tam robím, poslal som ju do prdele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Už sa mi to stalo parkrat
ono by ju to rýchlo prešlo....
zajaaaaac dava
ja som bol raz alebo dvakrat namesacny, mama mi rano vravela ze som sa prechadzal po byte...no a keby sa mi toto stalo, zoberem mobil a zasvietim si ze kto to nado mnou stoji...alebo dostanem sok a kopnem ho z celej sily