rychlo piste neake rady..Proste potrebujem nejaku zbalit do stuzkovej Mam na to 2 mesiace takze konajte rychlo kazda minuta moze rozhodovat o mojom uspechu alebo neuspechu
..akoze nebudu tam mat vsetci spoluziaci frajerky ale ja tam nechcem b
mozno to vyzera ze to myslim zo srandy ale zdanie klame..tak snazte sa nepisat rady ako ze mam ist hladat na výpadovku za mesto alebo ze ju mam zbalit do alobalu a podobne picoviny co tu uz boli milion krat omielane
jooj túto dilemu ja už riešim mesiac koho tam zobrať asi mi ostane len kamoška,ale ..tiež by som tam niekhoo schopného chcela ,lenže taký sa asi dnes už "nenosí "
a poradiť ti neviem ,ja som tiež nikdy nevedela zbaliť nikoho,aby dotyčný bol zo mna paf takže pohoda
@natuska6262 no tak to som teda rad ze som neni jediny kto nieco taketo riesi a aspon niekto ma tu za toto forum nezjebal tak hadam sa nam to podari vyriesit
zbaliť bábu? treba sa vybrať do sveta a nejakú starú bábu nájsť. potom už len použiť vopred pripravený baliaci papier, lepiacu pásku, motúzy... môže byť aj kartón. a baliť a baliť a baliť
TRAPAS! .. tobyis zobral daku babu co ju poznas mozno msiac? bozetoje take nasilu radsej zober fakt daku dobru kamosku.. aniedaku babu co poznás mesiac.. vedto ani rodicia tam nebudu chciet snou tam byt
@bejak no uznavam,bolo by to divne ale az tak ma to netrapi..chcel som hlavne zalozit neake debilne forum ale ked sa mi uz taka celebrita birdzu ako je @h8u ponukla tak to prijmam neboj zradla bude dost a alkácu este viac ..ty si z BA ne ? tak do Nitry to mas kusok
@exonr hej ale ja nie som zrovna reprezentatívne dievča čo sa vzhľadu týka, byť tebou by som si to trikrát rozmyslela xD aby sa ešte nestalo že budem dvakrát väčšia než ty, lebo ako je to celkom možné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a ked ponamáhaš mozgové závity tak zistíš čo tu od nás chceš sa somarinu
a poradiť ti neviem ,ja som tiež nikdy nevedela zbaliť nikoho,aby dotyčný bol zo mna paf takže pohoda
@anniedecadence ano,rozmyslam aj nad tym