prízvukujem, zastrelením, nie vykrvácaním z dôvodu postrelenia... naj by bolo, keby som sa pritom zadusila, to by som mala pár sekúnd na rozlúčku...teda vlastne... to je tak: niekto ma strelí do krku a ja sa udusím vlastnou krvou ^_^ takže by sa to mohlo klasifikovať ako zastrelenie...
najradšej v spánku .. ale aj tak ako umrel môj otec nebolo zlé.. dostal epileptický záchvat ( v tej dobe absolútne nevníma priestor okolo seba akoby spal len silnejšie ) a utopil sa vo vani.
v spánku na starobu. Nechcem cítiť bolesť, ani pocit ako ma pohlcuje oheň, ani ako sa neviem nadýchnuť z vody alebo z lana, ... proste nechcem umrieť v mukách. Ale umrieť chcem raz určite. večne žiť nie je ono. nevedela by som sa pozerať ako mi umierajú tí, čo sú mi najbližší.
utopenim - 2x som od toho nemal ďaleko, veľmi nepríjemné. Nedoporučujem.
zastrelenim - bol som strelený CO2 vzduchovkou do ruky, mimoriadne nepríjemné. Možno nejaká puška väčšieho kalibru a do hlavy.
obesenim - moc bolestivý koniec, a hlavne človek potom vôbec nevyzerá dobre.
rano vstanem a uz som mrtva/y - lol!
v spanku - pekný a príjemný spôsob.
na starobu - nie, dúfam že to sa mi nestane.
nevyliecitelná choroba - tak trochu mám.
koniec sveta - počkám si na 2012
autonehoda - nie nie, určite nie. Zničím auto, kopa ľudí bude nasratá lebo ma budú zbierať všade na okolo, uzavrie sa cesta a niekto bude niekam meškať, niekto to uvidí a bude mať z toho traumu... V horšom prípade pri tom zabijem ešte aj niekoho iného. Určite nie!
samovrazda - záleží na tom aký spôsobom. Napr. také hodenie sa pod vlak určite nie, chudák "šofér", chudáci pasažiéri. Podrezanie sa, no... nedoporučujem. Môj najhorší (najlepší?) - našťastie neúspešný, pokus boli tabletky + alkohol, zobudil som sa o 3 dni.
"Zaujímavé" by bolo stať sa obeťou nejakého šialeného vraha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zastrelenim - bol som strelený CO2 vzduchovkou do ruky, mimoriadne nepríjemné. Možno nejaká puška väčšieho kalibru a do hlavy.
obesenim - moc bolestivý koniec, a hlavne človek potom vôbec nevyzerá dobre.
rano vstanem a uz som mrtva/y - lol!
v spanku - pekný a príjemný spôsob.
na starobu - nie, dúfam že to sa mi nestane.
nevyliecitelná choroba - tak trochu mám.
koniec sveta - počkám si na 2012
autonehoda - nie nie, určite nie. Zničím auto, kopa ľudí bude nasratá lebo ma budú zbierať všade na okolo, uzavrie sa cesta a niekto bude niekam meškať, niekto to uvidí a bude mať z toho traumu... V horšom prípade pri tom zabijem ešte aj niekoho iného. Určite nie!
samovrazda - záleží na tom aký spôsobom. Napr. také hodenie sa pod vlak určite nie, chudák "šofér", chudáci pasažiéri. Podrezanie sa, no... nedoporučujem. Môj najhorší (najlepší?) - našťastie neúspešný, pokus boli tabletky + alkohol, zobudil som sa o 3 dni.
"Zaujímavé" by bolo stať sa obeťou nejakého šialeného vraha.
..kvak..